Aké rifle sa dnes nosia?
Čaute, už asi 5 rokov som si nekupovala žiadne rifle ani nohavice a chystáme sa na nákupy do Parndorfu, pred pár rokmi mali v Levise a Mustangu dobré ceny oproti SK. Len neviem aký strih, to čo mám z pred 5 rokov je klasika z tej doby, celé obtiahnuté.
Doporučite niečo? Najlepšie aj názov strihu nech viem čo pýtať na vyskúšanie 🙂 . Aaa ešte doplním, postava asi by som sa zaradila medzi presýpacie hodiny, výška 165cm.
@anonym_autor klasicky nohavice so sirokymi nihavicami, barrel trousers, wide-leg high waist trousers/jeans. Skinny sa uz vobec nenosia a povedala by som ze zeny pod 170 cm ktore nosia skinny si robia strasne zle. High waist na predlzenie nôh, kedze si nízka
@anonym_autor ja už tak robím, odkukám, kde majú cca rovnaký typ rifiel vyložených
/ šiat / a už viem, čo sa nosí, čo je moderné 😉 ale dcéra je mojou poistkou 😉
Také, čo sedia tvojej postave. Teraz je taký výber, že každý si nájde niečo, čo mu sadne.
Mne, ako vysokej s dlhými nohami a väčším bruškom a ženskými bokmi sedia skinny nad členky, poriadne dlhé flare alebo rovné alebo barel nad členky.
Wide alebo baggy mi pridávajú kilá, tie moc nenosím.
Ak máš kratšie nohy a úzke boky, tak ti práve wide sadnú, zas skinny vôbec nie.
Momentálne sa naozaj nosí všetko. Ešte stále sú in široké nohavice, vrátili sa úzke, dokonca vieš kúpiť aj zvonove - aj tie sa nosia. Záleží len na preferenciách. Jedine od čoho sa za posledné roky viac upustilo sú roztrhané.
skinny idu vraj zas do mody, som videla na vouge, co jak s ato vola. mne s apacia Levis 501, crop dlzka, take rovne.
Nechodis do spolocnosti (ulica, supermarket, nakupne centrum, praca..), ze nevies ake sa nosia? Teraz su v mode siroke ale mne sa nepacia na mojej postave, vyzeraju vsetky ako vrece zemiakov 😂 tak nadalej som verna skinny ale mam nato postavu. Takze pri vyberani rifli treba zvazit sudnost ake sa ti hodia ak nemas postavu tak urcite uzke urcite nie, aby ti bolo nevidno speky tukov cez ne 🤢 a to aj keby boli v mode
Móda je krásna tým, že je slobodná a pre každého. V preklade to znamená, že džínsy si treba kúpiť podľa typu postavy a osobných preferencií 🙃
@anonym_autor mne je úplne jedno aké sa nosia. Ja nosím také, v ktorých sa dobre cítim. 😉
nosím skinny, dokonca ich vidím aj v obchode. Neviem prečo by si ich nemohla mať ak sa ti páčia.
Nosia sa take, ktore sa ti aj hodia a v ktorych sa citis ok. Mne je jedno co je IN, pokial v tom vyzeram ako v mechu, tak to nenosim. Mam rada skinny, alebo rovne. nenosim ani siroke, ani zvonove, ani chlapske, lebo na mne to vyzera hrozne a necitim sa v nich dobre.

Nosi sa vsetko, teraz viac letia siroke (ja take nenosim). Kup si ake sa ti pacia a citis sa v nich dobre