Ako vybrať správnu veľkosť podprsenky z Astratexu?
Včera o 17:54
Chcem si kúpiť podprdu z eshopu lebo fakt nestíham ísť po obchodoch, ako to funguje prosím vás? Pozerala som veľkostne tabuľky na astratexte, to si mam odmerať obvod cez prsia keď sú bez podprdy? Poto msa tam meria ešte obvod pod, a pas.. Vy si viete tskto hneď trafiť a objednať dobru veľkosť ztade?
anonym_f46199
•
Včera o 18:21normalne som sa pomerala a objednala velkost ako mi to urcilo.. mne odtial podprsenky sedia, ja som spokojna.. a da sa bezplatne vratit, takze 🙂
@anonym_autor mne sedia veľkosti ako nosím stále aj z iných obchodov. Napríklad Bonprix alebo intimissimi 🙂 všetko mám rovnakú veľkosť
anonym_3e75b7
•
Včera o 19:17@anonym_autor mne to určilo dobrú veľkosť,v pohode sa dá aj vrátiť

Uprimne povedane, tabulky v e-shopoch su ta najistejsia cesta k dalsiemu „vystrelovaciemu praku“ v satniku, pretoze podprsenka nie je tricko a rozmery z metra su len zlomkom uspechu. Metre a tabulky totiz vobec neberu do uvahy tvar a objem vasich prsnikov, co je pre spravny vyber klucove, pretoze dve zeny s navlas rovnakymi mierami mozu potrebovat uplne iny strih – jedna nizky stred a druha full kosik. Okrem toho kazda znacka a material pruzia inak, takze zatial co jedna 75-ka je pevna a drzi, ina sa natiahne ako guma v teplakoch hned po prvom tyzdni. Obrovsku rolu hra aj sirka a tvar kostice, ktora musi presne kopirovat koren vasho prsnika a nesmie don v ziadnom bode bodat, co vam ziadna tabulka na svete nepovie. Vacsina žien si takto sice nieco objedna a nejako sa do toho „nasklada“, ale bud o zlom vybere nevedia, alebo sa s nepohodlim jednoducho zmieria, hoci spravna podprsenka ma byt taka, ze o nej pocas dna vobec neviete. Skuste si ten cas na osobny brafitting predsa len najst, pretoze je to investicia, ktora vam v konecnom dosledku usetri kopec penazi za nevhodne nakupy a hlavne okamzite ulavi vasmu chrbtu aj sebavedomiu.