Čierna listová kabelka k svadobnému outfitu?
Topánky budú pôsobiť príliš tvrdo. Remienkové by sa lepšie hodili.
V pohode
Za mna nie, k takym satam by som volila jemnejsie topanky, tieto budu posobit velmi tvrdo
kľudne
Topánky ako píšu baby vyššie,niečo jemnejšie a taška tiež nie,to je skôr taška do prace
Topánky ako píšu baby vyššie,niečo jemnejšie a taška tiež nie,to je skôr taška do prace
@minenkaa pisem, ze kabelka bude cierna listova. Citaj pozorne.
@anonym_autor tak potom nie ani tu kabelku
@minenkaa tak daj tip na topanky a kabelku.
@minenkaa tak daj tip na topanky a kabelku.
@anonym_autor Bude to spolu pekné. 👌 Topánky majú aj červené detaily, takže áno. A ak sú pohodlné, tak niet o čom 😉
Topánky budú pôsobiť príliš tvrdo. Remienkové by sa lepšie hodili.
@anonym_c32845 Nemudrujte. Aj tak všetky oči budú na nevestu. Kabelka bude väčšinou visieť na stoličke alebo ležať na stole, topánky pod stolom alebo sa po polnoci vyzuješ, resp. prezuješ do baleríniek.
@anonym_c32845 Nemudrujte. Aj tak všetky oči budú na nevestu. Kabelka bude väčšinou visieť na stoličke alebo ležať na stole, topánky pod stolom alebo sa po polnoci vyzuješ, resp. prezuješ do baleríniek.
@valria 😂 tak snáď sa pýtala, tak som povedala svoj názor. To sa ale už, veriiiiim, že ani nerobí, že prezuť do balerínok preboha 😂 každopádne, nič to nemení na tom, že tie topánky sú tak do roboty, nie k slávnostným šatám. Jednoducho to nebude pôsobiť žensky, budú do očí bijúce 🙂 bodka.
@valria 😂 tak snáď sa pýtala, tak som povedala svoj názor. To sa ale už, veriiiiim, že ani nerobí, že prezuť do balerínok preboha 😂 každopádne, nič to nemení na tom, že tie topánky sú tak do roboty, nie k slávnostným šatám. Jednoducho to nebude pôsobiť žensky, budú do očí bijúce 🙂 bodka.
@anonym_c32845 Tak sa trápte v štekloch do rána.
Ja som na svadby ako hosť nosila vždy len listové kabelky

@anonym_autor Ano, hodi.