Ste spokojní s operátorom Radost a jeho službami
Ahojte, ste spokojni? Internet ide dobre? Maju dobre pokrytie? Ako je to s tymi neobmedzenymi datami vramci programu (23€). Naozaj je to tak? Nejake ine problemy? Pripadne lutovali ste prechod?
Dakujem
Jeden clen rodiny si dal…nam sa podstatne zvysili ucty…lebo je mimo siete…cize myslite doma aj na to
@jeennyv nerozumiem. Ako mimo siete? Ved ked mate neobmedzene volania, alebo teda povedzme 200 min, tak je jedno kam volate nie?
Ahoj, ja mam radost a som spokojna. Nekonecne data sli normalne, aj signal, ved vlastne to patri pod o2 ci? Cize signal by mal byt rovnaky, ak sa nemylim
@jeennyv nerozumiem. Ako mimo siete? Ved ked mate neobmedzene volania, alebo teda povedzme 200 min, tak je jedno kam volate nie?
@anonym_autor samozrejme, že to je jedno. jeeny má kredit
spokojná, neľutujem. Pokrytie bez problémov (je to sieť O2), oveľa lepšie ako telekom napr. Zahraničie tiež bez problémov
No my mame o2 a uz ma stvu, kazdy mesiac platim viac a viac… nenormalne
@anonym_autor aj my s muzom mame radost, ten program za 23€. Sme spoko. Stale nam volaju z orange/o2 ale nevedia dat konkurencnu ponuku. Lakaju len na bonus pri zariadeni, ale my sme nove zariadenie nechceli… 🤷♀️
@anonym_autor aj my s muzom mame radost, ten program za 23€. Sme spoko. Stale nam volaju z orange/o2 ale nevedia dat konkurencnu ponuku. Lakaju len na bonus pri zariadeni, ale my sme nove zariadenie nechceli… 🤷♀️
@alexika1234 no ja rozmyslam synovi dat ten za 23€. Mne postaci aj ten za 12€ 😁
Prestudujem to a veru asi prenesieme cislo
Trosku este nerozumiem tej platbe. To je nieco Ze to strhavaju vopred? Nepride klasicka faktura?
Trosku este nerozumiem tej platbe. To je nieco Ze to strhavaju vopred? Nepride klasicka faktura?
@anonym_autor zadáš v appke kartu a každý mesiac sa v rovnaký termín automaticky stiahne platba
@anonym_autor zadáš v appke kartu a každý mesiac sa v rovnaký termín automaticky stiahne platba
@anonym_1d4499 dakujem 👍🏻
My s manželkou máme malú radosť, dcéra má veľkú. Pri ročnej platbe nám to vychádza na 5€ mesačne, dcére 10. Úplne bez problémov. Obnova sa blíži v máji zase si dáme na 1 rok. Najlepší krok, čo sa ceny a výkonu týka. Neľutujeme.
mam malu radost a ked zaplatis na rok vyjde este lacnejsie. byvame v oblasti, kde mame signal. a je to idealny program pre skolakov
@anonym_autor radosť je tiež O2, akurát predplatený paušál.
@anonym_autor nepríde nič. Strhnúť strhnú vopred na 1 mesiac alebo 1 rok, podľa výberu. My sme testovali 1. mesiac a potom zmenili na ročné. Stiahli 60 eur a na rok pokoj.
Mam ja aj manžel za 23€ a sme veľmi spokojní. Nemusím riešiť žiadne dáta nič. Doma už WiFi ani nezapinam a program si vieš kedykoľvek zmeniť ako ti vyhovuje. Co sa týka siete tak som zatiaľ nemala žiaden problém
Tiež som spokojná, jediný problém je, keď si predplatíš na rok a zmení sa ti situácia a zistíš, že ti konkrétny program nestačí, potom môžeš zmeniť buď keď ten rok skončí, alebo prídeš o tie už zaplatené peniaze. Ale tak už to býva s predplatenými vecami.
Prešli sme k ním už asi pred 2-3 rokmi a za mňa nevymysleli ešte nič lepšie ako radosť 🙂
My sme v celku spokojní. Problém je akurát s niektorými aplikácie (napr.decathlon), ktoré nepodporuje.
V decembri sme presli celá rodila-ja, manžel, svokrovci aj moji rodicia a lepsie sme urobiť nemohli. Oni majú pokrytie v rámci O2 takže so signálom nie je žiadny problém, manžel má nekonečnú radosť tak platí tých 23€ a ja mam paušál za 12€ keďže som väčšinou na WiFi doma.
@anonym_autor my sme vsetci orange, jeden ma radost, tak to to myslim, ze nam to vzdy volate mimo siete…a tym sa to nam zvysuje tak som myslela ak ste vsetci v jednom operatorovi jasne ma to vyhody ceny ok vsetko
za mna super a to som s nimi uz neaky ten rok ,taktiez aj syn... ja mam iba za 12e ,lebo mi to staci..ale stalo sa ,ze som si zmenila aj za 23e...signal super,kedze je to dcerska spolocnost O2...
My sme v celku spokojní. Problém je akurát s niektorými aplikácie (napr.decathlon), ktoré nepodporuje.
@140173 čo majú aplikácie spoločné s mobilným operátorom?
@anonym_autor my sme vsetci orange, jeden ma radost, tak to to myslim, ze nam to vzdy volate mimo siete…a tym sa to nam zvysuje tak som myslela ak ste vsetci v jednom operatorovi jasne ma to vyhody ceny ok vsetko
@jeennyv ale to je blbost ak mas pausal. Ono ti to povie, ze volas mimo siete, ale to neznamena, ze platis viac
@anonym_autor radosť je tiež O2, akurát predplatený paušál.
@kocuris ano, ale je dcera, cize maju ine ponuky
@anonym_1d4499 predpokladam, ze to mefunguje kvôli operatorovi ci nie?
@140173 urcite nie. Nestretla som sa s tym, zeby nesli aplikacie kvoli operatorovi. Tam bude asi iny problem
@140173 😀 nie.
Tie dáta 😄 100gb mi je malo a potom sa jemne spomalia keď to presvihnem už si neviem nič stiahnuť atď. Ale inak spokojná som
@140173 mam neobmedzenu radost a vyuzivam ju dost v zahranici (zatial ziadne vyhrazky, ze som viac mimo a ze ma vypnu .,, ako to robil orange) decathlon mi normalne ide, aj vsetky appky. Hlavne vyuzivam zdielany internet a volania. Jedine kde ma dorazili s extra platbou bolo na mori, pretoze tam neplati roaming ale ine pravidla … ale nastastie kulantne poriesili precerpanie. Spokojnost

Jeden clen rodiny si dal…nam sa podstatne zvysili ucty…lebo je mimo siete…cize myslite doma aj na to