icon

Ako správne kombinovať farby kabeliek a doplnkov?

3. sep 2026

Ahojte, z určitých dôvodov nosím vždy na sebe crossbody kabelku, mám béžovú a čiernu. Topánky nosím len čierne a béžove, aj opasky. No a do práce nosím ešte kabelku do ruky. Mám len jednu, čiernu.
Veľmi sa mi páči krásna bordová kabelka do práce, no nechcem už ďalšie crossbody kabelky a už vôbec sa mi nechce kupovať bordove topánky. Bude to vyzerať trápne, keď skombinujem, čo mám?
Ďakujem za odpovede. (viem, že to nie je životne dôležité)

anonym_c2c29e
3. sep 2026

Rovnake topanky a kabelka je uz asi tak 30r nemoderne. Nosia to tak len dochodkyne.

titla
3. sep 2026

Davno neplati, ze kabeka a topanky musia byt rovnakej farby. Podstatnejsie je, ak Ti na to zalezi, ci kabelka celkovo ladi k obleceniu a ako je outfit vyskladany. Bordova kabelka je dobre kombinovatelny kusok, ale vsetko zalezi od toho co mas v satniku.

muchotrafka298
3. sep 2026
@anonym_c2c29e

Rovnake topanky a kabelka je uz asi tak 30r nemoderne. Nosia to tak len dochodkyne.

@anonym_c2c29e presne tak, toto bolo in v 90-tych rokoch. Dnes si to uz neladi nikto. Teda, aby som bola uprimna, ja mam napriklad len jedny zimne cizmy, cierne a ciernu kabelku tiez na zimu, tak to nosim spolu jak ta dochodkyna 😂

biba_18
3. sep 2026

tiež nosím čiernu kabelu a čierne boty - lebo väčšinou nosím čiernu kabelu 🤷‍♀️ ale samozrejme netrvám na tom aby to bolo v jednej farbe…

anonym_c2c29e
3. sep 2026
@muchotrafka298

@anonym_c2c29e presne tak, toto bolo in v 90-tych rokoch. Dnes si to uz neladi nikto. Teda, aby som bola uprimna, ja mam napriklad len jedny zimne cizmy, cierne a ciernu kabelku tiez na zimu, tak to nosim spolu jak ta dochodkyna 😂

@muchotrafka298 Tak s ciernou to tak niekedy vyjde, aj mne sa stane😃 ale zase ze by som mala ku kazdej kabelke specialne topanky, to fakt nie.

anonym_853c9c
3. sep 2026

@anonym_autor vsetkym je uplne u prdele, co si s cim skombinujes. Absolutne nikto to neriesi, len ty

elenka.k
3. sep 2026

@anonym_autor ja mám čiernobielu kabelu skôr extravagantnú a k nej som nosila zlato hnedé sandále so zvieracím vzorom 😀 a to aj ku šatám 🙈