icon

Ako zabrániť odieraniu stehien v lete?

Včera o 11:59

Ahojte,
prosím Vás viete poradiť nejaký krém alebo niečo proti odieraniu stehien teraz v lete? Raz som niekde čítala že aviril krém (kúpila som ho, ale nula bodov), tak že či nemáte nejaké tipy - kraťasy nechcem v tomto teple nosiť, vďaka.

Strana
z2
anonym_e81771
Včera o 12:03

schudnut

ibrunova
Včera o 12:05

kúp si také kratšie silonky,alebo bandaletky, prípadne tuhý deodorant natrieť

anonym_3c7c96
Včera o 12:05
@anonym_e81771

schudnut

@anonym_e81771 aj ženám s veľkosťou XS sa môžu odierať stehná - stačí ak sú oslabené brušné svaly a tým spôsobené nohy do X.

anonym_11beba
Včera o 12:06

@anonym_autor maj stále po ruke detský púder a pri každom použití toalety.. ho nanes na odreté miesta.

autor
Včera o 12:08
@anonym_e81771

schudnut

@anonym_e81771 či je už osoba pri sebe alebo nie poviem ti na to len jedno - ja schudnem ale ty sprostá/ý ostaneš stále 😂

anonym_c8aa03
Včera o 12:09

Ja si davam lupilu detsky krem z lidl na zapareniny :D ale je biely

muchotrafka298
Včera o 12:19

Akykolvek tuhy antiperspirant.

kp7333
Včera o 12:27

natriet tuhym antiperspieantom. - napr. Rexona invisible

domiklik
Včera o 12:30
@anonym_e81771

schudnut

@anonym_e81771 rada nad zlato 😃

anonym_56747b
Včera o 12:30

No jedine schodnut,ved iba vtedy sa nohy tru o seba.

anonym_5d1cff
Včera o 12:40

Tuhy antiperspirant vraj, nemam vyskusane

anonym_84e153
Včera o 12:41
@anonym_e81771

schudnut

@anonym_e81771 hej hej, to stiha do leta 😅 dobra rad stoji gros

petamich
Včera o 13:01

Aj DM ma taku tycinku proti odieraniu, svokre som kupila a spokojna je, maju ich viac voni

motylik2559
Včera o 13:08

@anonym_autor Ahoj, kolegyna pouziva take kratasove leginy pod saty a pomaha jej to. Len teda neviem ci to chces pod saty, alebo ake oblecenie?

shee11
Včera o 13:13

Bambusové kraťasy legíny pod sukňu.

niki35
Včera o 13:21

@shee11 tieto bambusové mám od nich, len trochu iný štýl a môžem len odporučiť. Sú ľahké, komfortné

anonym_587fc2
Včera o 13:21
@anonym_autor

@anonym_e81771 či je už osoba pri sebe alebo nie poviem ti na to len jedno - ja schudnem ale ty sprostá/ý ostaneš stále 😂

@anonym_autor preco je sprosta ? Lebo napisala pravdu ? Za pravdu sa kazdy hneva ze ?

anonym_3217b2
Včera o 13:26
@anonym_autor

@anonym_autor Prečo si taká zatrpknutá a hneď útočíš? Veď je to pravda. Aj mne sa odierali stehná. Vyskúšala som všeličo. Antiperspirantom natrieť, v DM majú aj tyčinku špeciálne na to určenú, púder sa odporúča aplikovať. Tiež som nosila šortky, ktoré odporúčajú baby. To sa podľa mňa úplne míňa účinku, dať si šortky a na to sukňu. To si rovno môžem dať kraťasy a budem mať o vrstvu menej.
Pomohlo naozaj až schudnúť.

niki35
Včera o 13:26
@anonym_56747b

@anonym_56747b a také niečo ako genetika ti nic nehovorí? Aj štíhle ženy majú tendenciu mať stehná ktoré sa budú o seba trieť

anonym_612b8b
Včera o 13:29
muchotrafka298
Včera o 13:32

Ja som tie pasy skusala, mne sa extremne potia stehna v lete, takze mne sa to cele smykalo a tie kratasy som tiez mala a o nicom, cele som to mala zhrnute, takze ziadny ucel to neplnilo. Kupujem si najlacnejsi tuhy antiperspirant a je to OK.

anonym_b64213
Včera o 13:46
@anonym_3217b2

@anonym_autor Prečo si taká zatrpknutá a hneď útočíš? Veď je to pravda. Aj mne sa odierali stehná. Vyskúšala som všeličo. Antiperspirantom natrieť, v DM majú aj tyčinku špeciálne na to určenú, púder sa odporúča aplikovať. Tiež som nosila šortky, ktoré odporúčajú baby. To sa podľa mňa úplne míňa účinku, dať si šortky a na to sukňu. To si rovno môžem dať kraťasy a budem mať o vrstvu menej.
Pomohlo naozaj až schudnúť.

@anonym_3217b2 suhlasim, tiez som mala poskusane vselico a samozrejme nic nepomahalo, az ked som za dva roky schudla vyse 18kil tak voilaaa, thigh gap a stehna sa nesuchaju. keby mi ale niekto takto pred troma rokmi povie ze mam schudnut tak ho poslem do prdele a tvarim sa, ako je pre mna schudnut nemozne a aka som chudinka...to som ale netusila ze kazdy den som bola v kalorickom nadbytku no :D

aperolcek
Včera o 14:15
@anonym_b64213

@anonym_3217b2 suhlasim, tiez som mala poskusane vselico a samozrejme nic nepomahalo, az ked som za dva roky schudla vyse 18kil tak voilaaa, thigh gap a stehna sa nesuchaju. keby mi ale niekto takto pred troma rokmi povie ze mam schudnut tak ho poslem do prdele a tvarim sa, ako je pre mna schudnut nemozne a aka som chudinka...to som ale netusila ze kazdy den som bola v kalorickom nadbytku no :D

@anonym_b64213 presne z tohto dôvodu si aj ja udržiavam thigh gap. Stačilo mi jedno leto bez neho - nikdy viac.

anonym_eaced8
Včera o 14:22

Mne sa netrú, ale potia a neznášam to. Mám niečo takéto https://www.astratex.sk/boxerky-sarah-s-cipkou/...
A je to super. Nepotia sami stehná, netrú o seba, okrem toho nosím kratučké šaty, tak keď mi ich nadvihne vetrík, nemusím stresovať a tá čipka tam je aj taká rafinovaná.
Nohy mám štíhle, dlhé a nie do x, keby niektoré mali pindy 😘

anonym_bcca67
Včera o 14:37
@anonym_e81771

schudnut

@anonym_e81771 tak a teraz si predstav že ja mám 90 kg a nič sa mi neodiera a sú aj 50 kg ženy ktorým sa odieraju..čiže rada odveci

anonym_e4a5a5
Včera o 14:45
@anonym_56747b

@anonym_56747b ja mam 20 kg nadváhu a stehná sa mi netrú o seba 😉

anonym_e4a5a5
Včera o 14:47
@anonym_bcca67

@anonym_e81771 tak a teraz si predstav že ja mám 90 kg a nič sa mi neodiera a sú aj 50 kg ženy ktorým sa odieraju..čiže rada odveci

@anonym_bcca67 presne tak isto aj ja ☺️

Strana
z2