Ako sťahujúce nohavičky pomáhajú po pôrode?
zase nemozes cakat, ze budes o tri velkosti chudsia. ale pomoze to. zjednoti ti to to brusko, nebude to cez saty tak vidno.
@anonym_3c903e no ja by som tomu tiez velmi neverila 🙂 stale by sa mi to napravat nechcelo.
@anonym_autor strasne sa ro rokuje dole, potom som v satach vypadala ako safalatka...musela som si to dat dole, lebo hrozne to vyzeralo pod satami
@anonym_autor pomôžu, ale kvalitne najlepšie v zdravotníckych potrebách tie co sa používajú po operáciách.Nie z bežného obchodu
Ďakujem, tak ešte popozeram niečo kvalitnejšie. A mne nejde o to vyzerať o 3 čísla chudsia ale hlavne aby to brucho nebolo ako želatína pri chôdzi 😩
ja som to teraz mala na svadbe a nič sa nerolovalo, super to držalo a ako píše kočka vyššie zjednotilo to brucho..za mňa super
@anonym_autor Z môjho pohľadu je formujúce body lepšia voľba
Nie je nieco, co chlapovi urobi fejkove velke ramena, tak ako stahovacie nohavicky fejkovo "zostihlia"? ;)
ja som to teraz mala na svadbe a nič sa nerolovalo, super to držalo a ako píše kočka vyššie zjednotilo to brucho..za mňa super
@anonym_c244e7 a môžem sa spýtať odkiaľ, najlepšie ktoré konkrétne ste kupovali? Ďakujem 🙂
Tiez odporucam radsej body ak to saty dovolia, raz som po takychto siahla a bolo presne vidiet kde koncia nohavicky, posuvali sa... Body to zjednoti az po prsia
@anonym_c244e7 a môžem sa spýtať odkiaľ, najlepšie ktoré konkrétne ste kupovali? Ďakujem 🙂
@anonym_autor Zn. Julimex, u nás v butiku, ja som body nemohla mať

Kúp si body toto sa ti zroluje