Aké topánky sa hodia k šatám na oslavu?
No tak k týmto šatám sa béžové lodičky ale ze absolútne nehodia. Tmavohnedá, mahagón ale top je za mňa olivovo zelena.
Podla mna sa bezove lodicky vobec k tym satam nehodia 🤷🏼♀️ urcite by som isla do ciernych a inac ani tie cierne cizmicky na fotke nie su vobec zle. Plus by som dala cierne silonky ale take tie hrubsie nie uplne “priehladne”
@domiklik olivovo zelené? Fu,to asi ťažko zoženiem, aké dala si mi chrobáka do hlavy...
Saty vyzeraju tensie, hrube silonky sa k nim nehodia a uz vobec nie na oslavu. Telove pancusky a nude , cierne lodicky.
Čierne pančuchy, ale tenšie, určite nič hrubé. Čižmičky skracujú nohy, takže čierne lodičky. Iba ak si vysoká a štíhla, tak môžeš uvažovať nad čižmičkami. Ale jednoznačne čierne.
@zuzanockamt
@mk1111111111
@martul a kabelka? Ak si teda vyberiem čierne lodičky asi aj kabelka by mala byť čierna...či?
Je na satach zlaty opasok- teda, aspon sa zda, tak moze byt cierna, ak das cierne lodicky, nude- ak das nude lodicky, zlata k obom lodickam, potom aj nausnice zlate
Ja by som volila farby podobné tým na šatách, teda tmavozelené alebo bordové.. ak by som nezohnala, vzala by som čierne, ale béžové určite nie.. a telové silonky (ale ja všeobecne iné nenosím) 🙃

Bezovymi lodickami pokazis maloco, k tymto satam sa hodia 👍