Ako vybrať správnu športovú podprsenku pre väčšie prsia?
Ahojte, už dlhšie hľadám športovú podprsenku s vysokou oporou na behanie. Nikde neviem nájsť takú, čo by mala obvod 90 a väčšie košíky (E,F).... dojčim takze potrebujem trošku väčšie, hoci predtým som mala väčšie prsia, nebol problém podprsenku zohnať.
Ďakujem za rady
@obcanka123 skus pozriet znacku Anita, ja mam 85G, prave som porodila, pred tyzdnom a mam od nich dojciace, sedia super strihovo. Skusala som si este znacku Ava sportovu s vysokou oporou, ale G kosik mi bol kus velky a mensiu vtedy nemali, to bol daky vypredaj, tak som si ju nenechala. Ale budem asi riesit sportove znova, tak skusim tieto 2 znacky. Take ako Temu, Shein a kraviny, to nesedi, to su take handricky podla mna. Ani jedna podprda mi nesedela odtial. Nedrzalo to nic. Z Temu aspon vies vratit, ak chces skusit, neviem ako shein...
@obcanka123 skus pozriet znacku Anita, ja mam 85G, prave som porodila, pred tyzdnom a mam od nich dojciace, sedia super strihovo. Skusala som si este znacku Ava sportovu s vysokou oporou, ale G kosik mi bol kus velky a mensiu vtedy nemali, to bol daky vypredaj, tak som si ju nenechala. Ale budem asi riesit sportove znova, tak skusim tieto 2 znacky. Take ako Temu, Shein a kraviny, to nesedi, to su take handricky podla mna. Ani jedna podprda mi nesedela odtial. Nedrzalo to nic. Z Temu aspon vies vratit, ak chces skusit, neviem ako shein...
@anonym_1cb4d5 ďakujem za radu. Takým ako shein a temu sa vyhýbam...takže ďakujem za nejakú normálnu značku resp.obchod. ja som mala shock absorber od Champion a boli super, len nemajú obvod väčší ako 85 :(

@obcanka123 pozri shein tam majú plus..