Ako riešiť šúchanie vnútorných stehien v lete?
Nikdy Som z tým nemala problém a tento rok prvý krát sa mi to stalo
Dnes aom ai vzala saty po dome a nevydržala som v nich ani hodinu obtierali sa mi stehná až tak že ich mám červene a štípu má
Nedokážem už ani v nočnej košeli byt bez spodného pradla …..
Dávala som si na stehná detsky puder ale to bolo iba max na 10 minút a zase to stipalo
Teraz som si natrela stehná phytiolom a uvidím čo bude do rana
No neviem si predstaviť aby som celé leto musela nosiť kratasy až po kolena
Čo prisim používate ? Krem alebo spodné pradlo
@anonym_autor skus schudnut, to pomaha
@anonym_autor ja pouzivam tuhy deodorant, to vydrzi celkom dlho 👌
@anonym_autor Posilňovať vnútorné stehná
@anonym_autor mne ziadne kremy ani nic nepomohlo. Kupila som si take natelne kratasy, nieco ako spodne pradlo a nosim to vzdy. Najlepsia vec. https://www.astratex.cz/kalhotky-s-nohavickou-b...
@anonym_8d3327 mozem sa spytat? Neroluju sa ti pri chodzi dohora?
@anonym_8d3327 mozem sa spytat? Neroluju sa ti pri chodzi dohora?
@jankajanka13 nie vobec su uplne super
@anonym_53005a keby si nebola taká blbá tak vieš že stehná sa šuchaju aj 50 kilovým babám. Záleží na šírke panvy, lol
@anonym_53005a keby si nebola taká blbá tak vieš že stehná sa šuchaju aj 50 kilovým babám. Záleží na šírke panvy, lol
@anonym_8d3327 Presne. Mala som 50 kg a stehná sa mi treli aj tak. Dokonca sa mi trú aj teraz keď mám 48 kg. Takteto rady sú upne zbytočne
tie kratasy su super amaju ich aj v action za par eur
@anonym_53005a vždy sa nájde niekto kto nevie poradiť iba rýpať , rýpať a rýpať
Pre mudrlantky píšuce "schudnúť" by som rada napísala, že to záleží predovšetkým od typu postavy 😉
Mne sa šúchajú celý život, dokonca aj pri 52 kg, a naopak kamarátke sa nie hoci má veľkú nadváhu, nakoľko má postavu jablka (velké bruchu a chudé nohy).
Osobne mi na to najlepšie zaberá nakrémovať si problematickú oblasť kokosovým olejom. Alebo spomínaný deodorant, ale nie kazdý zaberá - tie čo sú také mokré fungujú, no tie čo rýchlo zaschnú nie. Mne funguje práve to lubrikovanie, púder nemal žiadny efekt skôr naopak
@anonym_53005a prestante uz s tym schudnutim. Toto maju aj chude zeny. Nie kazdy ma siroko od seba nohy a stehna jak palicky. To zavisi od typu postavy predovsetkym.
Viem porovnat, ked som mala 45 kg, tiez som to riesila, takze asi takto...🫣
@anonym_autor Posilňovať vnútorné stehná
@anonym_6f269b dalsia 🙄
predavaju sa silonkove kratasy, alebo si sama urob, je to jednoduche
Ja som si kúpila tieto. Su tenučké, nie je v nich teplo, neroluju sa. Dva v baleni. Bez nich som mala bolavu kozu ako ty.
Fantastický produkt od Zalando: Next-ANTI CHAFE TWO PACK - Šortky - multi-coloured https://www.zalando.sk/next-2-pack-sortky-multi...

@anonym_autor mne ziadne kremy ani nic nepomohlo. Kupila som si take natelne kratasy, nieco ako spodne pradlo a nosim to vzdy. Najlepsia vec. https://www.astratex.cz/kalhotky-s-nohavickou-b...