icon

Aké tenisky do fitka pre začiatočníkov?

7. jan 2024

Aké tenisky nosite do fitka?
Poraďte mi nejaké ktoré budú fajn a budú stačiť .
Som začiatočník nemám ešte žiadnu vybavu. Neviem či sú lepšie take tie ľahké tenisky alebo skôr s pevnou podrážkou.
Ešte neviem ako a čo budem presne cvičiť ( viem že na niektoré cviky sú možno lepšie take a na iné zas ďalšie ) ale isto nebudem nejaký profik a nepotrebujem niečo špeciálne a drahé. Aspoň na začiatok mi stacia akékoľvek a ak sa do toho dostanem časom si kúpim aj lepšie.
Viac by mi vyhovovali nejaké ľahšie aby sa fajn zmestili do tašky a nemala 5 kg😃 tak ďakujem za tipy kde sa po takých poobzerať lebo nemám doma žiadne čo by som si vzala

ss1908
•
7. jan 2024

no zalezi ako ides cvicit. ja cvicim s vahami takze nosim topanky s pevnou rovnou podrazkou - conversky. ak chces behat, kracat tak hocijake bezecke topanky lahke. Nejake lacne nike alebo na ten styl.

madeincssr
•
7. jan 2024

Ak si nepotrpis na znackovy image, tak mozno by som kukol najprv Decathlon, nejake lacnejsie lahucke z prvej tretiny spektra kvality+ceny a neskor uvidis, ci investovat do drahsich, ci vobec bude treba.

martina21
•
7. jan 2024

Ahoj ja tiez posilujem a najlepsie sa mi cvici v obycajnych platenkach na styl converse, ja mam neznackove deichman

daniela2202
•
7. jan 2024

Sportisimo - fitness obuv 😊

autor
•
7. jan 2024

@martina21 platenky ja vobec neobľubujem tak už len ozaj čisto pevne tenisky alebo tie ľahučké

nafka0483
•
7. jan 2024

Ja chodim na kardio a silovy trening a mam bezecke lahucke tenisky z decathlonu.

domiklik
•
7. jan 2024

Adidas ultraboost

alessavandervelden
•
Autor odpoveď zmazal
•
alessavandervelden
•
Autor odpoveď zmazal
•
klip0
•
7. jan 2024

@alessavandervelden zas určite začiatočník do fitka nepotrebuje crossfit topánky za 100€. Mam vo fitku s váhami oddrete a aj odtrenovane roky ako trénerka, aj odsutazene a v zivote som nemala crossfit topánky.

Autorka za mňa výber hlavne pohodlnu obuv a skôr niečo pevnejšie ako úplne ľahučké. Kľudne by som išla do toho decathlonu, tam sú fajn ceny a poskusala v čom sa budeš cítiť sebaisto pri pohybe

gleep1
•
7. jan 2024

Ja najradšej cvičím len v ponozkach, co sa v posilke neda a nechcela som davat vela penazi za vivobarefoot a podobne takze mam toto
https://www.soman.eu/katalog/barefoot/barefoot-...
a v nicom lepsom si neviem predstavit cvicit, podla mna topanky velmi obmedzujú, ale je to aai o zvyku. Beham max 5 minut na zahriatiea doslapujem na spicku, nie na patu, takže na "kardio" sa neprezuvam.

alessavandervelden
•
Autor odpoveď zmazal
•