icon

Telekom ponúka zákazníkom mesiac zadarmo. Aké sú vaše skúsenosti?

podvody
Dnes o 08:45

Pomme sa baviť o telekome. Vďaka dualsim telefónom používan súčasne viac operátorov ale telekom sa dnes hecol. Očúvajte čo spravili: More sedím si v bufete na poliklinike, né, aktualizujem si operačný systém cez nemocničnú wifinu čo je zadarmo, a zrazu notifikácia že nudem mať mesiac zadarmo. Brutalita nie?

galganka
Dnes o 08:48

Teraz si to po sebe prečítaj tak dva -trikrát... a ešte stále si myslíš, že parafrázujem: ťa žiadna nechce lebo si taký trtko???

anonym_a32d82
Dnes o 08:55

orange to mal pred par mesiacmi na niektorych pausaloch 😉

januska12323
Dnes o 08:58

A?

anonym_efc1b3
Dnes o 09:10

@podvody rozmyslam preco si niekto aktualizuje mobil cez wifi, ktora je zadarmo.. preco? to je akoze super? cez nezabezpecenu siet ? co v com tkvie to kuzlo?

simsalabim
Dnes o 09:18

@podvody rozmyslam, naco je niekomu v tvojej financnej situacii a vlastne v celkovej situacii niekolko mobilov? Ved si vecne bez penazi.

janulik2008
Dnes o 09:43
@simsalabim

@podvody rozmyslam, naco je niekomu v tvojej financnej situacii a vlastne v celkovej situacii niekolko mobilov? Ved si vecne bez penazi.

@simsalabim on mal aj viac účtov v rôznych bankách. Keďže väčšina má tak že keď si otvoria účet tak máš nejaký čas účet zadarmo.

podvody
autor
Dnes o 09:49
@januska12323

A?

@januska12323 chcem mať zadarmo. Klasické myslienie sociálne slabšej vrstvy.

podvody
autor
Dnes o 09:50
@anonym_efc1b3

@podvody rozmyslam preco si niekto aktualizuje mobil cez wifi, ktora je zadarmo.. preco? to je akoze super? cez nezabezpecenu siet ? co v com tkvie to kuzlo?

@anonym_efc1b3 lebo to je klasicke myslenie sociálne slabšej vrstvy. A dátové balíky mám obmedzené to by som minul kredit keby som ťahal gigabajty. Tak zneužijem to zadarmo.

podvody
autor
Dnes o 09:51
@simsalabim

@simsalabim však preto nemám doma wifi, lebo som večne bez peňazí, preto mám len semtam pár gigovaý dátový balík aby som mohol sem vypisovať, a preto stále vycuciavam verejné wifiny zdarma, keď treba prenášať velký objem dát. Preto mi treba niekolko mobilov aby som mal simkartu od každého operátora lebo raz majú jedni niečo, raz deuhí. Ja takto ušetrím.

podvody
autor
Dnes o 09:54

Velakrát nemám kredit, tak verejná wifi je v podstate moja jediná možnosť komunikovať.

Ale oklamali ma lebo že mám kliknúť a využiť to a nejde na to kliknúť. Proste nič sa nestane ak na to kliknem. Žiadna reakcia. Oklamali ma? Lebo pre mňa suma 12€ môže byť likvidačná.

galganka
Dnes o 09:55
@podvody

Velakrát nemám kredit, tak verejná wifi je v podstate moja jediná možnosť komunikovať.

Ale oklamali ma lebo že mám kliknúť a využiť to a nejde na to kliknúť. Proste nič sa nestane ak na to kliknem. Žiadna reakcia. Oklamali ma? Lebo pre mňa suma 12€ môže byť likvidačná.

@podvody schválne, koľko tak platíš za všetky mobily? ja si dobijem za 10 eur raz za cca dva mesiace a v pohode s tým vydržím. a to najviac asi miniem na sms parkovné. Lebo toto mi príde dosť finančne negramotné, šetriť tým, že mám veľa telefónov 😀

podvody
autor
Dnes o 09:59
@galganka

@podvody schválne, koľko tak platíš za všetky mobily? ja si dobijem za 10 eur raz za cca dva mesiace a v pohode s tým vydržím. a to najviac asi miniem na sms parkovné. Lebo toto mi príde dosť finančne negramotné, šetriť tým, že mám veľa telefónov 😀

@galganka tak sa šetrí že nekúpim všade kredit len tam kde je nejaká akcia, že dáta za dobrú cenu, alebo dáta zadarmo ako darček za dobitie a tak. Takže to nemám že presne 10€ a z toho idem 2 mesiace. Ale tak že niekde je akcia tak nabijem a idem. Je to rôzne. Nieje fixná suma. A ešte dodám že vám sa lahko mudruje keď máte doma wifiny. Ale pre mňa je toto hlavný internet. A keď je telefón tvoj jediný prístup na internet určite by so to nedala za 10€ na 2 mesiace.

galganka
Dnes o 10:03
@podvody

@galganka tak sa šetrí že nekúpim všade kredit len tam kde je nejaká akcia, že dáta za dobrú cenu, alebo dáta zadarmo ako darček za dobitie a tak. Takže to nemám že presne 10€ a z toho idem 2 mesiace. Ale tak že niekde je akcia tak nabijem a idem. Je to rôzne. Nieje fixná suma. A ešte dodám že vám sa lahko mudruje keď máte doma wifiny. Ale pre mňa je toto hlavný internet. A keď je telefón tvoj jediný prístup na internet určite by so to nedala za 10€ na 2 mesiace.

@podvody keby bol telefón môj jediný prístup na internet, tak by som ako prvé prehodnotila, či vôbec doma ten internet potrebujem, lebo zjavne mám finančný problém. Internet doma nie je nevyhnutný na prežitie. zaplatené účty, jedlo v chladničke to áno.

podvody
autor
Dnes o 10:35
@galganka

@podvody keby bol telefón môj jediný prístup na internet, tak by som ako prvé prehodnotila, či vôbec doma ten internet potrebujem, lebo zjavne mám finančný problém. Internet doma nie je nevyhnutný na prežitie. zaplatené účty, jedlo v chladničke to áno.

@galganka však práve to hovorím že ja nemám žiadny iný internet len ten v mobile. A dátový balík niečo stojí. Vedel by som aj ja mať 10€ na 2 mesiace ale bol by som úplne online, odkázaný len na semtam funkčnú verejnú wifi aby som sa dostal aspoň k emailom a pod.

januska12323
Dnes o 10:39

Tebe škoda niečo radiť.

podvody
autor
Dnes o 10:55
@januska12323

Tebe škoda niečo radiť.

@januska12323 potrebujem mať vela internetu za rovnakú sumu ako má galganka výdavky za telefón za 2 mesiace. Dokážeš také?

galganka
Dnes o 10:57
@podvody

@januska12323 potrebujem mať vela internetu za rovnakú sumu ako má galganka výdavky za telefón za 2 mesiace. Dokážeš také?

@podvody 2 eurá na týždeň, tuším 6 giga. Sú týždne, kedy vôbec nič neaktivujem, lebo neminiem. Keby si na tom fungoval celý týždeň, stoji5to 8 eur. A stačí ti jeden mobil.

podvody
autor
Dnes o 11:03
@galganka

@podvody 2 eurá na týždeň, tuším 6 giga. Sú týždne, kedy vôbec nič neaktivujem, lebo neminiem. Keby si na tom fungoval celý týždeň, stoji5to 8 eur. A stačí ti jeden mobil.

@galganka ale jak vykryješ s 10€, 2 mesiace? To je nemožné lebo aj najlacnejši 1GB balík stojí 3€ a to ke fakt tak málo, že len zapneš kukneš maily, hneď vypneš. A to by bolo 2 mesiace 6€ a ostalo by ti 4€ na hovory a sms, a to je málo aj keby len samtam zatelefonuješ pre termín na úrad, lekárovi, do roboty pre niečo. To sa nedá. Keby že mám tlačidlový a nemám prístup na internet áno.

galganka
Dnes o 11:13
@podvody

@galganka ale jak vykryješ s 10€, 2 mesiace? To je nemožné lebo aj najlacnejši 1GB balík stojí 3€ a to ke fakt tak málo, že len zapneš kukneš maily, hneď vypneš. A to by bolo 2 mesiace 6€ a ostalo by ti 4€ na hovory a sms, a to je málo aj keby len samtam zatelefonuješ pre termín na úrad, lekárovi, do roboty pre niečo. To sa nedá. Keby že mám tlačidlový a nemám prístup na internet áno.

@podvody teraz píšem 6 giga mám za 2 eurá. A neaktivujem si to vždy. Nepotrebujem sedieť nonstop na nete. Volám za pár centov, snáď nevoláš doktorom 10 hodín v kuse. 🫣

galganka
Dnes o 11:14

Cez prázdniny som dobíjala za dokopy tuším dvacku a hlavne to padlo na parkovné po výletoch. Kto chce, hľadá ako ušetriť, kto nechce, hľadá, prečo sa to nedá.

januska12323
Dnes o 12:34
@podvody

@podvody nepotrebuješ mať veľa internetu keď na to nemáš. Stačí ti mestská wifi a občas zapnúť dáta.

anonym_290fee
Dnes o 14:31

Btw mám Radosť za 5€ mesačne, 100 minút a 4GB

podvody
autor
Dnes o 19:19

Ale pôvodne som chcel diskutovať o tom čo má hento znamenať? Že na Easy kartu slubovali nejaké nekonečno na 30 za dobitie kreditu? Je to tam odfotené vyššie. To magentové. Tie momenty.