icon

Chodíte do práce vždy upravené?

Včera o 21:15

Chodite vzdy upravene do prace, alebo sa stane, ze mate mastne vlasy, nestihnete sa namalovat, alebo nieco ine?

Strana
z6
blackcat8885
Dnes o 18:27

Áno mala som už párkrát mastné vlasy v práci no bohužiaľ boli situácie keď som bola tak unavená alebo som riešila iné veci že som zabudla umyť apod. Bolo to možno 5x dokopy.
Rano vždy či idem do prace alebo nie zuby, obočie, korektor a rúž. Lebo keď nejdem do práce nesiem syna do školy a nechcem aby sa ma ľudia zľakli. Ked idem do prace alebo lekár atď proste vždy očné tiene, špirála k tomu nič výrazne ale bežné denné líčenie. Robím to kvôli sebe cítim sa lepšie krajšie.

minenkaa
Dnes o 18:28
@biba_18

@minenkaa áno, aj muži keď majú nedokonalisti pleti, vyzerajú menej upravene ako tí čo tie dokonalosti nemajú 🤷‍♀️ a ten s učesanou bradou vyzerajú upravenejšie ako muži so strniskom…
a stále neviem čo konkrétne považuješ za makeup… tú špirálu? či čo?

@biba_18 čokoľvek , špirála,puder ,makeup
Nerozumiem ,prečo by mala byt povinnosť ,aby si zena niečo takéto mala dávať na tvar

aurora33
Dnes o 18:32
@anonym_dc8417

takze ked si umyjem tvar s vodou a idem von, som neupravena, ked si umyjem tvar a dam si krem, uz som upravena? hoci ta tvar vyzera rovnako, hej? v tomto ja musim suhlasit s @minenkaa.. a ked si nemusim zjednocovat tvar s makeupom, lebo nemam flaky, zilky, akne, neviemco, nepotrebujem si upravovat obocie, lebo mam svoje tmave a pekne tvarovane, nepotrebujem si davat spiralu, lebo mam svoje riasy tmave a dlhe a teda vyjdem takto von, som neupravena 😀 smiesne cele

@anonym_dc8417 nesuhlasim.

anonym_0ee58d
Dnes o 18:43

Neexistuje.Neupravena,nenamalovana ci s mastnymi vlasmi by som do prace nikdy nesla.Mam 2 deti,zabezpecujem plne ich rannu logistiku,ranajky,desiatu vsetko,vozim im autom do skoly lebo dochadzame,mam zahradu,mam dom na starosti, ale nikdy by som nesla neupravena.To by som radsej nesla do prace vobec.To sa mi nemoze stat.

biba_18
Dnes o 19:16
@minenkaa

@biba_18 čokoľvek , špirála,puder ,makeup
Nerozumiem ,prečo by mala byt povinnosť ,aby si zena niečo takéto mala dávať na tvar

@minenkaa nemyslím že táto debata je o nejakej povinnosti… samozrejme to povinné nie je 🤷‍♀️

minenkaa
Dnes o 19:24
@biba_18

@minenkaa nemyslím že táto debata je o nejakej povinnosti… samozrejme to povinné nie je 🤷‍♀️

@biba_18 nie ,niekde nie je písané že to je povinnosť ,ale na druhej strane aj ty píšeš,že pleť na tvári sa ma zjednotiť lebo to potom vyzerá neupravene a ja tvrdím,že to nie je pravda a na slušnú úpravu staci starostlivosť bez makeupu
Začalo to tým ,že píšem ,že mne staci voda a som ok a ta čo ma nazýva blbou tvrdí,že to nestačím a treba farbu na tvar
A stále mi nik neodpovedal , ze prečo chlap bez makeupu a zena bez makeupu, rovnako ,ked sa o seba starajú a bla bla ,zena je neupravená ,ale muz ano

anonym_8ebeff
Dnes o 19:27

o je upravena? chodim v cistom,som cista a mastne vlasy nemam nikdy .... zakladna hygiena je snad samozrejmost

minenkaa
Dnes o 19:32

@aurora33 prestaň mi už vypisovať správy

anonym_0cb176
Dnes o 19:37

Neupravená ani do obchodu. Nie na top, ale aspoň základ.

biba_18
Dnes o 19:38
@minenkaa

@biba_18 nie ,niekde nie je písané že to je povinnosť ,ale na druhej strane aj ty píšeš,že pleť na tvári sa ma zjednotiť lebo to potom vyzerá neupravene a ja tvrdím,že to nie je pravda a na slušnú úpravu staci starostlivosť bez makeupu
Začalo to tým ,že píšem ,že mne staci voda a som ok a ta čo ma nazýva blbou tvrdí,že to nestačím a treba farbu na tvar
A stále mi nik neodpovedal , ze prečo chlap bez makeupu a zena bez makeupu, rovnako ,ked sa o seba starajú a bla bla ,zena je neupravená ,ale muz ano

@minenkaa logika hovorí - že keď pleť nepotrebujem zjednocovať, tak nezjednocujem. keď ale potrebujem a nezjednotím, už to vyzerá neupravene…
mám kolegyňu ktorá má takú krásnu pokožku že keby si čokoľvek na ňu dala tak by to bol až hriech… ale vlasy má také zlé, že sa im musí venovať viac ako druhá kolegyňa, ktorá ale musí zjednocovať pleť… 🤷‍♀️
takže píšeme všeobecne, ale úprimne - okrem jednej spolužiačky kedysi dávno nepoznám ženu ktorá nepotrebuje so sebou robiť absolutne nič aby to vyzeralo lepšie ako s úpravou (aj to si nie som istá či nie je len nejaká skreslená spomienka na ňu…)..
a čo sa týka toho čo ti kto píše - nemôžem byť jej hovorkyňa. ale ak mám začervenanie, žilky, nejaké nedokonalosti pleti, som nevýrazná kvôli stavbe lícnych kostí alebo kvôli svetlým mihalniciam - je skutočne vidieť rozdiel keď sa upravím ako som písala ja - alebo keď sa upravím spôsobom aký si písala ty 🤷‍♀️

minenkaa
Dnes o 19:38

Mimo temu,ako môžem zablokovať od niekoho spravy tak , aby som ho nemusela zablokovat všade

biba_18
Dnes o 19:39
@minenkaa

Mimo temu,ako môžem zablokovať od niekoho spravy tak , aby som ho nemusela zablokovat všade

@minenkaa to neviem 😏 asi nijako. musíš všade…

minenkaa
Dnes o 19:44
@biba_18

@minenkaa logika hovorí - že keď pleť nepotrebujem zjednocovať, tak nezjednocujem. keď ale potrebujem a nezjednotím, už to vyzerá neupravene…
mám kolegyňu ktorá má takú krásnu pokožku že keby si čokoľvek na ňu dala tak by to bol až hriech… ale vlasy má také zlé, že sa im musí venovať viac ako druhá kolegyňa, ktorá ale musí zjednocovať pleť… 🤷‍♀️
takže píšeme všeobecne, ale úprimne - okrem jednej spolužiačky kedysi dávno nepoznám ženu ktorá nepotrebuje so sebou robiť absolutne nič aby to vyzeralo lepšie ako s úpravou (aj to si nie som istá či nie je len nejaká skreslená spomienka na ňu…)..
a čo sa týka toho čo ti kto píše - nemôžem byť jej hovorkyňa. ale ak mám začervenanie, žilky, nejaké nedokonalosti pleti, som nevýrazná kvôli stavbe lícnych kostí alebo kvôli svetlým mihalniciam - je skutočne vidieť rozdiel keď sa upravím ako som písala ja - alebo keď sa upravím spôsobom aký si písala ty 🤷‍♀️

@biba_18 nie ja nepíšem o tom či to niekto potrebuje alebo nie alebo je rozdiel ,prečo by mal byt človek bez makeupu neupravený
Nie je logika upravovať pleť ,mne osobne veľmi vadí ak idem niekde na úrad alebo do banky a musím debatovať s niekym čo je namaľovaný,neskutočne ma napína na zvracanie ,so známych žien sa maľuje len moja sestra a ta je aj tak tak dojebkana ,že to je jedno

ninusa221
Dnes o 19:46

@anonym_autor nie.

anonym_2ece16
Dnes o 19:47

Samozrejme vždy upravená. Ako ak nestihnem / nechce sa my vlasy umývať tak dam suchý šampón. Ale s mastne viditeľné vlasy isto nie

anonym_1ef585
Dnes o 19:56
@minenkaa

@biba_18 nie ja nepíšem o tom či to niekto potrebuje alebo nie alebo je rozdiel ,prečo by mal byt človek bez makeupu neupravený
Nie je logika upravovať pleť ,mne osobne veľmi vadí ak idem niekde na úrad alebo do banky a musím debatovať s niekym čo je namaľovaný,neskutočne ma napína na zvracanie ,so známych žien sa maľuje len moja sestra a ta je aj tak tak dojebkana ,že to je jedno

@minenkaa ja nenosím make up ale oči a obočie ano. Mne je skôr na grcanie keď vidim tieto prírodne ženy ktore majú akné sú dogabané ale nedajú si ten make up. A to nemusí byt vymalovana ako kraslica 🙈

ikuska27
Dnes o 20:03

V práci sa prezliekam..takže outfit mi je úplne jedno aký mám, keďže chodím autom....do práce sa málo kedy maľujem....ak si nestihnem vlasy umyť doma, tak si v práci ešte aj tie koľko krát umyjem 😁ale vyslovene že neupravená nechodím nikdy...😄

scila
Dnes o 20:07

@anonym_autor výnimočne sa stane, že idem upravená t.j. namaľovaná 🙈 Väčšinou je to cez prázdniny.
Keď som večer tak strašne unavená, že si nevládzem umyť hlavu a ráno vezie deti do školy muž, tak použijem aspoň suchý šampón. Ak ich veziem ja tak vtedy idem aj s mastnou hlavou a aj tú si často češem až v aute na parkovisku pred robotou 🤷‍♀️

ikuska27
Dnes o 20:11
@minenkaa

@aurora33 ja sa tvarim blbo ,ale ty si a nezmeníš to,ja sa len prestanem tváriť

@minenkaa neboooj....ja si tiež len umyjem zuby, tvár a bodka....a som upravená....veď si myslím, že keď na seba hodím kilo make-upu, neznamená to, že som upravená 🤦

minenkaa
Dnes o 20:29
@anonym_1ef585

@minenkaa ja nenosím make up ale oči a obočie ano. Mne je skôr na grcanie keď vidim tieto prírodne ženy ktore majú akné sú dogabané ale nedajú si ten make up. A to nemusí byt vymalovana ako kraslica 🙈

@anonym_1ef585 kto tu píše o niekom čo si urobí mydlo z mŕtvoly čo nájde pri ceste a tým sa raz za týždeň umyje
Debata je o žene čo sa o seba stara ,len nenosí makeup

minenkaa
Dnes o 20:31
@anonym_1ef585

@anonym_1ef585 len tak mimochodom ,vies čo je akné? Človek čo sa o seba stara ho môže mať a niektoré ani lekári nevyliečia

minenkaa
Dnes o 20:32
@ikuska27

@minenkaa neboooj....ja si tiež len umyjem zuby, tvár a bodka....a som upravená....veď si myslím, že keď na seba hodím kilo make-upu, neznamená to, že som upravená 🤦

@ikuska27 presne ,čisté je upravené,slušivé je upravené

anonym_1ef585
Dnes o 20:36
@minenkaa

@anonym_1ef585 len tak mimochodom ,vies čo je akné? Človek čo sa o seba stara ho môže mať a niektoré ani lekári nevyliečia

@minenkaa Ano viem čo je akné ale aby sa zrelá žena vôbec nenamalovala mi príde divne. Povedzme si pravdu že niektorá je prirodzene pekna ma hladkú pleť tak okey. Ale poznám ženy kde sem tam vyrážka, fúzy a proste to majú na haku. Myslela som to takto.

minenkaa
Dnes o 20:42
@anonym_1ef585

@minenkaa Ano viem čo je akné ale aby sa zrelá žena vôbec nenamalovala mi príde divne. Povedzme si pravdu že niektorá je prirodzene pekna ma hladkú pleť tak okey. Ale poznám ženy kde sem tam vyrážka, fúzy a proste to majú na haku. Myslela som to takto.

@anonym_1ef585 my sme mali svadbu v rodine teraz pred dvoma týždňami a žiadna zrelá zena tam nebola namaľovaná ,nevesta bola trochu lebo vsak fotky ,svedkyňa vôbec ,družička myslím ,že mala mihalnice a zvyšok hostí mladých žien ,ak tri a všetky boli krásne upravené ,šaty mali pekne a nik fakt nik to nebral ako niečo zvláštne ,zabávali sme sa a aj na druhý deň sme sa ešte stretli a nik to ani nespomenul

minenkaa
Dnes o 20:44
@anonym_1ef585

@anonym_1ef585 a tie fúzy ,si myslis ,že majú na háku?Vacsina takýchto žien ma také hormonálne a iné zdravotne problemi ,že nejaký chlp ich fakt nevytaca
Mám susedu ,neskutočne zarásť na tvári ,myslis ,že ju to neserie ,serie ,ale neurobí s tým nič ,hormóny

anonym_1ef585
Dnes o 20:46
@minenkaa

@anonym_1ef585 a tie fúzy ,si myslis ,že majú na háku?Vacsina takýchto žien ma také hormonálne a iné zdravotne problemi ,že nejaký chlp ich fakt nevytaca
Mám susedu ,neskutočne zarásť na tvári ,myslis ,že ju to neserie ,serie ,ale neurobí s tým nič ,hormóny

@minenkaa každej jednej nám rastu o tom je tá STAROSTlVOSŤ a nebola som ešte na svadbe kde by nikto nebol namaľovany okrem nevesty. 😁akože ja sa nehádam pre mňa za mňa sa nemaluj ja sa cítim neupravená keby mám ísť do prace nenamalovana.

minenkaa
Dnes o 21:03
@anonym_1ef585

@minenkaa každej jednej nám rastu o tom je tá STAROSTlVOSŤ a nebola som ešte na svadbe kde by nikto nebol namaľovany okrem nevesty. 😁akože ja sa nehádam pre mňa za mňa sa nemaluj ja sa cítim neupravená keby mám ísť do prace nenamalovana.

@anonym_1ef585 Ano kazdej jednej rastu ake je rozdiel mať päť -desať chlpov a je rozdiel mať zarastenu celú tvar
Ano maľuj sa ja proti tvojmu malovaniu nič nemám ,ale označovať nenamalovanu ženu za neupravenu ,je dosť mimo
To ako keby som napr ja tvrdila,že každá namaľovaná je hnusná a dogabana

scila
Dnes o 21:05
@anonym_c04953

@anonym_8e1bbd @anonym_8e1bbd Nesúhlasím celkom. Každý muž predsa vie ako jeho žena vyzerá, pokiaľ nechodí spať nalíčená, alebo ráno nevstáva o štvrtej, aby sa prikrášlila. Kašľala by som na muža, ktorý ma chce len ako ozdobu. Dúfam, že ma môj muž ma rád kvôli povahe a rozhľadenosti napríklad. Ja poznám kopu pekných žien (jednu mimoriadne krásnu), ktoré muži opustili kvôli mladšej, nie krajšej a upravenejšej. Inak chodím stále čistá, vlasy mám kučeravé ( takže suchšie, nikdy mastné) asi celkom pekne oblečená (neviem posúdiť). Do práce, do mesta, na návštevy, k lekárovi sa veľmi jemne nalíčim, inak do obchodov, do prírody v pohode bez. Príde mi, že som dostatočne zdravo sebavedomá aj bez masiek na tvári a keď ma bude chcieť muž opustiť urobí to tak či tak.

@anonym_c04953 keď si napísala, že každý muž vie, ako jeho žena vyzerá tak som si spomenula na svoju spolubývajúcu na priváte, ktorú keď som stretla na chodbe ako ide z kúpeľne tak som nevedela kto to je, lebo sa odmaľovala, prvý krát som ju videla nenalíčenú a bol to neuveriteľný rozdiel.

anonym_1ef585
Dnes o 21:07
@minenkaa

@anonym_1ef585 Ano kazdej jednej rastu ake je rozdiel mať päť -desať chlpov a je rozdiel mať zarastenu celú tvar
Ano maľuj sa ja proti tvojmu malovaniu nič nemám ,ale označovať nenamalovanu ženu za neupravenu ,je dosť mimo
To ako keby som napr ja tvrdila,že každá namaľovaná je hnusná a dogabana

@minenkaa napísala si hore že keď ideš na úrad tak ti je na grcanie keď je tetuša namaľovaná 😁

Strana
z6