Za mna nie, male rifle, nevkusne "camel toe", priesvitny top s viditelnou podprsenkou. Toto je pravdepodobne nejaky model zo socialnych sieti alebo eshopu. Tie svetle rifle su sami o sebe nevhodne pri takychto postavach, kedze rozsiruju uz aj tak siroke stehna.
Strašneee, keď má žena také kilá má sa vedieť obliekať vkusne, to znamená crop top v ziadnom prípade a také vypasované veci by som sa bála, že gombík vystrelí dakomu oko čo pôjde oproti
Všetko môže byť aj áno aj nie. Ale na toto treba veľkú odvahu. Ak ju máš, tak by si sa asi nepýtala....
Schudnúť a potom sa takto obliekať! Z tejto fotky mám očný tlak 😉
mne sa nepacia kroptopy na zenach celkovo. ale na zenach ktorym z nohavic vytela tuk sa mi nepacia VELMI. mam 60kilo a neobliekla by som sa takto lebo mam sudnost
nie, skracuje jej to nohy, asi skor nieco cierne, kabelka velmi mala vzhladom k postave
Autorka - rifle su primale, urcite vacsie. Top by som zvolila dlhsi, nie je to pekny pohlad ani na omnoho stihlejsej zene, ked jej pri pohybe vybieha tuk medzi pasom a okrajom topu.
Podprsenku vhodnej telovej farby, tato zvolena velmi presvita.
Osobne by som sa ja teraz takto neoblirkla dost som pribrala ale ked sa niekto citi v takej postave ok sebavedomo tak ano je to pekny outfit a nech si to kludne oblecie😉
Fuuha,ja mám 50 kíl,ale toto by som nedala,napratané rifle,hole brucho..Keby mám 17 rokov,ešte ako tak.Pride mi to lacno nevkusné.Klasicke biele tričko a rifle o pár čísel väčšie.
Keďže ja druhých ľudí zasadne neriešim, ako vyzerajú, tak len poviem že sama by som sa takto nikdy neobliekla..
Nie, k takej postave sú aj lichotivejsie outfity
Nie nie a ešte raz nie.
Dievča na fotke ma sumernu plnostihlu postavu. V kvalitne usitom oblečení z trochu hrubšieho materiálu by vyzerala o 10 kíl ľahšia.
Toto je strašne lacné, tvári sa sexi ale v skutočnosti je to nevkusne až komické.
Mne to pride uplne v pohode. Urcite sa mi na plnostihlych paci viac takyto styl nez volne neforemne veci
@syslik81 to nie je cislom nohavic, to je strihom sedu.
A pre tento problem som uz tolko nohavic nechala v obchode, ci vratila pri online nakupe. Malokedy mi sadnu bezne nohavice z retazcov.
Neznasam, ked to robi rozne divne zarezy a faldiky v rozkroku, ktore zvyraznuju “trojuholnik”. Ci dokonca az naznacuju tavi prst.
Normalne som zistila, ze pre toto sa mi oplati investovat do replay, ci lee jeans a pod. Hoci su drahe, ale sedia mi ako rukavicka na ruku.
Na tej fotke to chce nohavice so spravnym strihom, aby sa nezarezavali do rozkroku, a potom mozu byt kludne aj obtiahnute. A cropp nepriesvitny. Alebo telovu podprsenku a radsej viac “objimajucu”, co sa nezarava do prs. Lebo tam ma faldiky. Je jej tesna.
aj mne sa to celkom paci, pre mladu babu do 30 urcite.
ja osobne by som si z tohto vybrala ale jedine topanky, na ostatne by som si netrufla ale to len cisto pre to ze moj styl je iny
@moonlight1210 presne, kupit dobre rifle je problem
Nevadí mi to vcelku , jedine co mi na tom vadí je camel toe, čo vidno na tých rifliach medzi nohami. To je hnus aj keby mala 40 kilo.
A ten top na mňa pôsobí strašne lacný materiál taky umelý.
Možno keby tie rifle boli o číslo väčšie by to nevyzeralo tak blbo
Krasne, ale iba takto zpredu, vstoji a ruky ako ma (zakryvajuc postavu)
Urcite nie 👎
@zuzana76 a kupit dobre strihane (kostymove) nohavice tiez. Tam zas viem mat trapenie s tym, aby pekne strih sedel na zadku. Neodstaval, alebo mal vacky (alebo zalozky na falosnych vackoch) na spravnom mieste. Lebo to hrozne deformuje. Robi ho to vacsim, padnutym, ovisnutym. Je to dolezite ustriehnut. Tym duplom, ak su nohavice vzadu na gumu (teraz v lete letia take modely) a je tam latka este aj nazberkana.
Inak vacky na rifliach vzadu su druha nocna mora, ktora musi tiez skvele sadnut. Spravna velkost vackov a ich spravne umiestnenie robia divy.
Zistila som, ked sa mi zacali hrnut komplimenty, ze mam skvely zadok. Pritom nijak extra necvicim, obcas trosku beham, takze je stale ten isty a mozno dokonca este “vysedenejsi” z kanclu.
Ale zmenila som znacku nohavic 🙂 .
@moonlight1210 porad znacky
Za mňa jednoznačne nie, rifle o číslo menšie, v rozkroku zarezané, gombík ide odstreliť, crop top pri nadváhe jednoznačne nie.
@vyrovnanaosoba plati. Daj si cierny top a biely a pootacaj sa v roznych uhloch pred zrkadlom. Tym ze pohlcuje svetlo, neukaze kazdu chybu.
Ale ja nemam nadvahu, takze neviem posudit na size +++++++.
Bavime sa samozrejme o optickom zostihleni. A nemoze to byt top stylu jaternica.
Holé brucho pri tejto postave určite nie.
Iné nohavice s vysokým pasom a môže byt.

@madeincssr to neplatí, že čierna zostihluje.