Ako zabrániť zápachu podprsenky po spotení?
Baby, trochu blbá otázka 😅 keď sa viac spotím, spodný lem podprsenky pod prsiami začne dosť nepríjemne zapáchať. Nie celá podprsenka, vyslovene tá guma dole.
Periem normálne, skúšala som aj dezinfekciu do prania a aj tak sa to po chvíli nosenia vráti. Máte na toto niečo, čo fakt pomáha?
@anonym_autor ja si mením hoc aj 2×za deň, normálne hodím oprať s avivavážou a zväčša to stačí
Mne zaberá, že ráno po sprche pred obliekaním aplikujem antiperspirant aj pod prsia.Vdaka tomu dolný okraj podprsenky nezapácha.
Mne zaberá, že ráno po sprche pred obliekaním aplikujem antiperspirant aj pod prsia.Vdaka tomu dolný okraj podprsenky nezapácha.
@anonym_7b7013 Toto skúsim 👍
@anonym_7b7013 Toto skúsim 👍
@anonym_4f0e2b Mne sa to osvedčilo.Dufam,ze pomôže aj tebe.
@anonym_autor to znamená že je to umelý šmejd 👉, i ja som mala doma také...vymenila som za bavlnené z e-shopu, kde viem, že je to tak, čo píšu na zložení, a je to ok👍
Sprcha, antiperspirant ale pre mna to je zaklad, ze obliekam sa cista. Antiperspirant si nedavam len do podpazusia ale vsade kde sa potim u mna je to najma chrbat a aj pod prsiami. Nikdy mi tak podprsenka nesmrdela. Alebo ak hygiena je ok tak moze byt nekvalitna a vtedy pomoze len vyhodit.
@anonym_autor ak mas vacsie prsia, a tie klesaju tak, ze sa ti medzi nimi a pokozkou na hrudi robi zahyb, tak s nim musis narabat, ako s kazdym zahybom na tele.
V kazdom zahybe koze sa totiz usadzuje maz. A ten nestaci bezne rychlo namydlit a splachnut.
Takze musis toto miesto cistit tak, ako pokozku za usami, vzadu pod vlasmi, pod pazuchami, slabiny, zadok, medzi prstami na nohach,… . Vyumyvat to dokladnejsie.
Mne sa osvedcilo na taketo umyvanie pouzit intimgel. Ma spravne pH, zvacsa nema parfumaciu a vie si lepsie poradit s tymto, nez bezny sprchovy sampon. “Neutralizuje” to.
A mmch, mnoho ludi si prave umyvanie za usami a na krku vzadu neuvedomuje. Nerobia to dokladne, ani ked si umyvaju vlasy. Nieto pri beznom sprchovani.
Skus si teraz hned siahnut za ucho, posuchaj to trochu prstami a ovonaj. Co citis?
A s rastucim vekom telo navyse meni trochu vonu (hormony). Takze ten usadeny maz tam zacne viac zapachat. Velmi jemne a nenapadne.
Ale je to blizko vlasov. A tie vedia tuto “vonu” na seba chytit a pri pohybe virit do vzduchu okolo nas. A preto ludia uz okolo 45+ mozu okolo seba zacat postupne sirit “starecky” zapach.
Aj ked dodrziavaju hygienu, menia si pradlo, staraju sa o seba.
Takze treba pri sprchovani si pridat do miest, co dostanu dokladnejsie umytie mydlom (nielen oplachnutie) aj vzadu krk pod vlasmi a za usami.
@anonym_autor to znamená že je to umelý šmejd 👉, i ja som mala doma také...vymenila som za bavlnené z e-shopu, kde viem, že je to tak, čo píšu na zložení, a je to ok👍
@ivicatolic nie, to neznamena ze je to umely smejd. Predstav si, ze vacsina podprseniek, aj tych najdrahsich a najznackovejsich sa vyraba z umelych materialov. A nie su to smejdy. A vies preco? Lebo umely material neni elasticky. Podprsenka ma drzat prsia a preto potrebuje pevny material. A umely material neznamena dederon, ako si si zjavne predstavila ty... Bavlnena podprsenka = ziadna podprsenka, pretoze sa natahuje a nedava prsiam podporu....
Kvalitná podprsenka, nebude smrdieť ak je kúpená u čínana alebo taká za 5-10 eur netreba ani nič iné čakať, vyhodiť a zainvestovať
Toto ale bude chyba toho materiálu, ak máš normálnu hygienu a obliekas ju čistú, tak nemá prečo výrazne smrdieť.
Toto ale bude chyba toho materiálu, ak máš normálnu hygienu a obliekas ju čistú, tak nemá prečo výrazne smrdieť.
@michaela329 nemusi to byt vobec chyba materialu. Moze mat specifickejsie zlozeny pot..
@ivicatolic nie, to neznamena ze je to umely smejd. Predstav si, ze vacsina podprseniek, aj tych najdrahsich a najznackovejsich sa vyraba z umelych materialov. A nie su to smejdy. A vies preco? Lebo umely material neni elasticky. Podprsenka ma drzat prsia a preto potrebuje pevny material. A umely material neznamena dederon, ako si si zjavne predstavila ty... Bavlnena podprsenka = ziadna podprsenka, pretoze sa natahuje a nedava prsiam podporu....
@julia_romeo nemyslím, že musí byť čistá bavlna, to určite nie, jasné že sú tam i umelé vlákna, len to musí zrejme správne skĺbené

@anonym_autor vyhodit