icon

Hodí sa táto blúzka so sukňou na svadbu?

tinuskaaaa
Dnes o 17:08

Ahojte. Hodí sa táto blúzka a táto sukňa na júnovu svadbu? Pôjdem ako hosť. Ďakujem.

anonym_8dca5e
Dnes o 17:09

kolko mas rokov?

anonym_178a81
Dnes o 17:11

za mňa málo slávnostné. Také obyčajné , ako do Jednoty na rožky.
skús k tej sukni slávnos. top, blúzku.

daniska155
Dnes o 17:19

mne to pride skor na bezne nosenie, nie na svadbu. mozno by sa k sukni hodilo nieco viac honosnejsie 😉

anonym_07f175
Dnes o 17:26

Nie. Fakt nie.

anonym_4e4fbf
Dnes o 17:36

Záleží aká svadba, sukňu si viem predstaviť fajn skombinovať, ale top určite iný

dadis
Dnes o 17:39

Keby je ten top/bluzka taka slavnostnejsia - tak by to mohlo vyzerat pekne - hodila som do chatgpt a takto mi to vizualizovalo

moliterka
Dnes o 17:46
@dadis

Keby je ten top/bluzka taka slavnostnejsia - tak by to mohlo vyzerat pekne - hodila som do chatgpt a takto mi to vizualizovalo

@dadis veľmi pekne

domkakvet
Dnes o 17:51

@tinuskaaaa nehodi, ved je to na bezne nosenie.

reanda
Dnes o 17:55

a mne sa prave paci ta bluzka.. len s inou suknou.. vobec mi nepride ako 'do jednoty na rozky'

kp7333
Dnes o 17:56

@tinuskaaaa bluzka pekna, aj sukna. Ale spolu to neladi.

anonym_2758e3
Dnes o 18:05

Blúzka je šifónová z fodričkou, to ju robí slávnostnou. Za mňa áno. Sukňu nevidím.

nevenka
Dnes o 18:16
@dadis

@dadis no totoje velmi pekne, ozaj.

silvinka511
Dnes o 18:24

Ta blúzka naozaj na svadbu nie, skôr na zmrzlinu v nedeľu poobede do mesta. Sukňa je pekná slávnostná, pekný top k nej a môže byť.

muchotrafka298
Dnes o 18:31

To je oblecenie do prace pre uradnicku ta bluzka. To sa k sebe vobec nehodi ani stylom, ani strihovo ani nijako s tou suknou.
Kup si saty, jedny poriadne, co vynosis na kazdu prilezitost, ci svadba,oslava, vecierok a nebudes musiet platat rozne nesurode veci k sebe.
Sukna je skladana, k tomu sa nosia jednofarebne na telo topy, body, ziadne vzory, cipky a pod. Lebo sa to k sebe vobec nehodi. A este jedna vec, sklady rozsiruju a hlavne pri tych lacnych roznych sukniach budes mat balon na bruchu.

1sally12
Dnes o 18:42

Veď sa to vôbec k sebe nehodí😳

michaela329
Dnes o 18:49

Ono sa to nehodí k sebe... k sukni skús biely slávnostný top, opasok... nejaké pekné šperky a ok. Ale tá blúzka skôr nie.

anonym_41dc9d
Dnes o 18:52
@anonym_178a81

za mňa málo slávnostné. Také obyčajné , ako do Jednoty na rožky.
skús k tej sukni slávnos. top, blúzku.

@anonym_178a81 ze do jednoty na rozky🤣🤣🤣🤣🤣bohaca, ja to tu uz nikdy nebudem citat popri piti/jedeni, lebo sa raz zadrhnem a najdu ma s modrym konikom na displeji😂😂😂

anonym_5df648
Dnes o 18:57

@tinuskaaaa toto nemas nejaké pekné letné šaty? Toto je otras. Sorry.

princezna_bosorka
Dnes o 19:52

@tinuskaaaa uplne v pohode, pekne

anonym_0bb51f
Dnes o 19:57

Absolutne sa to k sebe nehodí, úplne ine štýly a na svadbu už vobec. Jedine, ak si sukňu dáš s bielym topom, ako ti radia vyssie. Ale inak nie a nie!

anonym_a4e9a9
Dnes o 20:07

@tinuskaaaa spolu mi to príde ako pani súdružka. Určite na svadbu nie