icon

Ako sa vám páči tento vzhľad a štýl ženy?

danrol
Dnes o 17:24

Ako sa vám páči tato baba ? Ten makeup, obočie, pery, mihalnice, prsia, opálenie, oblečenie atď. Páčí sa vám taký vzhľad a štýl alebo nie ?

odkaz na fotky tu na imgure : https://imgur.com/a/vvjvcT0

P.S. Sú to len normálne fotky. Imgur je normálne úložisko fotiek, pre tých čo nevie :D

Strana
z2
anonym_4002c4
Dnes o 17:27

Celkom pekná žena. Ale, záleží na povahe, na mňa vzhľad nejak nezaberá

anonym_76cff5
Dnes o 17:27

Hrozne. To hubaté chúďa si myslí, že je pekné. Tie nevkusné cecky jej asi robil nejaký začínajúci chirurg. Toto čudo sa môže páčit len nejakému plytkému úchylovi na honičku.

anonym_b0903f
Dnes o 17:31

presne zapada do kategorie "vyrobena z ropnych produktov" ako Barbie

minenkaa
Dnes o 17:31

Obočie,prsia a pery su moc,zvyšok nie je moj štýl ale to neznamena ,že to nie je fajn

secret_a
Dnes o 17:38

@danrol vzhlad a styl co sa tyka oblečenia tak ano, pery a prsia - to prehnala a pritom by bola celkom pekna.

sevrin
Dnes o 17:39

ää

anonym_a390f4
Dnes o 17:40

Otras ,ale naco ti je nas nazor? Prebrala ti frajera ,ci sa chces dat prerobit na jej vzor?

anonym_b81856
Dnes o 17:42

Vyzerá umelo, skôr odpudzuje mať s ňou vážny vzťah.

anonym_d7894e
Dnes o 17:44

Umelá.

anonym_299dc5
Dnes o 17:46

@danrol Podľa mňa je sexy. Aj môjho lachtana zobudilo. Aj sisky aj pery. Ten panterový vzor sa mi nepáči. Radšej bez vzoru rôzne farbičky.

anonym_989052
Dnes o 17:55

Uplne neprirodzena a ako partnerku by som ju nikdy nezvazoval, ale proti gustu ziaden disputat.

Na kazdu salku sa najde aj podsalka.

lienka.7
Dnes o 17:55

@danrol spýtaj sa Borka kollara😁

anonym_c4386b
Dnes o 17:56

Z muzskeho hladiska poriadna umelina. Uz vidim, ako s tymi gelovymi nechtami a naspulenymi ustami pracuje v normalnej praci. Sex by ziaden muz nepovedal nie, ale domov by si to netahal. To by bol drahy spas zivit taku barbinu. Cela je prerobena (pery, silikony,..) za ucelom zavesit sa na nejakeho sponzora.

moonlight1210
Dnes o 17:57
@anonym_b0903f

presne zapada do kategorie "vyrobena z ropnych produktov" ako Barbie

@anonym_b0903f barbie ma aspon nasimulovany styl a dobru povahu.

petamich
Dnes o 18:01

Moj cisto osobny nazor: myslim, ze to bola krasna zena pred tym nez sa vylepsila, postavu ma peknu, crty tvare ma pekne, usmev ma krasny, pre mna ale uz to prehnala s opalenim, perami aj prsiami (prsia sa daju spravit vkusne, pridu mi uz prilis voci jej stihlej postave). Kazdopadne verim, ze ona je so sebou spokojna, moj nazor je uplne irelevantny 🙂. Styl obliekania myslim k nej a peknej postave sedi.

rozculena
Dnes o 18:06

to je nová frajerka Borisa Kollára?

anonym_a85316
Dnes o 18:07

@danrol nepáči sa mi takýto štýl ženy ako muzatka.Oblecena je pekne.

anonym_f3d08e
Dnes o 18:11

Bola určite veľmi pekná, ak nie krásna, ale tie úpravy jej dosť výrazne ubrali na kráse. Škoda. Keby mi hneď aj nevadili zväčšené pery, tak by mi na 100% vadili tie slimáky, čo sa jej plazia nad očami namiesto obočia... Opálenie sa mi pozdáva, ako píšem,.bola by krásna, keby bola prirodzená (alebo len s minimálnym vylepšením - aktuálne je veľmi umelá a mimo môjho konceptu krásy).

anonym_6fb735
Dnes o 18:28

Ako hovorí môj známy. Toto je presne typ ženy vhodnej na šuchnutie, ale len jedno.

anonym_aeaad6
Dnes o 18:31

@danrol ja vidím len tie nafukane pery a všade ich špúli a vytáča hlavu.kadejako. Hruuuza. Veľmi neprirodzene. Veď normálne nech sa usmieva, prirodzene, nech kadejako nevytaca hlavu do strán a to obočie a la Brežnev. Nič prirodzene, inteligentné, pekne. Len umelina.

anonym_4162a7
Dnes o 18:36

Treba pridat silikon a opalenie😄😆

anonym_431e49
Dnes o 18:43

@danrol to je nejaký silikónový robot snáď. Zaujímavé bude,čo sa s ním stane, keď budú roky pribúdať.

ikuska27
Dnes o 18:58

Čistá umelina....vôbec nie pekná žena...

jozkomrkvicka15
Dnes o 19:06

@danrol krasa zeny zacina v jej hlave a pristupe k sebe. ak do seba niekto potrebuje davat nieco co mu nieje prirodzene, je to utek pred sebou samym

anonym_6d5784
Dnes o 19:15

Mna by len zaujimalo co niekoho vedie bud za A) pridat link na fotku cudzej zeny B) ak nahodou ta zena je autorka preco pise o sebe v tretej osobe?
Je uplne chore niekoho vzhlad hodnotit na zaklade fotky, kazdemu sa paci nieco ine.

blondiee83
Dnes o 19:27

Pred upravami bola urcite krasna, ale tie priserne kacacie pery a velmi huste breznevovske obocie na mna posobia prisernym dojmom. Co sa prs tyka - ta velka medzera (plytcina) medzi prsiami nie je vkusna. Postava pekna, mne ani to opalenie extra nevadi, styl obliekania tiez fajn, aj make up (mimo pier a obocia). Skoda tych uprav, nepotrebovala to

midka
Dnes o 19:34

no neviem, mne sa uprimne nepaci - hrozne pery, obocie, myslim, ze dost zla-znicena plet....jedine co sa mi paci, su vlasy,, i ked sa obavam, ze aj tie su ponadpajane.....

anonym_e5411d
Dnes o 19:35

nemozem si pomoct,ale ja vidim chlapa po zmene pohlavia.ze sa to nepodarilo ani nemusim hovorit.kost a koza.hlavne ze ma 2 nafukovacky.keby ich mal titanik,tak je stale ''nad vodou''.obocie jak 2 vyzrane husenice atd.hroza

anonym_9765bf
Dnes o 19:36
anonym_f975d0
Dnes o 19:41

@danrol Veď má hubu ako dve párky😝 A kozy jej robil nejaký Rumun bez diplomu?

Strana
z2