Ako toto navlečiem okolo pása?
Aby sa to dalo navliect zichrkou, musel by tam byt tunel z latky (ako je v teplakoch) vo vyske pasa a ja ziadny nevidim. Toto bolo podla mna navlecene cez tie otvory vo vzore? Tak ze snurka isla hore, dole, hore, dole kazde 2 cm alebo aky siroky je ten vzor. Zicherka by muslea byt taka mala aby si ju vedela prevliect cez diery v tom vzore a to je velmi mala. Ihlou nechapem preco ti to nejde. Ci sa ti neda navliect ta snurka do ihly?
Ak je tato roztrhnuta tak tam kde ju zviazes vznikne uzol a ten moze branit tomu aby sa snurka dala prevliekat. Radsej kup nove klbko vlny a z tej si odstrihni na novu snurku.
A nie je jednoduchšie kúpiť nejakú peknú stuhu a urobiť nové viazanie? Veď to už ani pekne nie je. Alebo na boky toho svetríka naši, uháčkuj pútka a prevleč cez to.
Taky pekny brmbolec neviem ako urobit ale taky jednoduchy urobis velmi lahko. Kukni tu:
https://www.google.ca/search?q=how+to+make+wool...
Myslis ako pripojis snurku na brmbolec? Asi najlepsie bude ten brmbolez zviazat dlhou snurkou pocas vyrabania (ked sa zvlecie namotana vlna z prstvov a zviaze sa snurkou) a potom pocas zastryhavania si davat pozor aby si tu jednu dlhu snnurku neprestrihla. Potom navliect snurku do ihly a poprevliekat cez vzor na satach hore, dole, hore, dole s tym ze zacnes aj skoncis vpredu kde sa ma ta snurka zvazovat a potom na druhy volny koniec snurky zase privizat druhy brmbolec tak ze to snurkou zviazes namotanu vlnu ktoru das dole z prstov a zase das pozor aby si neprestrihla tu jednu dlhu snurku.
Ale ja by som tiez asi najradsej kupila peknu ozdobnu snurku v obchode a iba ju navliekla. Ta snurka z vlny sa ti bude motat ked ju budes pravidelne zavazovat a rozvazovat. Potrebujes dost hrubu vlnu. Z tenkej ti to bude nanic.
Alebo kup vlnu rovnakej farby ako je ten povodny brmbolec a tie brmbolce na novu snurku priviaz. Prevlec novu snurku pomocou ihly cez vrchol toho brmbolca a zahrckaj.

Zicherkou