icon

Čo si obliecť na oslavu rodičov priateľa?

hrabovo
15. jún 2026

Ahojte dievčatá. Poraďte mi prosím, som veľmi nečakane pozvaná na oslavu okruhlin rodičov môjho veľmi čerstvo nového priateľa. Akože absolútne netuším, čo narýchlo vymyslieť. Mam parádne saténové nohavice čierne zo zary, chcem si dat k ním tenisky, ale čo na vrch? S týmto ja mam mega problém. Poradíte? Ďakujem

patka06
15. jún 2026

@hrabovo k čiernym nohaviciam hocijaký farebný top alebo blúzku, kľudne aj vzorovanú. Len si nedávaj tenisky, určite máš aj pekné lodičky alebo sandále

anonym_0bcf6c
15. jún 2026

@hrabovo daj foto tých nohavíc. Akože nič osobne, ale mne satén nepripadá ako fajn materiál. A súhlasím s názorom, že tenisky asi tiež nie. Záleží od strihu nohavíc a typu tenisiek, celkový štýl a look, druh oslavy. Je rozdiel oslava na záhrade s gulášom a rozdiel v krásnom Chateau...Skús dať aj fotku nohavíc do google lens a možno ti vyhodì foto outfitov rôznych influenceriek v tých istých nohaviciach.

anonym_5877a4
Včera o 03:33

Satén je parádny, ak si XS 🤷🏼‍♀️ inak ani veľmi nie. Tenisky? K saténu ani do kancelárie, nie ešte ani oslavu (tam predsa tenisky vôbec nie). Nenapísala si veľa informacií o tej oslave..

ujaju
Včera o 03:47

@hrabovo treba dať foto tých nohavíc aby sme ti vedeli poradiť, čo by sa k tomu hodilo a súhlasím s babami, že tenisky nie, radšej nejaké sandále alebo lodičky

anonym_ac30e0
Včera o 04:31

a kde je ta oslava? U nic doma? Alebo idete niekde do restauracie? za mna tenisky nie su problem, ak si mlada baba. Co si doteraz nosila k tym nohaviciam?

hrabovo
autor
Včera o 06:54
@anonym_ac30e0

a kde je ta oslava? U nic doma? Alebo idete niekde do restauracie? za mna tenisky nie su problem, ak si mlada baba. Co si doteraz nosila k tym nohaviciam?

@anonym_ac30e0 doteraz nič, kúpené nedávno v zare, sú rovného strihu, oslava bude u nich v reštaurácii, klasická restika, žiadne Noblesne priestory... Bude len rodina... Lodičky si nechcem dávať z dôvodu, že by som potom bola vyššia ako partner, foto prikladám

anonym_a5a6a1
Včera o 07:03

Ja by som vobec nesla na oslavu rodicov mojho velmi cerstvo noveho priatela 😅

anonym_148e2b
Včera o 07:52

Ahoj, sandálky bez podpätku by boli lepšie, nemusíš dávať vysoké štekle.

hrabovo
autor
Včera o 08:00
@anonym_a5a6a1

Ja by som vobec nesla na oslavu rodicov mojho velmi cerstvo noveho priatela 😅

@anonym_a5a6a1 a co som To mala odmietnuť? To by bolo vhodnejšie? Za mňa, keď mi volali, by to bol pekný prepal ich odmietnuť

januska12323
Včera o 08:58

To asi nebude až tak nový priateľ keď ťa volajú na rodinnú oslavu a majú na teba číslo, nie? Ja by som si dala pekné letné šaty nie čierne nohavice. Ak chceš túto kombináciu tak k tomu slušné topánky, žiadne tenisky.

sisska96
Včera o 09:36
@hrabovo

@anonym_a5a6a1 a co som To mala odmietnuť? To by bolo vhodnejšie? Za mňa, keď mi volali, by to bol pekný prepal ich odmietnuť

@hrabovo Jasne že choď, nebuď drzá. Daj si hocijakú bluzku. Ale bude teplo, ja by som si obliekla letné šaty, lebo sa uvaríš v dlhých nohaviciach

sisska96
Včera o 09:37

+ pohodlné sandále.

lea93
Včera o 10:40

Dlhé čierne saténové nohavice (predpokladám z polyesteru) asi nebudú najvhodnejšou voľbou v týchto horúčavách. Nejaké baleríny alebo sandále na nízkom podpätku nemáš? A nad sukňou alebo šatami si neuvažovala?

petronelag
Včera o 11:14

K tým nohaviciam si dať nejakú peknú blúzku bielu alebo aj ružovú a tenisky radšej nie, ale nejaké sandale na nízkom podpätku.

hrabovo
autor
Včera o 12:04
@januska12323

To asi nebude až tak nový priateľ keď ťa volajú na rodinnú oslavu a majú na teba číslo, nie? Ja by som si dala pekné letné šaty nie čierne nohavice. Ak chceš túto kombináciu tak k tomu slušné topánky, žiadne tenisky.

@januska12323 keď ma, nie mi, je tam preklep, sme spolu mesiac.... Takže čerstvé všetko

januska12323
Včera o 12:15

Ja by som nešla alebo išla v šatách takže ti asi neporadím.

sisska96
Včera o 12:18
@hrabovo

@januska12323 keď ma, nie mi, je tam preklep, sme spolu mesiac.... Takže čerstvé všetko

@hrabovo ja v tom nevidím nič zlé že po mesiaci tam ideš. Nejdeš na dovolenku iba na obed.

anonym_edf0a5
Včera o 12:34

@hrabovo cierne satenove nohavice v tom teple urcite nie, saten sa navyse hrozne krci a tenisky uz vobec nie. hlavne nie na oslavu do restauracie kde ta predstavia aj ostatnej rodine. ked uz baleriny si daj ak nechces byt vyssia ako priatel. daj si nejake pekne letne saty a sandalky na nizkom opatku alebo tie baleriny. a ten obrazok co si dala, taka cierno biela kombinacia gate a bluzka, no neviem, ako z minuleho storocia ked nic pekne nebolo dostat. dnes mas super vyber plno obchodov, chod poskusat a vybrat nieco aktualne.

lienka.7
Včera o 12:37

@hrabovo v akom štýle je ta oslava? Kde sa koná?