icon

Aké sú špeciálne podprsenky na zväčšenie poprsia?

19. júl 2026

Ahojte,mamičky, všimla som si u moderátorok podprsenky, ktoré akoby zväčšovali prsia.
Neviete,aké sú to podprsenky?

anonym_be3912
19. júl 2026

Push-up?

anonym_356f07
19. júl 2026

A ty vieš, aké majú svoje pôvodne prsia?

domkakvet
19. júl 2026

@anonym_autor push -up zvacsuju.

anonym_4dbeed
19. júl 2026
@domkakvet

@anonym_autor push -up zvacsuju.

@domkakvet ani push up nezvacsuju.. Akurat ze prsia neprirodzene vytlacia hore co robi "bujnejsi" dekolt. Ale ak raz ma niekto nejaku velkost, tak podprsenka ju zahadne ani nezmensi ani nezvacsi...

andreatytler
20. júl 2026
@anonym_4dbeed

@domkakvet ani push up nezvacsuju.. Akurat ze prsia neprirodzene vytlacia hore co robi "bujnejsi" dekolt. Ale ak raz ma niekto nejaku velkost, tak podprsenka ju zahadne ani nezmensi ani nezvacsi...

@anonym_4dbeed Jasne ze zvacsi. Ved aj v tej push up su vypchavky. Niektore su hrube aj viac ako 5-7mm.

anonym_4f99f8
20. júl 2026
@anonym_4dbeed

@anonym_4dbeed tak jasné, že reálne ich nezväčší, ale opticky áno. Otázne je, čo potom, keď ju dá človek dole 🫣

andreatytler
20. júl 2026
@anonym_4f99f8

@anonym_4dbeed tak jasné, že reálne ich nezväčší, ale opticky áno. Otázne je, čo potom, keď ju dá človek dole 🫣

@anonym_4f99f8 Nic, chlap je v siedmom nebi ze ma hole prsia. Neriesi ze su mensie ako by mali byt.

domkakvet
20. júl 2026
@anonym_4dbeed

@anonym_4dbeed zvacsi, lebo okrem toho ma aj vypchavky a jasne, ze velkost to nezmeni, iba opticky.

autor
20. júl 2026
@anonym_be3912

Push-up?

@anonym_be3912 Ano

autor
20. júl 2026

Ďakujem za vysvetlenie.