Aké peňaženky sú najodolnejšie a vydržia roky?
Ahojte, po dlhej dobe sa mi pokazila peňaženka, kupovala som si ju ešte ako študentka tuším v deichmanne. Teraz prezeram internet a je ich strašné veľa, máte nejakú kvalitnú aby znovu vydržala aspoň 5 rokov? Ďakujem
Ja mam Sofie &Jane, maju predajnu v Auparku BA. Kupila som aj mame tak mozno pred 10 rokmi, stale ju ma. Moja ma tak 5.
@veronikaszabova wuch ani zadarmo. Mala som odtial penazenku aj kabelku,po par mesiacov osuchane a penazenka totalne znicena
Mala som koženú guess krásnej červenej farby, koža sa po okrajoch zošúchala, už bola škaredá.. kúpila som si novú, ekokoža (z aboutyou, nemyslím si že je pravá) … ale ma asi 3 roky a je ako nová ..
neznačková,ani neviem odkiaľ.......možno má aj 15 rokov😂 ale ja ju používam minimálne,doklady a karty mám v dokladovke a platím všade mobilom
Mam uz 10 rokov jednu, kozenu 5th Avenue z Deichmannu. Zatial je v dobrom stave!!! no cash mam minimalne, len karty....
Nemam vobec ziadnu penazenku, vsetko platim mobilom, karty mam v mobile, obciansky vodicsky mam v kabelke. Obcas nejaku hotovost mam tiez v kabelke ale to tak raz za uhorsky rok.
Ja som kupovala koženú v lara bags a skutočne drží už dosť veľa rokov..a stále je pekná.
@marca12 mna tiez prekvapil wuch. Dostala som ako darcek a po 3m. vyzera, akoby som ju mala minimalne 3 roky :D
Wuch ma sklamal, či peňaženka alebo kabelka, prisahám mali výdrž ako kedysi tie prvotné veci od číňanov z trhu. Možno sa už zlepšili, ale pred 4 rokmi to nebolo bohviečo.
Baby, nič v zlom, ale je mi smiešne ako by ste sa tu predbiehali ake máte značky 🙂) Troška detinské a trápne. Troška slepačie 🙂) Akoby značka bola zárukou kvality, dnes to už dávno neplatí. Ja mám koženú neznackovu peňaženku asi už 5 rokov, a je ok, ale neprikladam peňaženke nejaký úžasný význam, nie je to auto, ani nehnuteľnost
Tak ja mám zo Sinsay za 2,50 a mám ju už určite viac, ako 5 rokov a vyzerá stále rovnako. 🙂
Ja mam kozenu samsonite. Ale neviem, ci sa take este vyrabaju. Mam ju uz vyse 10 rokov...teraz je koza out.
@anjelok Nie je, prečo by mala byť. Niektoré veci sú proste nadčasové, napr.zlato, koža atď
Ja mam obycajnu tusim z cinaku a v pohode drzi uz neviem kolko rokov. Tiez som predtym mala len taku este zo skoly studentsku, ktora drzala mozno 10r. Moj manzel moze mat i kozenu, ale kedze ju nosi vo vreckach, tak ich velmi skoro znici.

Moschino. Zatial drzi 5 rok.