icon

Bezšvové legíny so zvýrazňujúcim push-up efektom. Nosiť ich do fitka?

Včera o 14:28

Baby nosite bezsvove leginy do fitka? Myslim, ze zadok na ne mam, ale zda sa mo to dost … myslim tie push up efekt , co maju. Lebo extrem to zvyrazni ten zadok

anonym_409366
Včera o 14:35

@anonym_autor nosím len fitko, turistiky, beh a vlastne hocijaký vonkajší šport. Na bežné nosenie nie

martinmmartin
Včera o 15:04

@anonym_autor naco presne musis zrovna vo fitku zvyraznovat vobec nieco? To nieje tinder
Co je presne ta teoria ze vo fitku musis vyzerat nutne jak v p-cku? Cvici sa tak lepsie?

anonym_cbc2da
Včera o 15:24
@martinmmartin

@anonym_autor naco presne musis zrovna vo fitku zvyraznovat vobec nieco? To nieje tinder
Co je presne ta teoria ze vo fitku musis vyzerat nutne jak v p-cku? Cvici sa tak lepsie?

@martinmmartin Ty tu každého tak odfajčuješ. Akože občas to aj pobaví, ale aj tak by ma zaujímalo, čo si za človeka.

petamich
Včera o 15:36

Nos v com sa citis dobre a co ti je pohodlne 🙂 ked by som mala pekny zadok, tak by som ho kludne zvyraznila

anonym_44f4bc
Včera o 15:46

@anonym_autor yes, mam asi 20 legin, podprseniek a roznych topikov a suprav. Vsetko bezšvove. Ine nemam rada a s nariasením na zadku

alzb1
Včera o 15:54

Ja tiež nosím a som s nimi hrozne spokojná. Najlepšie legíny... Niektoré sú moc, ako píšeš… treba si vybrať dobrú značku. Ja nosím tie od GymGlamour alebo Myprotein 🙂

anonym_56b7a8
Včera o 16:33

Ak si single a potrebujes pozornost, tak si take daj.

anonym_8c03ff
Včera o 16:33
@anonym_cbc2da

@martinmmartin Ty tu každého tak odfajčuješ. Akože občas to aj pobaví, ale aj tak by ma zaujímalo, čo si za človeka.

@anonym_cbc2da ano, ale zrovna výnimočne by som súhlasila teraz

anonym_cbc2da
Včera o 16:39
@anonym_8c03ff

@anonym_cbc2da ano, ale zrovna výnimočne by som súhlasila teraz

@anonym_8c03ff Mne sa osobne legíny so zárezom do zadku síce nepáčia, ale aj tak by ma zaujímalo, čo je zač. Tipujem starý mládenec , trochu zatrpknutý podĺa spôsobu , akým "radí".

anonym_1d9c09
Včera o 21:47

Vo fitku zvýrazniť zadok, prečo?