Ako sa obliecť na rande?
Ahojte žienky v sobotu idem na rande a neviem čo si mám obliecť. Nafotila som pár outfitov no neviem ktoré oblečenie je vhodné. Skúste poradiť ako čo, nakombinovať. Ďakujem Vám dopredu za rady.
@tinusa33 a načo sa vlastne potrebuješ vyobliekat, tvoj frajer je zavyslak, tak mu to je úplne jedno ako sa oblečies
Si mladá žena, obliekaj sa ako mladá žena. Rôzne typy postáv sa dajú krásne a lichotivo obliecť. Všetko z tvojej ponuky je, prepáč, hrozné. Vôbec ti to v týchto "handrách" nepristane. Takto by som nešla ani do obchodu, nie ešte na rande, kde chcem svojou prítomnosťou potešiť partnera. Nechcem ťa uraziť, chcem ťa povzbudiť do zmeny šatníka. Ide jaro, sukne, šaty, A-strih, strih pod prsiami, aby si si zvýraznila pás. Žiadne zvieracie vzory, legíny a baganče, žiadne vyťahané nočné košele.
za mna je asi najvhodnejsia kombinacia ta, co mas na fotke na schodoch, akurat obuv by som zmenila, vsak uz je jar, teplo.
Tu kvietkovanu blúzku+čierne nohavice...to je výber z toho čo máš, ale potom kľudne zbehni do obchodu (vezmi kamošku), nech poradí...aj v Tesco f&f mávajú pekné veci
Nechápem co riesis, chces zaujať? Jemu stačili legíny, tak si daj legíny, na tu prechádzku po chodbách zariadenia ci v okolí.
A teda vsetky kúsky ti pridávajú na veku, vedc30r je mlada ženská, oslov kamošku nech ti zmeni pomôže vybrat nové kusky primerane postave a veku.
Vyzeráš ako 55r pani.
Z toho, čo si tu pridala, tak len to na druhej fotke. A legíny? To max. na doma alebo do fitka.
Cele zle.. prepac za uprimnost. A to som 50tnicka. Dnes sa da obliect za par drobnych. Toto max na doma.

Hovorim si, ze ake mile, randit v takom veku (podla foto som tipovala 50+), nedalo mi to, otvorim profil a 31?😖 tak pekne mladistvo by si sa mohla obliect, nic na fotkach ti nelichoti bohuzial
@sisa_s tiež som si myslela že teta ide na rande 😀