Aké sú typické ženské postavy na Slovensku?
@anonym_e4f1f1 samozrejme, ze obezita nie je v poriadku - nie pre vzhlad, ale pre zdravotne dosledky. Ale rovnako nie je v poriadku zatracovat normalnu zensku postavu - 2, 3, 4 maju postavu uplne OK, som presvedcena, ze maju vahu v pase normy - napriek tomu tu kopec zien trvdi, ze okrem 1 su ostatne tucne a to je podla mna nonsens. Rozne typy postav ukladaju tuk na tele inde - latinoamericanky na zadku, slovanske typy na stehnach .... pre zenu je od prirody dane, ze musi mat nejake zasoby tuku pre pripad tehotenstva. Preto ma zdrava zenska postava 20-25% tuku ( u muzov 10-15%). Chciet sa vtesnat do nejakych idealov zo socialnych sieti je novodoby, nezdravy trend. Cislo 5 na fotke ma nadvahu, ale vesat ju za to netreba, urcite nie je v pasme obezity. Okrem postavy su aj ine, dolezitejsie veci na tomto svete. Obezne su az tie posledne 3 a tam je naozaj na mieste si uvedomit, ze schudnut je v zaujme ich zdravia.
@simsalabim päťka má obezitu ako vyšitú, je veľmi tlstá.
@simsalabim päťka má obezitu ako vyšitú, je veľmi tlstá.
@anonym_e4f1f1 nie, podla mna ma nadvahu. Obezita je od BMI 30, u zeny 168cm vysokej cca 86kg. Tolko ta na fotke podla mna nema… mozno 78?
@anonym_autor 1,2. ešte ako tak 3, ostatné už veľké, k poslednej sa nevyjadrujem

@simsalabim A potom sa divime, kolke su anorekticky, pichaju do seba Mounjaro, jedia 3 salatove listy denne,
No skor sa divime kolko obeznych ludi tu beha a tvaria sa ze je to v poriadku. To je povrchne.
@anonym_e4f1f1 a este som chcela k tomu telesnemu tuku - tie cisla si presne nepamatam, ale neviem, ci to nemoze byt az do 30% u zien, nepamatm si presne, ale rozhodne nie je spravne mat iba typ postavy 1. Existuju take chuducke typy, niektore s vyslovene chlapcenskou postavou, ale to neznamena, ze take mame byt vsetky.