icon

Chodíte do práce upravené aj počas choroby?

Dnes o 18:49

Najskor sa chcem podakovat vsetkym zenam, ktore odpovedali na moju predchadzajucu diskusiu o tom, ci chodite do prace upravene. Vsetky odpovede som si precitala, ale bolo ich naozaj vela a vsetkym by som nestihla odpisat. Z odpovedi mi vyslo, ze takmer vsetky az na par vynimiek chodite vzdy upravene a do konca, co ma prekvapilo, ze nikdy nemate ani mastne vlasy a preto sa chcem opytat ako to riesite v pripade, choroby, menstruacie, ked Vam je zle, ste unavene a podobne. Kazda z Vas ma urcite niekedy den kedy to nejde a preto sa pytam na Vase riesenia? Dakujem.

Strana
z2
anonym_fbbc24
Dnes o 18:52

Home office. Ked som chora, nepracujem.

Ale suchy sampon a maskara sa daju zvladnut takmer vzdy

anonym_c18d4c
Dnes o 18:53

Ked som chora, som doma, nechodim do prace. A aj ked mam menstruaciu a som unavena, chodim upravena. Neupravena nevyjdem von z bytu ani do obchodu.

aurelia2000
Dnes o 18:53

Nechodím do práce počas choroby. Vždy sa dá spomaliť, na niečo sa vykašľať a uprednostniť starostlivosť o svoje telo a zdravie. Keď som unavená, ležím a môžu okolo mňa aj meteority padať. Manžel ma v tom len podporuje.

anonym_d911de
Dnes o 18:54

@anonym_autor neumyvam si vlasy každý deň, keď sa mi nechce a vidím, že už by to nezvládli rozpustené, použijem suchý šampón a dám do drdolu. Nepoužívam make up , len špirálu a ceruzku na oči. Čo sa týka oblečenia, tak v teplákoch a legínach by som nešla, ale rifle, tričko, sako...za mňa upravená žena nie je s kilo make-up, natočené vlasy. Ale čistá, jemný parfém, čisté nechty.

anonym_c9b35d
Dnes o 18:56

Počas choroby do prace nechodím

simsalabim
Dnes o 18:56

Upravena chodim vzdy. A ako tak aj pocas choroby. Minuly rok som mala zapal pluc a k dr som chodila viac krat a s vysokou teplotou. Vlasy som mala umyte vzdy, aj osprchovana som bola. Oblecena v cistom. Bez make upu.

aperolcek
Dnes o 18:58

Kolega by sa mi nepoďakoval, keby som prišla do kancelárie nakaziť ho. Ani keby som bola upravená ako z katalógu. 😺

ivanakal
Dnes o 19:02

Ked som chora som doma a vyzeram ako neupravena matoha, vtedy z domu nevychadzam 😄

akinom0077
Dnes o 19:02

@anonym_autor v pripade choroby som doma v ziadnom pripade do uplneho vyliecenia do prace nevirocim, nezalezi mi ci mi pride mensi prijem a podobne proste mi zalezi na mojom zdravi a taktie zdravi kolegov a okolia aby som nikoho nenakazila. kedze casto chora nebyvam cca 1 x do roka ale ked tak poriadne minumalne 7 -10 dni s vysokymi teplotami som doma. V pripade menstruacie ked mi je zle snazim sa byt upravena len zvolim pohodlnejsie obleceni

crazy_cat_lady
Dnes o 19:04

Ked som chora, robim z domu a nechodim do prace nakazit ostatnych

anonym_81227e
Dnes o 19:05

Chorá do práce ? Ani nápad.

anonym_3a5ca3
Dnes o 19:06

Menštruáciu nemám, chorá som raz za 10 rokov, takže vtedy som PN. Chorí nemajú čo chodiť do práce.
Aj keď som unavená pred prácou sprcha a makeup musia byť. Nevedela by som do roboty ísť neupravená.

wolf_
Dnes o 19:11

Keď som naozaj, že chorá tak ležím v posteli a snažím sa prežiť 😁 (napísané s nadhľadom) A keď mi je len tak, že horšie, či už z dôvodu, že "niečo na mňa lezie", menštruácie alebo akéhokoľvek iného dôvodu sa proste necítim top, tak áno, upravím sa - a to bez ohľadu na to, či idem pracovať alebo nie. Ako som písala v predošlej téme, tak pre mňa to "upravenie sa" je o mojom vnútornom pocite - upravená sa skrátka cítim viac fresh, viac dobre.. A tým pádom keď mi je "horšie" nevidím dôvod prečo si pridávať tým, že sa budem cítiť ešte o to horšie skrz to, že mám ja neviem tie mastné vlasy alebo som inak neupravená.

anonym_793829
Dnes o 19:14

Ked som chora HO aj tak by ma po 10 min otocili domov … ked mam menstuaciu … ked mi nie je dobre HO v teplakoch … pokial som v poriadku ako v iny den, len cierne nohavice je must … som paranoid

osky
Dnes o 19:16

Pozri....
Ak dom chora,ostavam doma a nechodim nikam,cize vtedy su mi vlasy ukradnute.

Ak som chora,ale zvladam ist do prace,potom nevidim dovod,preco by som sa nezvladla upravit...

Suchy sampon mam doma vzdy a vazne,v tych najkritickejsich situaciach dokaze spravit zazraky.

Ale s mastnymi vlasmi nejdem ani k lekarke,proste....to by som musela byt nevladna,na lozku...aby som si nedokazala umyt vlasy a zadok....
To je ako umyvat si zuby
Uplne automaticke

Ved aj v chorobe treba udrziavat hygienu,urcite je to dolezite aj na dobry priebeh liecenia...

Nehovorim teraz o liceni-ked som chora,toto riesim podla toho,ako sa citim...neprikladam tomu vahu

anonym_929b67
Dnes o 19:16

Sa čudujem niektorým ženám, že sa im chce si robiť makeup a účes aj do takej obyčajnej prašivej roboty za pás niekde do velkej haly, ja keď som takto pracovala tak som bola rada, že som tam nezdochla z tej ťažkej roboty a nie ešte riešiť nejaké malovačky a kraviny, a po zmene som vyzerala jak keby ma krava požula 😂 do toho keby si predstavím, že mám ešte makeup roztečený po ksichte a prach na ňom nalepený, no fuj.........

lindous
Dnes o 19:18

Ak mi je tak zle, že sa ráno neviem za 10 minút opláchnuť, učesať aspoň do copu, ktorý schová, ak vlasy nie sú úplne čerstvé a v prípade najnutnejšej potreby použiť suchý šampón, slušne sa obliecť a streknúť vôňu, tak nikam nejdem, lebo by som nevládala ani pracovať... toto považujem za úplné minimum, aby som vyliezla z domu a vlastne to robím, aj keď doma zostávam, do práce väčšinou nosím ešte aj jemný make-up... sú aj dni, keď sa mi absolútne nechce, necítim sa dobre, nevyzerám úplne tip-top, samozrejme, ale práve aspoň úpravou zovňjaška sa to snažím trochu zakryť... čas a energiu mi šetrí nafarbené obočie, lashlift mihlaníc a manikura s gellakom, to pridáva na pocite upravenosti aj bez toho, aby som niečo ráno spravila

zeldia
Dnes o 19:18

@anonym_autor pochopila som otázku tak, že mám sa nanič (nie nemam chrípku a 40 teplotu), len som zle spala a rano som si prispala a nestíham mhd. No tak idem ako 90 % bežnej ženskej populácie ako to vidím na ulici. Nasrate, tlste, primitívne osoby bez peňazí chlapa nálady🙂)) to len MK je raj dokonalých. Neklad hlupe otázky a neporovnávajte sa lebo z toľkej dokonalosti čo tu prečítaš jeden by dostal depresiu😉

zeldia
Dnes o 19:22
@anonym_929b67

Sa čudujem niektorým ženám, že sa im chce si robiť makeup a účes aj do takej obyčajnej prašivej roboty za pás niekde do velkej haly, ja keď som takto pracovala tak som bola rada, že som tam nezdochla z tej ťažkej roboty a nie ešte riešiť nejaké malovačky a kraviny, a po zmene som vyzerala jak keby ma krava požula 😂 do toho keby si predstavím, že mám ešte makeup roztečený po ksichte a prach na ňom nalepený, no fuj.........

@anonym_929b67 v nemocnici upratovačky ovešané zlatom s dokonalým makeupom. Doktorky po 36hodinach vrátane ťažkej nočnej opuchnuté s mastnými vlasmi a šťastne z toho, že stihli zachod a napiť sa vody.

anonym_2dac85
Dnes o 19:45

Pocas choroby som PN aj to sa doma primalujem,nech nie som ako zombie a ked mam ms,tak plati,ze robim vsetko ako v bezny den. To predsa nie je choroba. Sa snad premozem,som zena. Menstruujem 30rokov,tak hadam sa z toho nebudem rucat.

anonym_3a5ca3
Dnes o 19:57
@anonym_929b67

@anonym_929b67
Vyhrávas cenu za najproduktívnejší komentár roka.
A máš aj zoznam, že v ktorých povolaniach môže žena vyzerať dobre, a v ktorých má vyzerať ako posledná chudera?
To, že ty si vyzerala hrozne a neupravene je tvoja vizitka, nikoho iného

anonym_aedeb8
Dnes o 19:59

@anonym_autor v pripade choroby som doma kde ma nikto nevidi takze sa nejak extra neupravujem ale zakladnu rutinu v starostlivosti o plet si dam vzdy. A ako som pisala v predoslej diskusii upravujem sa najma kvoli sebe takze pre mna tak ako rano si dam sprchu a umyjem zuby uprava celeho vyzoru je automaticka za kazdych okolnosti.

lindayaaa
Dnes o 20:06

@anonym_autor chodim upravená aj pocas choroby. Zvlášť vtedy

anonym_dce483
Dnes o 20:07

@anonym_autor je jedno ci som zdrava ci chora, aj ked idem chora k lekarovi tak predtym sprcha, umyt vlasy, zuby, deodorant, ciste oblecenie. To je u mna must. Nezniesla by som vyjst vonku neumyta s mastnymi vlasmi a nevycistenymi zubami. Proste nie. Pri MS neexistuje ist neosprchovana von a aj ked ostanem doma tak rano sprcha. To je moja rutina. Pri chorobe aj pocas dna ked sa spotim dam rychlu sprchu a ciste oblecenie.
Ale nemalujem sa takze toto u mna odpada.

biba_18
Dnes o 20:09

keď som chorá tak do práce nechodím 😏

beata_k
Dnes o 20:19

@anonym_autor Zaujimave. Do prace sa s chorobou nechodi, ale poslat dieta do MS so soplom po kolena je OK 🤔

dzulli1980
Dnes o 20:21

No ... nemám možnosť home office, mám dieťa, ktoré je od jesene do jari choré, nemáme babky, tetky, proste nikoho, kto by sa postaral ... čiže celá dovolenka je na ňu ... chodím do roboty aj chorá, keď to trvá dlhšie, idem si k Dr. predpísať ATB a idem do roboty ... u nás 99 percent ľudí tak chodí do roboty ... osprchovaná, vlasy umyté, čisté oblečenie ... nejaký make-up vtedy neriešim.

bielasovicka
Dnes o 20:24

Počas choroby nechodím nikam, nieže ešte do prace.

biba_18
Dnes o 20:24
@beata_k

@anonym_autor Zaujimave. Do prace sa s chorobou nechodi, ale poslat dieta do MS so soplom po kolena je OK 🤔

@beata_k ani to som nerobila 😏

anonym_4645bc
Dnes o 20:50

To je anketa čo ďalší článok do novín?

Strana
z2