Aké sú typické ženské postavy na Slovensku?
Vychrtlá, super, super, super, plná, tučná, tučná, tučná.
V slovenských uliciach nájdeš všetky typy.
To sa nedá povedať
Ale z tohto konkrétneho obrázku,mne sa páči v tyrkysovej a hlavne v červenom a nie ze postava ale celkovo -tvar, vlasy, plavky aj ked ma zopár kíl navyše,pre mna by bola miss z tejto partie😀
Príde mi ako modelka xl alebo ako sa to nazýva 😅
2,3,4 uplne super. Bohuzial takych postav je vidiet coraz menej. Ostatne su tučne. K poslednym 3 sa radsej nevyjadrujem.
2,3,4,5, - ostatné mimo vkusu
miss je dáma v tyrkysových plavkách
Staci sa opytat AI : . Ak hovoríme o širšej kategórii, teda o kombinovanej nadváhe a obezite spoločne, tento podiel stúpa až na zhruba 56 až 60 % dospelých žien.
Podla toho si predstavuj priemer.
podla mna vsetky okrem prvej maju hrube stehna, velke zadky a prilis nizko posadene tazisko.. pre mna je 2 tak na hrane.. vsetky ostatne su tucne..
podla mna vsetky okrem prvej maju hrube stehna, velke zadky a prilis nizko posadene tazisko.. pre mna je 2 tak na hrane.. vsetky ostatne su tucne..
@anonym_7f1d05 Tvrdim to iste, teraz si daj prilbu, budu nas kamenovat. Plus zacnu reci o "rici a cici".
@anonym_7f1d05 prosím tá daj svoju foto nech vidíme ako ty vyzeráš
@anonym_autor ideál je dvojka, bohužiaľ na Slovensku je veľa postáv od 5 a vyššie, podľa mňa Slovenky sú mega lenivé a uspokoja sa s tým čo majú, a papkajú ďalej
ideal je dvojka, ta jednotka je az prilis ako z kocentraku, taka som bola pred detmi a teda nebolo to buhvico mat pri 165 cm 43 kg
co take kratke nohy maju na tom ai obrazku fuj, kde je pekna dlhonoha zena?
@anonym_autor ideál je dvojka, bohužiaľ na Slovensku je veľa postáv od 5 a vyššie, podľa mňa Slovenky sú mega lenivé a uspokoja sa s tým čo majú, a papkajú ďalej
@anonym_7dc516 no neviem, práveže skôr pozorujem, že čoraz viac ženy na svk dbajú na to ako vyzerajú, až priveľmi niekedy
@anonym_7dc516 no neviem, práveže skôr pozorujem, že čoraz viac ženy na svk dbajú na to ako vyzerajú, až priveľmi niekedy
@anonym_9e5f34 fakt? No bola som na kúpalisku a na dovolenke a podľa toho súdim, že možno 5% žien dbá o to ako vyzerá, ostatné absolútne nadváha 20 + kíl a podobne žiadne maľovanie celé zle
@anonym_9e5f34 fakt? No bola som na kúpalisku a na dovolenke a podľa toho súdim, že možno 5% žien dbá o to ako vyzerá, ostatné absolútne nadváha 20 + kíl a podobne žiadne maľovanie celé zle
@anonym_7dc516 ty sudis zeny podla toho ci su namalovane?🤔
pre mna len dvojka je ideal😃 v bielych plavkach.Taku postavu mam aj ja plus minus .Ani siroke velke boky ani zadok ako kufor no tak akurat.Brucho ploche,ta prva je akoby jej jest nedavali nohy ako palicky.A ostatok je pre mna uz vela bud siroke velke boky alebo zadok velky. Ale to hovorim svojim okom a tie posledne to uz ani nekomentujem
Ja mám pocit, že celé to spektrum je v podstate jeden typ postavy, len zakaždým o niekoľko kilogramov ťažšia. Ale takto to predsa v realite nevyzerá, sú rôzne typy postavy, rôzna výška, iný typ osvalenia, podváha, nadváha, priemer...
Ja mám pocit, že celé to spektrum je v podstate jeden typ postavy, len zakaždým o niekoľko kilogramov ťažšia. Ale takto to predsa v realite nevyzerá, sú rôzne typy postavy, rôzna výška, iný typ osvalenia, podváha, nadváha, priemer...
@zuzitko74 uplne suhlasim. To spektrum vobec neukazuje postavy typu jablko alebo hruska ktorych je v populacii tiez dost
@anonym_7dc516 ty sudis zeny podla toho ci su namalovane?🤔
@anonym_ea680c nie pekná žena sa nemusí maľovať 🤣, ale celková úprava áno všimnem si to tak isto ako každý chlap, povedzme si na rovinu, a kto povie, že nie tak klame
taka postava ako 4 v skutocnosti existuje, ked uz ma zena take prsia, rit a boky, tak ma aj brucho.
taka postava ako 4 v skutocnosti existuje, ked uz ma zena take prsia, rit a boky, tak ma aj brucho.
@anonym_14336b To su totiz vsetko AI generovane, podla toho to aj vyzera.
@anonym_autor typické sú všetky. Mne sa páčia prvé dve skraja. Ale z ktorého neprezradím.
@anonym_ea680c nie pekná žena sa nemusí maľovať 🤣, ale celková úprava áno všimnem si to tak isto ako každý chlap, povedzme si na rovinu, a kto povie, že nie tak klame
@anonym_7dc516 Vieš, čo, každý venuje pozornosť niečomu inému, nehádž ľudí do jedného vreca.
pre mna len dvojka je ideal😃 v bielych plavkach.Taku postavu mam aj ja plus minus .Ani siroke velke boky ani zadok ako kufor no tak akurat.Brucho ploche,ta prva je akoby jej jest nedavali nohy ako palicky.A ostatok je pre mna uz vela bud siroke velke boky alebo zadok velky. Ale to hovorim svojim okom a tie posledne to uz ani nekomentujem
@anonym_1c676e ja vidim na slovensku hlavne zeny co vyzeraju takto. Vela krata aj tu citam ze kolko zien ma nadvahu, ale ja to doma teda nevidim.
@anonym_autor červené plavky 🤩🤩🤩
Niečo medzi 1 a 2.Ostatné majú široké boky, stehná, zadok určite ako kufor.Prvá má hrozne chudé nohy.
@anonym_1c676e ja vidim na slovensku hlavne zeny co vyzeraju takto. Vela krata aj tu citam ze kolko zien ma nadvahu, ale ja to doma teda nevidim.
@jablkovastrudla no vidis ja by som zas povedala ze zeny tu maju pravdu asi sem na sk chodis pomenej alebo co 😨 lebo ja tiez vacsinou vidim tie s tou nadvahou od tej v modrom vyssie aj ked ani ta by nemala zlu postavu keby nema take silne stehna.Ja tiez skor stretavam take pneumatikove zeny nie stihle lanky
Mne pridu zenske 2,3,4, posledne 4 su tucne a ta prva je moc chuducka

nič,ako bežná priemerná Slovenka neexistuje