icon

Ako sa vám páči tento vzhľad a štýl ženy?

danrol
Dnes o 17:24

Ako sa vám páči tato baba ? Ten makeup, obočie, pery, mihalnice, prsia, opálenie, oblečenie atď. Páčí sa vám taký vzhľad a štýl alebo nie ?

odkaz na fotky tu na imgure : https://imgur.com/a/vvjvcT0

P.S. Sú to len normálne fotky. Imgur je normálne úložisko fotiek, pre tých čo nevie :D

Strana
z2
anonym_ffa946
Dnes o 20:03

Presne ako uz napisali vidim prerobeneho chlapa,mimoriadne nezenske crty tvare kvoli vyraznej podvahe,mrtve oci,tupe vyzarovanie...tych zbytocnych kozmetickych uprav ,Nie je to pekna zena a nema nic navyse charizmu ci sexappeal ci len obycajnu clovecinu..

anonym_8c324f
Dnes o 20:10

Estetika a štýl sú čisto subjektívna záležitosť. Každému sa páči niečo iné a to, čo jeden považuje za príliš výrazné alebo neprirodzené, môže niekomu inému vyhovovať. Nie je to môj osobný vkus, ale to neznamená, že je potrebné tú ženu urážať.

2691
Dnes o 20:23
@anonym_9765bf

@anonym_9765bf 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

komir63
Dnes o 20:25

@danrol Za mňa otras. Plastiková, neprirodzená Barbie.

anonym_4162a7
Dnes o 20:29
@anonym_8c324f

Estetika a štýl sú čisto subjektívna záležitosť. Každému sa páči niečo iné a to, čo jeden považuje za príliš výrazné alebo neprirodzené, môže niekomu inému vyhovovať. Nie je to môj osobný vkus, ale to neznamená, že je potrebné tú ženu urážať.

@anonym_8c324f No stress, tato si bude dalej mysliet, aka je krasna. Bez ohladu na to, kto jej tu co napise.

hefo
Dnes o 20:30

"Fuj, to jsem se lek'!"

anonym_de7a18
Dnes o 20:43

normalna kacacia tuctovka v dnesnej dobe beha takych po ulici plno.Takze uz nenadchnu.Jedna sa podoba druhej vyzeraju ako klony navzajom.Mna to vzdy odradzalo tieto umeliny.Ak sa uz chcem udrziavat, treba to robit s vkusom a citom a nie takto kolotocarsky

aperolcek
Dnes o 20:47

Nerob druhým to, čo nechceš, aby iní robili tebe.

anonym_8c324f
Dnes o 20:56

Ľudia, vážne? Môže sa vám jej štýl nepáčiť, sto ľudí, sto chutí. Ale odkedy je v poriadku takto verejne niekoho ponižovať a písať o ňom s takým hnusom? Skúste sa na sekundu zamyslieť, ako by bolo vám alebo vašim dcéram, keby niekto takto verejne rozoberal váš vzhľad. Trochu rešpektu a ľudskosti by nikomu neublížilo.
Viem presne, čo väčšina z vás odpovie...Keď sa niekto takto oblieka, upravuje a vešia to na net, musí počítať s kritikou, alebo ...veď len vyjadrujem svoj názor.
​Ale buďme k sebe úprimní... je obrovský rozdiel medzi nepáči sa mi tento štýl a tým hnusom, urážkami a ponižovaním, čo tu niektorí predvádzate. To už nie je kritika, to je len obyčajný ventil vlastnej zloby a zakomplexovanosti.
​Môže sa vám jej vizáž absolútne nepáčiť, môžete preferovať prirodzenosť...na to má každý právo. Ale nepotrebujete niekoho verejne hanobiť a písať o ňom s odporom len preto, že vyzerá inak, než sú vaše predstavy. Skúste si na sekundu predstaviť, že by sa takto niekto s rovnako hnusnou radosťou obul do vašich dcér, sestier alebo do vás.

Strana
z2