icon

Aké sú typické ženské postavy na Slovensku?

17. aug 2026

Ahojte, Vedeli by ste povedat ktory typ postavy je viac "žensky"? Ako podla vás ma vyzerat bezna priemerna slovenka.

Aké sú typické ženské postavy na Slovensku?
pletko325
17. aug 2026

Červená, jednoznačne 🥰

biba_18
17. aug 2026
@pletko325

Červená, jednoznačne 🥰

@pletko325 ta blodyna?

zuzana76
17. aug 2026

V Latinskej amerike by frcali 3,4,5,6, a vrzla by si aj 7 a 8, najmenej ziadana by bola jednotka

zuzana76
17. aug 2026

taketo (ako 1) tam volaju perro parado - pes vzpriameny

anonym_3dd819
17. aug 2026
@pletko325

Červená, jednoznačne 🥰

@pletko325 co? Ved je tlsta

anonym_65db0e
17. aug 2026

pri každej mala byť výška a hmotnosť. mám167/53 - myslím že som 2-3.

autor
17. aug 2026

no a ja som prva. Mam 162 cm a 47 kilo . a tri deti.

anonym_e4f1f1
17. aug 2026
@pletko325

Červená, jednoznačne 🥰

@pletko325 tá je už riadne tučná

jablkovastrudla
17. aug 2026
@anonym_1c676e

@jablkovastrudla no vidis ja by som zas povedala ze zeny tu maju pravdu asi sem na sk chodis pomenej alebo co 😨 lebo ja tiez vacsinou vidim tie s tou nadvahou od tej v modrom vyssie aj ked ani ta by nemala zlu postavu keby nema take silne stehna.Ja tiez skor stretavam take pneumatikove zeny nie stihle lanky

@anonym_1c676e no neviem. Ja mam taku normalnu vahu, nemam ani pneumatiku okolo pasu ale teda mohla by som byt stihlejsia. Vzdy ked som na slovensku tak sa citim ako obor oproti zenm ktore tam stretavam.

anonym_241ef6
17. aug 2026

Ja mám postavu niečo medzi 2 a 3. Štvorka má ešte pekné krivky, Jednotka je vychrtlá , ta v červenom má už poriadnu obezitu.

anjelok
17. aug 2026

Aky je rozdiel medzi 3 a 4 ?

anjelok
17. aug 2026

Ja mam asi ako 2 s bruchom 5 😀 ved prve 4 maju vsetky vymakane bruska.

anonym_ad52ab
17. aug 2026

@anonym_autor mne sa zdá, že všetky majú rovnaký typ postavy, či? Teda po tu červenú, potom už sú tie tvary nejasné...

anonym_7b10c0
17. aug 2026
@anonym_e4f1f1

2,3,4 uplne super. Bohuzial takych postav je vidiet coraz menej. Ostatne su tučne. K poslednym 3 sa radsej nevyjadrujem.

@anonym_e4f1f1 no ani by som nepovedala, som bola na dovolenke na J Slovensku a prevažne slováci a česi tam boli a teda som bola prekvapená, že ako dobre väčšina vyzerala. Ako netvrdím, že aj tuční tam neboli ale som podľa môjho mesta mala inú predstavu. Som sa až hanbila a to som niekde medzi 1 a 2.
Za mňa je ta fotka robená z jedného "prototypu", len postupne zväčšované a všetky z nich už od 2 majú silné nohy/stehná.

pletko325
17. aug 2026
@biba_18

@pletko325 ta blodyna?

@biba_18 jasné. Ostatné na ľavo, v žiadnom prípade.

pletko325
17. aug 2026
@anonym_e4f1f1

@pletko325 tá je už riadne tučná

@anonym_3dd819 @anonym_e4f1f1 ani náhodou, ideálna!

anonym_5bea3c
17. aug 2026

Tučné všetky, okrem 2. Môj muž vraví tiež 2,ostatné 3,4,5,6 atď.sú ako slon😁vraví.Ale jemu sa páčia štíhle ženy.

anonym_0648c9
17. aug 2026

Za mňa 2, 3, 4 ideál, 5 ešte s prižmúrenými očami.

anonym_37c8c9
17. aug 2026

mam dojem, ze na tej AI fotke je jedna a ta ista zena, v roznych vahovych kategoriach

anonym_a99bb8
17. aug 2026

Mne sa najviac páči tá v bielom, prípadne tyrkysovom...v červenom je už na mňa pri sebe, ale mne sa vždy páčili štíhle ženské postavy🙂

anonym_346bf5
17. aug 2026

@anonym_autor Všetky ženy na obrázku majú ten istý typ postavy, od vychrtlej hrušky po morbídne obéznu hrušku.
Slovenky majú často postavu jablko alebo obdĺžnik. Presýpacie hodiny a obrátený trojuholník sú zriedkavejsie.
K BMI sa nejdem vyjadrovať, podľa názorov tu je znova v móde postava morbídna pod výživa ala 90tky. Za štíhlu sa o chvíľu bude môcť označiť len anorekticka jednou nohou v hrobe.

anonym_241ef6
18. aug 2026

Č.5 má vrch ešte fajn, ale rifle by si už musela kupovať ako na slona.

anonym_6ca91b
18. aug 2026

Ja mam postavu ako ta v tyrkisovych plavkach..tiez mam take nohy ako na obrazku 😢... ale myslim si, ze takych zien s takymi sirsimi nohami nie je vela.. skor je to chyba vygenerovaneho obrazka - stale je to len ai

anonym_f4884f
18. aug 2026
@anonym_7dc516

@anonym_9e5f34 fakt? No bola som na kúpalisku a na dovolenke a podľa toho súdim, že možno 5% žien dbá o to ako vyzerá, ostatné absolútne nadváha 20 + kíl a podobne žiadne maľovanie celé zle

@anonym_7dc516 na kúpalisko malé up? Načo?

midka
18. aug 2026

2,3,4 su fajn

simsalabim
18. aug 2026
@anonym_7dc516

@anonym_9e5f34 fakt? No bola som na kúpalisku a na dovolenke a podľa toho súdim, že možno 5% žien dbá o to ako vyzerá, ostatné absolútne nadváha 20 + kíl a podobne žiadne maľovanie celé zle

@anonym_7dc516 nikdy v zivote som k vode nesla namalovana... asi preto, ze ja tam realne plavam a na plazi som malo.
Inak, zasnem, co citam v tejto diskusii - naozaj plati, ze zeny su najhorsie kriticky samych seba a skritizuju vsetko, aj to, co kritizovat netreba. A potom sa divime, kolke su anorekticky, pichaju do seba Mounjaro, jedia 3 salatove listy denne, trapia sa pre vzhlad, idu pod noz, aby sa vylepsili. Svet je neskutocne povrchny. Muzi vo vseobecnosti na seba taki zli nie su.

lucia245
18. aug 2026

@anonym_autor 2,3,4 ideál

anonym_ec4f08
18. aug 2026

Ja som medzi1 A2. Čiže super. 170cm, 55-56 kg.

anonym_e4f1f1
18. aug 2026
@simsalabim

@anonym_7dc516 nikdy v zivote som k vode nesla namalovana... asi preto, ze ja tam realne plavam a na plazi som malo.
Inak, zasnem, co citam v tejto diskusii - naozaj plati, ze zeny su najhorsie kriticky samych seba a skritizuju vsetko, aj to, co kritizovat netreba. A potom sa divime, kolke su anorekticky, pichaju do seba Mounjaro, jedia 3 salatove listy denne, trapia sa pre vzhlad, idu pod noz, aby sa vylepsili. Svet je neskutocne povrchny. Muzi vo vseobecnosti na seba taki zli nie su.

@simsalabim A potom sa divime, kolke su anorekticky, pichaju do seba Mounjaro, jedia 3 salatove listy denne,

No skor sa divime kolko obeznych ludi tu beha a tvaria sa ze je to v poriadku. To je povrchne.

simsalabim
18. aug 2026
@anonym_e4f1f1

@simsalabim A potom sa divime, kolke su anorekticky, pichaju do seba Mounjaro, jedia 3 salatove listy denne,

No skor sa divime kolko obeznych ludi tu beha a tvaria sa ze je to v poriadku. To je povrchne.

@anonym_e4f1f1 samozrejme, ze obezita nie je v poriadku - nie pre vzhlad, ale pre zdravotne dosledky. Ale rovnako nie je v poriadku zatracovat normalnu zensku postavu - 2, 3, 4 maju postavu uplne OK, som presvedcena, ze maju vahu v pase normy - napriek tomu tu kopec zien trvdi, ze okrem 1 su ostatne tucne a to je podla mna nonsens. Rozne typy postav ukladaju tuk na tele inde - latinoamericanky na zadku, slovanske typy na stehnach .... pre zenu je od prirody dane, ze musi mat nejake zasoby tuku pre pripad tehotenstva. Preto ma zdrava zenska postava 20-25% tuku ( u muzov 10-15%). Chciet sa vtesnat do nejakych idealov zo socialnych sieti je novodoby, nezdravy trend. Cislo 5 na fotke ma nadvahu, ale vesat ju za to netreba, urcite nie je v pasme obezity. Okrem postavy su aj ine, dolezitejsie veci na tomto svete. Obezne su az tie posledne 3 a tam je naozaj na mieste si uvedomit, ze schudnut je v zaujme ich zdravia.