icon

Ako sa chodí v žabkách na opätku?

hederamonstera
19. júl 2026

Baby, co mate tieto topanky, ako sa vam v tom chodi? Ja ked to vidim, vsak to musi strasne odrat medzi prstami, ci nie? Lubi sa mi to ale neverim, ze je to pohodlne.

Ako sa chodí v žabkách na opätku?
anonym_198d53
19. júl 2026

Chodí sa v tom super 😀 Teda aspoň tých prvých 5 metrov od zrkadla k vchodovým dverám. Potom už len volám taxi. Jasné, je to maximálne pohodlné...Hlavne ak máš namiesto kože medzi prstami hrošiu kožu a tvoj prah bolesti je na úrovni budhistického mnícha.

hederamonstera
autor
19. júl 2026
@anonym_198d53

Chodí sa v tom super 😀 Teda aspoň tých prvých 5 metrov od zrkadla k vchodovým dverám. Potom už len volám taxi. Jasné, je to maximálne pohodlné...Hlavne ak máš namiesto kože medzi prstami hrošiu kožu a tvoj prah bolesti je na úrovni budhistického mnícha.

@anonym_198d53 no vsak to sa pytam, len neviem ze ci to myslis vazne alebo len pises aby si nieco napisala a realne nemas skusenost😁

anonym_198d53
19. júl 2026

Vyskúšala som ich a môj pud sebazáchovy vyhral. Leteli z botníka prv, než stihol uschnúť otlak medzi prstami. Nikdy viac! 😂

hederamonstera
autor
19. júl 2026
@anonym_198d53

Vyskúšala som ich a môj pud sebazáchovy vyhral. Leteli z botníka prv, než stihol uschnúť otlak medzi prstami. Nikdy viac! 😂

@anonym_198d53 och, tak dobre si myslim, ze by to bol masaker. Aspon som usetrila😁 vdaka

maca1984
19. júl 2026

Chodila som v tom ako blbeček. Niečo medzi postihnuutým žabiakom a kravou. A ešte to aj bolelo .
Des a hrúza. Ale to nemusí platiť na teba.

ariannazara
19. júl 2026

Tak ako v zabkach bez opatku napicu😁

maca1984
19. júl 2026
@ariannazara

@ariannazara no ja v žabkách bez opätku chodím normálne. S opätkom to bola hrúza.
Ale napr.môj muž a žabky-v žiadnom prípade. Čaptal v tom katastrofálne, mne samej liezol a nervy 😄

niki35
19. júl 2026

@hederamonstera toto by som si nikdy neobula 😀

hederamonstera
autor
19. júl 2026
@ariannazara

@ariannazara mne sa dobre chodi v zabkach😁

marianarem
19. júl 2026

@hederamonstera Tak taketo topanky, ako aj mnohe ine, nie su podla mna urcene na chodenie, ale len ako ozdoba nohy. Pohyb z miesta na miesto si musis zabezpecit inac 🙂 Mne sa velmi zle chodi aj v obycajnych zabkach.

anonym_528281
19. júl 2026

No ja ako mladá sprostá som si raz také žabky s plným opätkom vysokým kúpila, že reku jaká budem štýlová a velice štýlovo som potom išla bosá domov s krvavými žabkami aj prstami na nohách 😂 totálny nezmysel také topánky...

svetlonos
Autor odpoveď zmazal
svetlonos
19. júl 2026
@ariannazara

@ariannazara
Piť kávu, oplujem si displej 🤣👍

svetlonos
19. júl 2026

@hederamonstera
Mala som dreváky na opätku, žabky. Čistá hröza to bola! Také boli krásne a také na p.... . Raz som ich mala obuté a naposledy! Toto je dekorácia k bazénu, kedy v Tom prejdes pár metrov k baru na drink a nadowť k bazénu 😁.

hederamonstera
autor
19. júl 2026

Vdaka za reakcie😁 tak snad tento trend rychlo skonci🤣

anonym_315605
20. júl 2026

toto je mučiaci nástroj a nikto si to dobrovoľne neobuje a ak áno, tak v tom len leží alebo sedí