icon

CityZen tričká: Ako zabrániť zrazeniu pri praní?

simi5841
Dnes o 15:51

Ahojte,
objednal som si viacero farieb tričiek modelu AGEN a pri prvom praní (30 °C, 800 ot./min.) sa mi všetky výrazne zrazili – tak, že mi už veľmi nesedeli a musel som si kúpiť o veľkosť väčšie. Druhé a ďalšie pranie už veľkosť držalo.

Periem podľa oficiálnych pokynov (bez aviváže, bez sušičky).

Na pranie som používal - Persil Universal gélové kapsuly.

Chcel by som sa opýtať, či sa to stalo aj niekomu ďalšiemu. V recenziách som sa o tomto probléme vôbec nedočítal, tak neviem, či robím niečo nesprávne.

Máte nejaké triky na prvé pranie (20 °C? 400 ot./min.? ručné pranie)? Alebo kupujete vždy o číslo väčšie?

Ďakujem za skúsenosti. CityZen mi inak veľmi vyhovuje (funkcia proti potu je super), ale toto s veľkosťou ma prekvapilo.

anonym_836271
Dnes o 19:37

@simi5841 ja by som to reklamovala,ale určite ťa odpinkajú,že si to zle pral......ale skúsiť môžeš,zmenšenie o jedno číslo je teda dosť

anonym_836271
Dnes o 19:46

https://www.emimino.cz/diskuse/ceska-tricka-cit...

Manžel už nenosí jiná. Jsou nesmrtelná👍. Drahota, ale stojí to za to. Je potřeba brát o velikost vetší, než nosí běžně.

Manzel je taky nosil a za nas tedy spis negativni. To ze nejde videt pot a tak super, ale po chvilce meli strasne pretocene svy a po prani na 40 stupnu se rychle zkratili. I nove mu byli delkou tak tak… Ted nevim jestli se meli prat na 30 nebo 40, ale na 30 se mu to poradne nevypere. Manzel je extra dlouhan, ale spis hubeny, takze neni reseni brat nejake super velke cislo. Takze za nas za ty prachy ne.