Aké sú špeciálne podprsenky na zväčšenie poprsia?
Ahojte,mamičky, všimla som si u moderátorok podprsenky, ktoré akoby zväčšovali prsia.
Neviete,aké sú to podprsenky?
A ty vieš, aké majú svoje pôvodne prsia?
@anonym_autor push -up zvacsuju.
@domkakvet ani push up nezvacsuju.. Akurat ze prsia neprirodzene vytlacia hore co robi "bujnejsi" dekolt. Ale ak raz ma niekto nejaku velkost, tak podprsenka ju zahadne ani nezmensi ani nezvacsi...
@domkakvet ani push up nezvacsuju.. Akurat ze prsia neprirodzene vytlacia hore co robi "bujnejsi" dekolt. Ale ak raz ma niekto nejaku velkost, tak podprsenka ju zahadne ani nezmensi ani nezvacsi...
@anonym_4dbeed Jasne ze zvacsi. Ved aj v tej push up su vypchavky. Niektore su hrube aj viac ako 5-7mm.
@anonym_4dbeed tak jasné, že reálne ich nezväčší, ale opticky áno. Otázne je, čo potom, keď ju dá človek dole 🫣
@anonym_4dbeed tak jasné, že reálne ich nezväčší, ale opticky áno. Otázne je, čo potom, keď ju dá človek dole 🫣
@anonym_4f99f8 Nic, chlap je v siedmom nebi ze ma hole prsia. Neriesi ze su mensie ako by mali byt.
@anonym_4dbeed zvacsi, lebo okrem toho ma aj vypchavky a jasne, ze velkost to nezmeni, iba opticky.
Push-up?
@anonym_be3912 Ano
Ďakujem za vysvetlenie.

Push-up?