Podprsenky bez kostíc pre veľké prsia. Kde nakupovať?
Ahojte žienky.
Prosím vás, kde alebo z kadiaľ si kupujete a objednávate podprsenky? Mám prsia D-čka a neviem si nájsť vhodnú podprsenku, ktorá by nestála 80 eur. Aj takú mám a stojí za nič. Nemám silikóny a bola by som rada aby prsia držali na mieste a boli v pohodlí.
Hľadám pohodlnú podprsenku, vystuženú, a hlavme BEZ kostíc. Veľkosť 95 D.
Poraďte. Ďakujem 🙂
@ceresnickamc D niesu veľké prsia a podprsenka bez kostic bude asi ťažké
Treba len hľadať skúšať ,ja mám ešte väčšie prsia a zakaždým musim hľadať a skúšať
Plastiku neuvazujes?
@ceresnickamc D niesu veľké prsia a podprsenka bez kostic bude asi ťažké
Treba len hľadať skúšať ,ja mám ešte väčšie prsia a zakaždým musim hľadať a skúšať
Plastiku neuvazujes?
@minenkaa Plastiku nechcem. Mám zdravé prsia, aké sú také sú ale sú moje a zdravé. Len mám problém nájsť pohodlnú podprsenku. Ďakujem za odpoveď.
iba z astratexu, aj som si podla ich kalkulacjy zistila velkost, maju vratenie zdarma a myslim zeaj postovne pri objednavani
@anonym_6a9f60 Mala som a žiaľ mi nesadli. Ďakujem za odpoveď.
Ist do specializovanej predajne. Nech ti predavačka poradi. Veľa žien nosi nesprávnu velkost.
Skims jednoznacne
Palmers za mna, ja mam 70-75 D/E S mam z palmers uz roky. Stoja do 40 eur. Potom mam sportove napr zo Spar, alebo HM , tie pre tehotne a kojace. Za man vyborne. Mam svoje prsa, nie silikon
Ja odkedy som presla z maternity podprseniek tak pouzivam iba sportove z Marks and Spencer, bez kosticove. Velmi dobre drzia prsia, maju siroke ramienka a nic ma tam netlaci.
@minenkaa Plastiku nechcem. Mám zdravé prsia, aké sú také sú ale sú moje a zdravé. Len mám problém nájsť pohodlnú podprsenku. Ďakujem za odpoveď.
@ceresnickamc uplne ti rozumiem. Tiez neviem najst dobrú podprsenku. Mam tazke prsia, kazde ramienka sa mi zarezávaju a bolia ma z toho plecia. Bola som aj v predajni atrractive, mam odtiaľ podprsenku za 119 e a stoji v skrini lebo je uplne na prd
@ceresnickamc uplne ti rozumiem. Tiez neviem najst dobrú podprsenku. Mam tazke prsia, kazde ramienka sa mi zarezávaju a bolia ma z toho plecia. Bola som aj v predajni atrractive, mam odtiaľ podprsenku za 119 e a stoji v skrini lebo je uplne na prd
@anonym_6e2edb tiež tam plánujem ist chcem sa opýtať prečo ti neni dobrá?

iba z astratexu, aj som si podla ich kalkulacjy zistila velkost, maju vratenie zdarma a myslim zeaj postovne pri objednavani