Ako zabrániť trčiacemu palcu zo siloniek?
Ahojte baby, idem si k vám po radu, lebo som už zúfalá. Na výške sa niekedy musíme v učebniach vyzúvať, čo samo o sebe nevadí ale môj problém sú silonky. Skoro každý deň nosím tenučké (15/20 DEN)silonky, lenže sa mi v kuse stáva, že sa mi na palci urobí diera a ten mi potom trčí von. Je to hrozná hanba, keď sa musím pred všetkými vyzuť.
Myslím si, že je to tým, že mám dosť chudú nohu a v čižmách sa mi ten palec proste šúcha o špičku, až kým sa neroztrhnú. Máte nejaké overené tipy, ako tie silonky ochrániť, aby vydržali dlhšie? Alebo čo robíte v tej chvíli, keď sa už tá diera urobí a vy sa proste musíte pred ľuďmi vyzuť? Budem vďačná za každú radu, fakt mi to ničí outfity aj sebavedomie. Ďakujeeeem! 🫶
ja to mám presne, ako Ty, najradšej nosím 15 DENky, vydržia až 1x nosenia 🙈😅 Ale je pravda to, že ak si ostrihám dostatočne palec, sklbe sa to menej a treba mať dobrú veľkosť - dĺžku pančúch, aby sa to v lodičke zbytočne veľmi nenapínalo na palci, teda, aby boli v topánke také skôr, akoby som napísala, také "povolené". Aj ponožka pomôže, ale len v čižme, inak nie😖😎
@cacianka
@cacianka neviem prečo si taká nepríjemná, neviem o akých triumfoch hovoríš😂😂 a ešte, že chcem vyzerať najlepšie- a kto nechce? Neviem ako som fiflena keď jediné čo riešim je, že nechcem aby mi trčali “palčeky” z mojich” super tuper jemnuckych siloniek”-sú to úplne obyčajné tenké silonky, neviem prečo z toho robíš jako keby to bol niaký luxus. Bola to úplne klasická otázka a ty si to nafúkla na hádku- asi závidíš alebo neviem. Ps: labák neznamená, že tam pobehujeme v skafandroch, máme tam úplne klasickú hodinu a pre to sme tam oblečení ako do mesta. Veľmi ťažké
@lauraa06 ja sa nehádam, ani nechcem na teba útočť, ale ked riešiš takú triviálnu otázku na koni, nečuduj sa aj iným - nepritakávacím komentom,
Máš veľa možností, ale tebe sa dve-tri najzákladnejšie nepáčia, " lebo outfit"
ja to mám presne, ako Ty, najradšej nosím 15 DENky, vydržia až 1x nosenia 🙈😅 Ale je pravda to, že ak si ostrihám dostatočne palec, sklbe sa to menej a treba mať dobrú veľkosť - dĺžku pančúch, aby sa to v lodičke zbytočne veľmi nenapínalo na palci, teda, aby boli v topánke také skôr, akoby som napísala, také "povolené". Aj ponožka pomôže, ale len v čižme, inak nie😖😎
@mk1111111111 dakujeeeem aspon niekto ma chape😂, skusim sa pozriet na tie velkosti.
@lauraa06 ja sa nehádam, ani nechcem na teba útočť, ale ked riešiš takú triviálnu otázku na koni, nečuduj sa aj iným - nepritakávacím komentom,
Máš veľa možností, ale tebe sa dve-tri najzákladnejšie nepáčia, " lebo outfit"
@cacianka prepáč, aj ja som to prehnala ale už som bola z toho nervózna, chcela som proste niake iné riešenie ako ponožky lebo keď mám na sebe niaký zlatý jarný outfit tie ponožky strašne kazia celý ten výzor
@cacianka prepáč, aj ja som to prehnala ale už som bola z toho nervózna, chcela som proste niake iné riešenie ako ponožky lebo keď mám na sebe niaký zlatý jarný outfit tie ponožky strašne kazia celý ten výzor
@lauraa06 prosím ťa, nerieš, iba si kazíš nervy, ja už som dotrhala toľko siloniek, že by sa dali matrace vypchať. palce, päty, zaprela som o stôl na stehne, prsty mi prešli pri obliekaní durch, často aj troje naraz umreli na diery, očká a rýchliky ako u bezdomovcov, zosilnené prsty aj päty, aj tak umreli, niekedy 2-3x vydržali, niekedy aj troje za deň !
ale nebudem sa rúcať zo siloniek, začala som nosiť nohavice a ponožky, nech sa svine trhajú inde 🙂
PS daj si zlaté ponožky 🙂
@lauraa06 prosím ťa, nerieš, iba si kazíš nervy, ja už som dotrhala toľko siloniek, že by sa dali matrace vypchať. palce, päty, zaprela som o stôl na stehne, prsty mi prešli pri obliekaní durch, často aj troje naraz umreli na diery, očká a rýchliky ako u bezdomovcov, zosilnené prsty aj päty, aj tak umreli, niekedy 2-3x vydržali, niekedy aj troje za deň !
ale nebudem sa rúcať zo siloniek, začala som nosiť nohavice a ponožky, nech sa svine trhajú inde 🙂
PS daj si zlaté ponožky 🙂
@cacianka ano ano, vyriesim to tak ze si kupim pekne silonkove ponozky a budem to tak nosit a uz sa mi ziadne gadzovky nebudu smiat za trciaci palec
@cacianka ano ano, vyriesim to tak ze si kupim pekne silonkove ponozky a budem to tak nosit a uz sa mi ziadne gadzovky nebudu smiat za trciaci palec
@lauraa06 maj v kabelke zo 2 páry a v prípade potreby, diery na palci , si ich natiahni ako módny doplnok a zamaskuj dieru. Kto jer aspoň štipku príčetný, chápe takéto nehody, a nerehoce sa, ako kobyla. je to ich vizitka, ale dosť primitívna povaha.
PS: nauč sa slovcenčinu : Niaké = žiadne. (správne - nejaké)
@lauraa06 maj v kabelke zo 2 páry a v prípade potreby, diery na palci , si ich natiahni ako módny doplnok a zamaskuj dieru. Kto jer aspoň štipku príčetný, chápe takéto nehody, a nerehoce sa, ako kobyla. je to ich vizitka, ale dosť primitívna povaha.
PS: nauč sa slovcenčinu : Niaké = žiadne. (správne - nejaké)
@cacianka nehovorím, že sa mi za to vyslovene smejú ale vidím tie pohlady a podobne a dosť ma to vytáča kedže si myslím, že sa nemajú za čo smiať

Ja nejak nechápem aké "autfity" nosíš do školy na prax keď k nim nutne musíš mať silonky a čižmy. Tie si nechaj na obyčajný deň a na prax si obuj ponožky s nohavicami.
@januska12323 ahoj ako som už vyššie písala, to, že sme v labáku neznamená, že máme prax. Je to úplne klasická hodina ako na gympli len v priestore labáku