icon

Ako prijať svoje telo a zmeniť myslenie?

Dnes o 19:56

Viete, ako mám zmeniť svoje myslenie voči svojej osobe. Ja, veľmi sa trápim a neverím si kvôli mojej postave, je to od puberty a trvá to dodnes. Som uz dávno po škole ale neviem sa zmieriť so svojim telom, dokonca mi je vždy ťažko keď na seba pozriem pri prezliekanie, sprchovaní, ja sa obliekam do dlhého oblečenia aby som sa zahalila. Nakupovanie v obchodoch je pre mňa veľmi ťaživé keď vidím na aké postavy sa šije oblečenie. Dlhé nohy, úzke ramená, krátky trup, ja mám postavu krátke nohy veľké chodidla, dlhy trup, širšie ramena, prsia malé, viete si predstaviť. A toto ma tak veľmi ťaží na srdci že ani nemám chuť plnohodnotný žiť . Neviem prijať svoje telo a veľmi ma to obmedzuje v živote. Samozrejme že kvôli dlhému trupu ma pri dlhšom sedení, alebo keď dlhšie stojím na jedinom mieste boli chrbát a krčma chrbtica, a ďalšie veci ktoré moje nesmierne telo ponuka. Prosím skúste empaticky odpovedať, je to veľmi citlivé.

anonym_b7d722
Dnes o 19:58

U psychiatra si bola? To myslím vážne. Žiadna irónia

autor
Dnes o 20:00
@anonym_b7d722

U psychiatra si bola? To myslím vážne. Žiadna irónia

@anonym_b7d722 jj

anonym_b7d722
Dnes o 20:02
@anonym_autor

@anonym_b7d722 jj

@anonym_autor a čo bol záver?

domkakvet
Dnes o 20:05

@anonym_autor podla opisu mi to nepride nic strasne, mas aj nadvahu?

autor
Dnes o 20:06
@domkakvet

@anonym_autor podla opisu mi to nepride nic strasne, mas aj nadvahu?

@domkakvet nemám nadváhu

anonym_9f3103
Dnes o 20:07
anonym_d54b99
Dnes o 20:14

TROLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

domkakvet
Dnes o 20:33
@anonym_autor

@domkakvet nemám nadváhu

@anonym_autor podla mna si ok, treba si len verit.

anonym_03da97
Dnes o 20:50

Buď rada že si zdravá.

anonym_6b34dc
Dnes o 20:52

ja neviem ale dneska co tema, to zalozena somarina aj to s tou bankou ako jej pracovnicka povedala ze nema tolko minat na potraviny atd.Ja sa ani necudujem, ze zeny sem uz prestavaju pomalicky chodit a je to tu take mrtve celkovo aj temovo. je to tu uz ako na psychiatrii v poslednej dobe