Ako zabrániť modrým rifliam púšťať farbu?
urcite by som ich nenosila vies kolko olova do teba vojde ked sa spotis?! ja som tak reklamovala a vymenili mi za iny kus (nie ten isty)
vyplachat poriadne v octe ... a potom dat preprat . niekolko x az kym neprestanu ... kazde rifle su farbene .. a kazde jedny obsahuju rovnaky sajrat
Vrátiť tovar a napísať o tom recenziu.
Tému, Sheen, Aliexpress?
Všetky rifle pri praní púšťajú farbu, ešte som nemala také ktoré by nie 😅
Tému, Sheen, Aliexpress?
@anonym_0791ee sú to drahé značkové rifle za 100€
Všetky rifle pri praní púšťajú farbu, ešte som nemala také ktoré by nie 😅
@anonym_223289 nepíšem že pri praní, oni púšťajú na topánky pri nosení
aká značka? 😏
ale ja by som buď vrátila alebo kebyže mi fest sedia, tak asi v octe by som skúsila stabilizovať
@anonym_autor vsetky modre rifle farbia pri suchani. Napriklad kabelku ktoru mas na boku cely den. Preto modre rifle nenosim. Mam len svetle, biele, sive alebo svetlo modre.
@anonym_autor najprv namocit na par hodin do octovej vody, aby sa farba fixla (uz vtedy sa cast prebytocnej farby vyplavi), a potom niekolkokrat preprat (obratene naruby), aby zvysok pustil.
Mne to robili vsetky tuho tmavomodre. A bolo jedno, ci replay, lee, levi, wrangler, mustang, tchibo, tesco, …
Nefarbili vsetko na pockanie. Napr. okraj svetlej bundy, ci svetra bol ok.
Ale vrch svetlych semisovych topanok obterom pofarbili. Aj kabelku, ak sa suchala o bok.
Vzdy prestali, ked sa parkrat oprali.
Preto som ich spociatku nosila zasadne k tmavym veciam a topankam a kabelkam. Lebo oblubujem co najtmavsiu modru, aku vedia ponuknut.
Alebo potom co najsvetlejsiu modru az svetlosivu a bielu, ale tie tento problem samozrejme nemaju.
Všetky nové veci môžu púšťať farbu. Pred praním to najskôr odskúšam v horúcej vode v umývadle. Ak sa mi zdá, že by to mohlo farbiť, tak ich namočím do octu. Potom ich dám normálne vyprať ako ostatné prádlo a pridám tie obrúsky na zachytávanie farieb.

Vyhodit