Zmena operátora: Ktorý ponúka najlepší signál a internet?
Dobry den prosim poradite mi? Hlavne dobry signal nie platit 100eur mesacne a hlavne chcem internet ..
Pozri si svoju poslednú spotrebu za 3 mesiace a napíš priemerne koľko minút prevoláš, koľko SMS pošleš a koľko GB minieš.
Aký máš teraz paušál/program a koľko za to platíš?
Radosť všetko neobmedzené 23e mesačne
@anonym_autor internet je "najdrahsia" vec z pausalu... zalezi kde byvas / pouzivas mobil, podla toho budes mat signal... v nejakej zaprdenej vieske aj Orange moze mat zly signal...
Ak si student(ka), najlepsi asi pausal je Yoxo... inac by som tipol nieco od 4ky
@anonym_0bb2f5 niesom student a ano presne ten orange ma najhorsi signal.
Ja som si presne kvôli datam teraz kupila tesco kartu.. 20gb za 9€
Zrovna dnes som riešil z agentom, Telekom, signál a kvalita lepšia ako Orange alebo iné. 16€ všetko neobmedzené bez viazania.
Viete co orange este horsi.. ja v praci deti skola skolka a signal vypadol na 3hodiny.. tak toto veru nie
Zrovna dnes som riešil z agentom, Telekom, signál a kvalita lepšia ako Orange alebo iné. 16€ všetko neobmedzené bez viazania.
@anonym_2f7c06 to je ako možné? Mne v telekome nevedeli ponúknuť nič také pod 30€.
@anonym_2f7c06 to je ako možné? Mne v telekome nevedeli ponúknuť nič také pod 30€.
@podvody Ak ideš do predajne, tak tam nemajú také možnosti.
Yoxo v podstate neobmedzeny a neviazany pausal za 20 eur pre mladych a aj starych teda ucitelov. Ak sa zaviazes mas teraz Airtag za euro co sa hodi. Orange ma celkom dobry signal vsade. Telekom asi najlepsi ale ti sa mi nepacia nemaju zaujimvu ponuku.

@anonym_autor internet je "najdrahsia" vec z pausalu... zalezi kde byvas / pouzivas mobil, podla toho budes mat signal... v nejakej zaprdenej vieske aj Orange moze mat zly signal...
Ak si student(ka), najlepsi asi pausal je Yoxo... inac by som tipol nieco od 4ky