icon

Ako zabrániť zápachu podprsenky po spotení?

Dnes o 06:05

Baby, trochu blbá otázka 😅 keď sa viac spotím, spodný lem podprsenky pod prsiami začne dosť nepríjemne zapáchať. Nie celá podprsenka, vyslovene tá guma dole.

Periem normálne, skúšala som aj dezinfekciu do prania a aj tak sa to po chvíli nosenia vráti. Máte na toto niečo, čo fakt pomáha?

merkelica
Dnes o 06:23

@anonym_autor vyhodit

anonym_b9cd4a
Dnes o 06:25

@anonym_autor ja si mením hoc aj 2×za deň, normálne hodím oprať s avivavážou a zväčša to stačí

anonym_419eb0
Dnes o 06:31
@merkelica

@anonym_autor vyhodit

@merkelica vyhodiť ? Žartuješ ?

anonym_7b7013
Dnes o 06:32

Mne zaberá, že ráno po sprche pred obliekaním aplikujem antiperspirant aj pod prsia.Vdaka tomu dolný okraj podprsenky nezapácha.

anonym_4f0e2b
Dnes o 06:33
@anonym_7b7013

Mne zaberá, že ráno po sprche pred obliekaním aplikujem antiperspirant aj pod prsia.Vdaka tomu dolný okraj podprsenky nezapácha.

@anonym_7b7013 Toto skúsim 👍

anonym_7b7013
Dnes o 06:34
@anonym_4f0e2b

@anonym_7b7013 Toto skúsim 👍

@anonym_4f0e2b Mne sa to osvedčilo.Dufam,ze pomôže aj tebe.

svetlonos
Dnes o 07:18

@anonym_autor
Prostriedok na stene veci z dm

ivicatolic
Dnes o 07:33

@anonym_autor to znamená že je to umelý šmejd 👉, i ja som mala doma také...vymenila som za bavlnené z e-shopu, kde viem, že je to tak, čo píšu na zložení, a je to ok👍

anonym_b8ea35
Dnes o 07:48

Sprcha, antiperspirant ale pre mna to je zaklad, ze obliekam sa cista. Antiperspirant si nedavam len do podpazusia ale vsade kde sa potim u mna je to najma chrbat a aj pod prsiami. Nikdy mi tak podprsenka nesmrdela. Alebo ak hygiena je ok tak moze byt nekvalitna a vtedy pomoze len vyhodit.

moonlight1210
Dnes o 08:20

@anonym_autor ak mas vacsie prsia, a tie klesaju tak, ze sa ti medzi nimi a pokozkou na hrudi robi zahyb, tak s nim musis narabat, ako s kazdym zahybom na tele.

V kazdom zahybe koze sa totiz usadzuje maz. A ten nestaci bezne rychlo namydlit a splachnut.

Takze musis toto miesto cistit tak, ako pokozku za usami, vzadu pod vlasmi, pod pazuchami, slabiny, zadok, medzi prstami na nohach,… . Vyumyvat to dokladnejsie.

Mne sa osvedcilo na taketo umyvanie pouzit intimgel. Ma spravne pH, zvacsa nema parfumaciu a vie si lepsie poradit s tymto, nez bezny sprchovy sampon. “Neutralizuje” to.

A mmch, mnoho ludi si prave umyvanie za usami a na krku vzadu neuvedomuje. Nerobia to dokladne, ani ked si umyvaju vlasy. Nieto pri beznom sprchovani.

Skus si teraz hned siahnut za ucho, posuchaj to trochu prstami a ovonaj. Co citis?

A s rastucim vekom telo navyse meni trochu vonu (hormony). Takze ten usadeny maz tam zacne viac zapachat. Velmi jemne a nenapadne.
Ale je to blizko vlasov. A tie vedia tuto “vonu” na seba chytit a pri pohybe virit do vzduchu okolo nas. A preto ludia uz okolo 45+ mozu okolo seba zacat postupne sirit “starecky” zapach.
Aj ked dodrziavaju hygienu, menia si pradlo, staraju sa o seba.

Takze treba pri sprchovani si pridat do miest, co dostanu dokladnejsie umytie mydlom (nielen oplachnutie) aj vzadu krk pod vlasmi a za usami.

julia_romeo
Dnes o 10:32
@ivicatolic

@anonym_autor to znamená že je to umelý šmejd 👉, i ja som mala doma také...vymenila som za bavlnené z e-shopu, kde viem, že je to tak, čo píšu na zložení, a je to ok👍

@ivicatolic nie, to neznamena ze je to umely smejd. Predstav si, ze vacsina podprseniek, aj tych najdrahsich a najznackovejsich sa vyraba z umelych materialov. A nie su to smejdy. A vies preco? Lebo umely material neni elasticky. Podprsenka ma drzat prsia a preto potrebuje pevny material. A umely material neznamena dederon, ako si si zjavne predstavila ty... Bavlnena podprsenka = ziadna podprsenka, pretoze sa natahuje a nedava prsiam podporu....

zuzubb007
Dnes o 10:38

Kvalitná podprsenka, nebude smrdieť ak je kúpená u čínana alebo taká za 5-10 eur netreba ani nič iné čakať, vyhodiť a zainvestovať

michaela329
Dnes o 10:40

Toto ale bude chyba toho materiálu, ak máš normálnu hygienu a obliekas ju čistú, tak nemá prečo výrazne smrdieť.

julia_romeo
Dnes o 10:43
@michaela329

Toto ale bude chyba toho materiálu, ak máš normálnu hygienu a obliekas ju čistú, tak nemá prečo výrazne smrdieť.

@michaela329 nemusi to byt vobec chyba materialu. Moze mat specifickejsie zlozeny pot..

ivicatolic
Dnes o 10:55
@julia_romeo

@ivicatolic nie, to neznamena ze je to umely smejd. Predstav si, ze vacsina podprseniek, aj tych najdrahsich a najznackovejsich sa vyraba z umelych materialov. A nie su to smejdy. A vies preco? Lebo umely material neni elasticky. Podprsenka ma drzat prsia a preto potrebuje pevny material. A umely material neznamena dederon, ako si si zjavne predstavila ty... Bavlnena podprsenka = ziadna podprsenka, pretoze sa natahuje a nedava prsiam podporu....

@julia_romeo nemyslím, že musí byť čistá bavlna, to určite nie, jasné že sú tam i umelé vlákna, len to musí zrejme správne skĺbené