icon

Ako zladiť doplnky a topánky k šatám na stužkovú?

18. okt 2025

Ahojte. Kupila som si tieto saty synovi na stužkovu.Povodne maju cierny opasok, som v nich nevyrazna. Bude vhodne takto skombinovat doplnky a topanky? Doplnky este nemam kupene, tak som improvizovala a namiesto opaska si pridrziavam nahrdelnik a na male nausnice som zavesila naramky, tak je kazda ina 🙃. Len som chcela vidiet, ci k tomu pristanu take vyrazne dlhe nausnice a strieborny opasok.
Skusala som aj nahrdelnik a zapichovacie male nausnice, ale nebolo to ono.

Ako zladiť doplnky a topánky k šatám na stužkovú?
anonym_c48bb0
18. okt 2025
@anonym_autor

Takze ak by som skusila objednat farebne lodicky, dajme tomu bordove. Aky opaso a nausnice k tomu?

@anonym_autor Za mna bordove nie, bude to fadne.

autor
18. okt 2025
@ankare

@anonym_autor máš krásnu postavu 😍

@ankare dakujem pekne, ale ma daleko od krasy 😃

autor
18. okt 2025

Ja mam tiez pocit, ze ta strieborna este viac zosmutnuje.....ale zlate doma nemam ani topanky, ani opasok, aby som to vyskusala

adri266
18. okt 2025
@anonym_autor

@ankare dakujem pekne, ale ma daleko od krasy 😃

@anonym_autor Daj si do umelej inteligencie foto a daj si pomenit farbu topanok s opaskom a uvidis, co sa Tebe bude najviac pacit. Lebo ako citas tu, kazda ma iny nazor na farbu a iny nazor na topanky, takze je to uplne jedno, co si myslia ini. Rob tak, ako sa paci Tebe a v com sa citis pohodlne.
Mne sa cierna a strieborna paci.

autor
18. okt 2025
@adri266

@anonym_autor Daj si do umelej inteligencie foto a daj si pomenit farbu topanok s opaskom a uvidis, co sa Tebe bude najviac pacit. Lebo ako citas tu, kazda ma iny nazor na farbu a iny nazor na topanky, takze je to uplne jedno, co si myslia ini. Rob tak, ako sa paci Tebe a v com sa citis pohodlne.
Mne sa cierna a strieborna paci.

@adri266 v tomto som dinosaurus. Pojdem sa spytat deti ako sa to robi 🙂

autor
18. okt 2025

A taketo nieco a doplnky z ruzoveho zlata?

nikaeli
18. okt 2025

Ja si beriem na stužkovú tanečné topánky. Mala som ich už na plese a vydržala v nich bez problémov celú noc. Sú v čiernej, striebornej, zlatej. Rôzne výšky podpätku, sandálkové, lodičkové. Pozri na nete.

adri266
18. okt 2025
@anonym_autor

@adri266 v tomto som dinosaurus. Pojdem sa spytat deti ako sa to robi 🙂

@anonym_autor Ja mam genimi priamo v mobile a urcite to mas aj v gmaili, postni fotku a napis presne, co chces:
Napr zmen mi topanky na plnu spicku, opasok chcem hrubsi a zlatej farby, zmensi mi nausnice vlasy vyces hore, atd.

autor
18. okt 2025
@adri266

@anonym_autor Ja mam genimi priamo v mobile a urcite to mas aj v gmaili, postni fotku a napis presne, co chces:
Napr zmen mi topanky na plnu spicku, opasok chcem hrubsi a zlatej farby, zmensi mi nausnice vlasy vyces hore, atd.

@adri266 vyskusam, dakujem za tip

0silvia0
18. okt 2025
@adri266

@anonym_autor akoze na stuzkovej mali matky hocico. Ja som mala tmavomodre saty a cervene doplnky, tiez taka nezaujimava kombinacia.
Mne sa tvoje saty pacia, najdi vhodne lodicky, vhodny opasok, doplnky a mas to. Ja by som to tolko neriesila, suhlasim s @adri266

anonym_2db775
18. okt 2025

@anonym_autor máš peknú postavu, to je hlavné, vtedy veci idú ľahšie. Najväčšia pozornosť aj tak bude zameraná na deti

anonym_0d21b7
18. okt 2025

Ja by som si kľudne vzala aj tie sandále čo máš doma. Toľko tam bude ľudí. Všetci budete pozerať na deti. Nikto ťa nebude riešiť. Máš to decentne, slušne. A mne sa páči aj takáto strieborná kombinácia, nie zlatá. Nechty môžeš dať do toho nejaké výraznejšie cyklámenové a hotovo

autor
18. okt 2025
@0silvia0

@anonym_autor akoze na stuzkovej mali matky hocico. Ja som mala tmavomodre saty a cervene doplnky, tiez taka nezaujimava kombinacia.
Mne sa tvoje saty pacia, najdi vhodne lodicky, vhodny opasok, doplnky a mas to. Ja by som to tolko neriesila, suhlasim s @adri266

@0silvia0 este k tomu to mame sice v meste, ale malom, taka vacsia dedina , tak urcite tam v tomto nebudem za najvacsiu sedlacku. Ale predsa len, aj sama som rada, ked to klapne a citim sa dobre a pekne v tom co mam na sebe

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_0d21b7
18. okt 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor tvoje sandále sú určite lepšie než zlaté 😃 podľa mňa sa zlatá k čiernej nehodí, príde mi to cigánske

autor
18. okt 2025
@anonym_0d21b7

@anonym_autor tvoje sandále sú určite lepšie než zlaté 😃 podľa mňa sa zlatá k čiernej nehodí, príde mi to cigánske

@anonym_0d21b7 suhlasim. Ale tie z Deichmannu co sim dala vyssie su celkom ok, ci?

anonym_0d21b7
18. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_0d21b7 suhlasim. Ale tie z Deichmannu co sim dala vyssie su celkom ok, ci?

@anonym_autor tie áno tie su pekne, metalické a nie veľmi žlté

anonym_e55360
18. okt 2025

@anonym_autor mne by sa páčili tie šaty s fuchsiovými špicatými lodičkami, bez opasku a vyrazné zlaté náušnice - napr.teraz sa dosť predávajú také v tvare kvetu.

autor
18. okt 2025

Ja som sa teraz namotala na to ruzove zlato, skusim nieco kupit a vyskusam

anonym_25eb61
18. okt 2025
@anonym_autor

Ja som sa teraz namotala na to ruzove zlato, skusim nieco kupit a vyskusam

@anonym_autor tanečné topánky sú aj vo farbe ružového zlata, popozeraj

biba_18
18. okt 2025

@ninusa221 neviem ktoré a je mi to vlastne jedno 🤷‍♀️

ninusa221
18. okt 2025
@biba_18

@ninusa221 neviem ktoré a je mi to vlastne jedno 🤷‍♀️

@biba_18 tie ktoré si vymazala 💁🏽‍♀️

biba_18
18. okt 2025

@ninusa221 boli to tanečné topánky. takže asi toľko k tomu - či chceš cupitkať alebo tancovať 🤷‍♀️

tiika
18. okt 2025

@anonym_autor dlho sa na tu fotku pozerám, je to pekne, vyvážene, decentne a ja by som to tak nechala. Je to iba trosku nuda, mohla by si to ozaj oživiť nejakou ľahkou brosnou, vzhľadom i na materiál šiat. Nenašla som presne takú, akú by som si predstavovala (pestrejsiu, tonovanu, či mierne asymetrickú, strapatú), ale niečo takéto.

tiika
18. okt 2025

@anonym_autor ešte mi napadlo, že snáď by si iba mohla vymeniť opasok za napaditejsi, ostatne (náušnice, lodičky) by to jemne dopĺňali. Napríklad sifonovy, satenovy, či strasovy strieborný (cena prekvapivo iba 6-8€)

anonym_d9df72
18. okt 2025

@anonym_autor

tiika
18. okt 2025
@adri266

@adri266 aj sama by vedela niečo vymyslieť, keby autorka napíše napr. vylepší môj outfit? 🙂

zuzik1407
19. okt 2025

Skôr by som dala červené doplnky alebo zlaté...Striebro nie.

zuzik1407
19. okt 2025
@zuzik1407

Skôr by som dala červené doplnky alebo zlaté...Striebro nie.

@zuzik1407 len nie také zlaté aké máte na fotke....

autor
19. okt 2025
@zuzik1407

@zuzik1407 len nie také zlaté aké máte na fotke....

@zuzik1407 tie zlate vytvorila umela inteligencia, na porovnanie ako by to vyzeralo.