Aké obrúčky si zvoliť pre dlhú životnosť?
@solinkarka biele zlato mame tiez, leskle, hladke, muz ma len take zarezy, ja mam 7 zirkonov v takych zarezoch, bude to 12 rokov a su uplne v poriadku.
My máme titánové ručne kované od umeleckého kováča z Čiech našla som ho cez Sashe. A vo vnútri gravírovanie. Stále pekné, jednoduché, nie drahé. A nosím ju stále 4. rok to bude.
Aj my sme mali matované, pri intenzívnom nosení boli hádam po 1/2 roku hladké, lesklé
@naily nemas nahodou foto? My sme nasli titanove iba take velmi siroke u nas a tie sa nam nepacia
My máme znak nekonečna a moja má ešte brilianty ale zatiaľ ich skúšame len druhý rok. Takú úpravu ako ukazujes na foto mali moji rodicia a po 20 rokoch nosenia je to úplne hladké. Nehovorím ze sa to musí stať aj tebe.
https://www.sashe.sk/Kredum/detail/klasik-titan... máme presne tieto, lesklé... miery sme mu poslali aj hrúbku, aj tvar aj gravírovanie robí aj typ písma si vyberieš. My sme tiež nevedeli zohnať titánové a som spokojná. Ak sa pre mne rozhodneš tak verím, že aj ty budeš. Ja ju mám v kuse a nemá škrabance nič.
Mame biele zlato, ja tam mam aj briliant a v pohode drzi uz takmer 17 rokov 😃
My máme tiež tento matný prúžok, ale zlatník, u ktorého sme si dali obrúčky vyrobiť má doživotný servis v cene, tz. že raz za rok si môžeme prísť dať obrúčky nanovo vyleštiť, obnoviť matný prúžok… manželmi sme 12 rokov, zatiaľ sme boli 2x…
Skoro rovnake sme su dali vyrobit na nas sobas. Vyrobiť, lebo rok 1968, vtedy v zlatnictve nebolo z coho vyberat. V tych pruzkoch sme mali este vygravirovanych par hviezdiciek. Prve padlo za obet to gravirovanie, cca za tri roky. Hviezdicky este asi 10 roku v bolo vidiet.
To sa mi az tak nevadilo, horsie boli, ze boli široké a po kazdom umyti ruk zostával pasik pod obruckou vlhky a po par umytiach bola koza rozmocena. Ano, mohla som ho stiahnut, umyt sa a utriet a potom navliect. Bala som sa, ze ju niekde zabudnem. Po rokoch som ich dala prerobit na hladke zlate
obrucky, nosili sme ich tak rok-dva. Potom sme zacali hojne cestovat na dovolenky (v priere tri razy do roka) a zlato sme nechvali doma. Postupne sme ich úplne prestali nosit a ani nam to nechyba.
ahojte dievcata, planujeme svadbu a tak pomalicky si spisujem co treba a na co je cas a na co nie apod. no a samozrejme ze do tohto vsetkeho spadaju aj obrucky - to je celkom dilema, lebo partner sa sice o to nezaujima a nechava to na mna, no mozno prave to je ten problem ze sa neviem rozhodnut 😅 tak by ma zaujimali nejake inspiracie alebo podla coho ste vybrali a cim ste sa riadili pri vybere atd.
@hallka my sme boli rozhodnutí pre zlato. Chrlí sme kombinované zlato. U jeho obrúčky to bolo možné, ale u mojej nie. Ale to mi nevadí. Som viac nez spokojná. Chodili sme po tých svadobnych výstavách a skúšali, ktoré by nám pasovali. Nakoniec sme si vyhladli na nete a šli do zlatníctva. Tam sme si tiež zopár vyskúšali a aj keď sme pôvodne kupovať hneď nechceli, tak sme ich nakoniec kúpili. Rok pred svadbou. Doručenie trvalo asi 2 mesiace. Už nejakú tú predstavu sme mali aké by sme chceli.

@mimusha3 krasne ich mate presne taketo chceme aj mi