icon

Aké sú vaše skúsenosti s legínami Gym Glamour?

25. mar 2026

Máte legíny od gym glamour? Aké máte skúsenosti s aké modely? Chcela by som nejaké push up scrunch, ale také, aby som sa nehanbila v nich vyjsť na ulicu cestou do fitka. Veľmi sa mi páčia tie pastelovo farby, no pripadajú mi veľmi výrazne. Čierna je zase nuda a všetky doterajšie klasické mám čierne. Tiež som dosť vysoka(176, skoro 70kg)…malo by mi sedieť M?

anonym_0a893f
•
25. mar 2026

@anonym_autor mám push up 2.0 asi 7 kúskov a z nových kolekcií doda a second skin asi po 5 kúskoch a asi naviac mi sedia doda. Sú pohodlne, nepresvitaju. Ja nosím normálne S, no kupujem si xs, sedia mi lepšie

janina1127
•
26. mar 2026

Ma dĺžku ti bude Mko fajn, ale aby ťa netislo. To by som skôr Lko vzala.

autor
•
26. mar 2026
@janina1127

Ma dĺžku ti bude Mko fajn, ale aby ťa netislo. To by som skôr Lko vzala.

@janina1127 L by mi bolo obrovské…mám skoro 70kik, ale veľa svalovej hmoty a peknú postavu

janina1127
•
26. mar 2026
@anonym_autor

@janina1127 L by mi bolo obrovské…mám skoro 70kik, ale veľa svalovej hmoty a peknú postavu

@anonym_autor Ja mám rovnakú výšku, o 10kg menej a Mko mám tak, že úplne presne.

autor
•
26. mar 2026
@janina1127

@anonym_autor Ja mám rovnakú výšku, o 10kg menej a Mko mám tak, že úplne presne.

@janina1127 Nie je ti voľne na bruchu? Ja mám bezne športové legíny M a sú mi voľne na bruchu, že sa mi az trochu zošmykuju

tamarajajaj
•
31. máj 2026

ta kvalita je strasna.. takto po dvoch treningoch

dooodka
•
20. jún 2026

Mne prišli teda minulý týždeň a ten puču po otvorení balíku…. Ja neviem, kvalitná vec aby takto páchla? A ani po vyplatí ten smrad neprešiel 🤷🏽‍♀️