icon

Ako vybrať efektívne sťahujúce spodné prádlo na svadbu?

14. máj 2024

Ahojte, som 5 mesiacov po sekcii a ideme na svadbu. Nedokázala som ešte zhodiť mojich 18 kg navyše ( to bude nadlho), preto by som sa chcela poradiť: ideme na svadbu, poraďte mi nejaké sťahujúce spodné pradlo.. naozaj efektívne. Nejdem na svadbu polonahá , mám midi saty a vrch krajka s krátkym rukavom… no cítim sa s tými mojimi tukmi dosť zle v tých šatách…
Ďakujem za každú radu maminky

muchotrafka298
•
14. máj 2024

Stahovacie pradlo Ta nestiahne tolko, aby to nebolo vidiet. Sluzi na vyformovanie postavy, ked potrebujes proste nieco malo zakryt. Okrem toho je to nepohodlne, tie co velmi stahuju, v tom sa ledva nadychnes. Najlepsie je cele body, pretoze ak budes mat nohavicky, tak vsetky tuky, co chces zakryt sa ti naroluju hore a ked si sadnes, bude to skutocne neesteticke. Ked chces vacsi stahovaci efekt, tak sa to pradlo kupuje o cislo mensie. Ja v lete pod saty pouzivam vzdy body, nie ale s velkym stahovacim efektom. Skus pozriet napriklad Lindex, oni maju take body alebo si objednat z internetu a pripadne vratit. Najlepsie stahovacie pradlo ma Spańx, cena je adekvatna.