icon

Aké sú typické ženské postavy na Slovensku?

17. aug 2026

Ahojte, Vedeli by ste povedat ktory typ postavy je viac "žensky"? Ako podla vás ma vyzerat bezna priemerna slovenka.

Aké sú typické ženské postavy na Slovensku?
Strana
z3
simsalabim
18. aug 2026
@anonym_e4f1f1

@simsalabim A potom sa divime, kolke su anorekticky, pichaju do seba Mounjaro, jedia 3 salatove listy denne,

No skor sa divime kolko obeznych ludi tu beha a tvaria sa ze je to v poriadku. To je povrchne.

@anonym_e4f1f1 a este som chcela k tomu telesnemu tuku - tie cisla si presne nepamatam, ale neviem, ci to nemoze byt az do 30% u zien, nepamatm si presne, ale rozhodne nie je spravne mat iba typ postavy 1. Existuju take chuducke typy, niektore s vyslovene chlapcenskou postavou, ale to neznamena, ze take mame byt vsetky.

anonym_e4f1f1
18. aug 2026
@simsalabim

@anonym_e4f1f1 samozrejme, ze obezita nie je v poriadku - nie pre vzhlad, ale pre zdravotne dosledky. Ale rovnako nie je v poriadku zatracovat normalnu zensku postavu - 2, 3, 4 maju postavu uplne OK, som presvedcena, ze maju vahu v pase normy - napriek tomu tu kopec zien trvdi, ze okrem 1 su ostatne tucne a to je podla mna nonsens. Rozne typy postav ukladaju tuk na tele inde - latinoamericanky na zadku, slovanske typy na stehnach .... pre zenu je od prirody dane, ze musi mat nejake zasoby tuku pre pripad tehotenstva. Preto ma zdrava zenska postava 20-25% tuku ( u muzov 10-15%). Chciet sa vtesnat do nejakych idealov zo socialnych sieti je novodoby, nezdravy trend. Cislo 5 na fotke ma nadvahu, ale vesat ju za to netreba, urcite nie je v pasme obezity. Okrem postavy su aj ine, dolezitejsie veci na tomto svete. Obezne su az tie posledne 3 a tam je naozaj na mieste si uvedomit, ze schudnut je v zaujme ich zdravia.

@simsalabim päťka má obezitu ako vyšitú, je veľmi tlstá.

simsalabim
18. aug 2026
@anonym_e4f1f1

@simsalabim päťka má obezitu ako vyšitú, je veľmi tlstá.

@anonym_e4f1f1 nie, podla mna ma nadvahu. Obezita je od BMI 30, u zeny 168cm vysokej cca 86kg. Tolko ta na fotke podla mna nema… mozno 78?

anonym_f18a22
19. aug 2026

@anonym_autor 1,2. ešte ako tak 3, ostatné už veľké, k poslednej sa nevyjadrujem

Strana
z3