Čo si obliecť na oslavu 40tky?
Baby poraďte. Čo by ste si obliekli k týmto nohavicam? Oslava v reštaurácii. Nič extra noblesné. Chcem asi niečo trblietavé....nie blúzku. Možno nejaké tričko elegantné alebo sveter. Nič pekné neviem nájsť.
Takéto niečo by bolo pekné, či vôbec?
Ďakujen za tipy a radu. Vek 45.
keď nechceš blúzku tak nič ako tričko ti neostáva 🤷♀️ postavu máš akú?
záleží od postavy.
keď nechceš blúzku tak nič ako tričko ti neostáva 🤷♀️ postavu máš akú?
@biba_18 veď áno ale aké? Nejaké tipy by pomohli... Inak si dám blúzku, tu mám doma. Veľkosť nosím M ko.
nepýtam sa na veľkosť ale na postavu…
Akože máš 45 rokov a nevies sa obliecť? Nejaky jeden trápny trblietavy top si vybrať? Však ty vieš aké strihy Ti idú, aké farby...
To cierne hrozne nieco,to nieee
To cierne hrozne nieco,to nieee
@anonym_a8b5f3 veru áno. Ale našla som filtre. 🤣😄
@anonym_a8b5f3 veru áno. Ale našla som filtre. 🤣😄
@anonym_autor ten tretí obrázok je super.
Akože máš 45 rokov a nevies sa obliecť? Nejaky jeden trápny trblietavy top si vybrať? Však ty vieš aké strihy Ti idú, aké farby...
@personality prepáč. Máš zlý deň? Či len tak si sa potrebovala vyventilovat? 🤣
@anonym_autor ten tretí obrázok je super.
@arianna25 áno ten tretí je veľmi pekný. V tom by som sa aj dobre cítila. Idem hľadať. 🥰
V ciernej
@anonym_a8b5f3 ďakujem krásne. Ten bledý je krajší. ❤️
s tým svetlým prekríženým je to lepšie… ak nezoženieš, daj si ušiť, je to veľmi jednoduchý strih…
Skôr ten svetlý prektizeny. Lepšie než čierny. Potom je to veľmi tmavé celé podľa mňa.
Nevieme ale v akých farbách je tvora tvár a vlasy.
Ďakujen ženy. Ten svetlý prekrížený top je výborný. Presne niečo také som chcela, len som sa nevedela pohnúť. Vďaka za postrehy. Ak by ste podobný videli budem rada za odporúčania, kde ho zohnať. ❤️Pekný večer.
Tie nohavice dosť rozširujú, určite si daj vysoké topánky k nim.
Ja neviem kde na tieto outfity alá 90 roky a pre 50+ ročné ženy chodíte 🙈 to dnes v dobe internetu a neuveriteľných možnosti je problem si kúpiť niečo fakt pekné, šmrncovné ? A nie flitrovaný top … Stačí otvoriť instagram google alebo Pinterest

Takéto🤔