Čo nosiť pod bielu blúzku, keď priesvitá podprsenka?
Bezšvovú telovú podprsenku (omnoho menej výrazná pod bielym ako biela) alebo aj len nálepky na bradavky, podľa toho aké máš prsia a ako sa cítiš
Bezšvovú telovú podprsenku (omnoho menej výrazná pod bielym ako biela) alebo aj len nálepky na bradavky, podľa toho aké máš prsia a ako sa cítiš
@anonym_a62880 a tielko? 🙂
@anonym_autor Podprsenka telovej farby tiež presvitá?
podprsenku telovej farby, sice presvitat bude, ale nebude tak svietit ako biela
@anonym_autor len nie tielko 🙈, podprsenka v telovej farbe je najlepšia, pod bielou látkou nepresvitá
@anonym_autor mám aj také blúzky, pod ktoré nosím telové body, treba vyskúšať ako to vyzerá pod konkrétnou
Je to letna bluzka, v tielku alebo bodyckuTi bude teplo, daj hladku telovu podprsenku a ides
@anonym_autor čiernu podrpsenku ako kultová Sarah Jessica Parker v seriáli S+x v meste 🙃
aj modrú, červenú či ružovú, podľa toho aká si odvážna. ale ak chceš aby nebolo vidno - telovú…
presne ako pisu baby, pod biele nosim zasadne podprdu telovej farby. V zime, ak si davam aj tielko, tak aj to telovej farby, i ked k niektorym topom sa biele tielko, ktore je aj vidiet, hodi
Ja za chlapov, zeny noste priesvitne bluzky, ked to presvita, je to sexi 😈
@arek00 zeny sa potrebuju citit komfortne, nie aby nad nimi slintali uchylaci
@anonym_autor skor uz ked tak take spodne tielkove body by som zvolila. To skor obtiahne a menej krici. Ked uz.
@anonym_469d68 komfort ti zaistia vytahane teplaky 😊
@arek00 do prace sa v teplakoch nechodi.
nájdi si lechaton.cz
maju aj videa, tiež jedno čo dat pod biele tričku bluzku...
telovu podprsenku alebo pradlo,nie bielu
Ja za chlapov, zeny noste priesvitne bluzky, ked to presvita, je to sexi 😈
@arek00 No ty si riadny úchylák. Práveže just nič priesvitné nenosím, aby ma chlapi neočumovali. Aj tak si všímam, že mnohí bez zábran čumia na ženy a prezerajú si ich, aj keď sú normálne oblečené a nijako neprovokujú. Neviem si predstaviť ísť von tak, aby mi niečo presvitalo, a potom trpieť tie ich slizké pohľady.
Telovú predsa. Ja nechápem ako si niekto v dnešnej dobe dá pod bluzku bielu veď to totálne kričí už z dialky🙈 hlavne starsie osoby
Určite LEN telovu podprdu, nie bielu ako tu niektoré píšu. Biela svieti, telová nie. Ak chces aj tielko, tak si tiež kúp telové.
Hlavne nie bielu podprsenku.Ta presvita aj pod nepriesvitnym.Telovu pod biele.Vzdy TELOVU.
Hlavne nie bielu podprsenku.Ta presvita aj pod nepriesvitnym.Telovu pod biele.Vzdy TELOVU.
@maminkadeticiek vďaka 😃

@anonym_autor Podprsenku telovej alebo bielej farby