Čo si obliecť na oslavu rodičov priateľa?
Ahojte dievčatá. Poraďte mi prosím, som veľmi nečakane pozvaná na oslavu okruhlin rodičov môjho veľmi čerstvo nového priateľa. Akože absolútne netuším, čo narýchlo vymyslieť. Mam parádne saténové nohavice čierne zo zary, chcem si dat k ním tenisky, ale čo na vrch? S týmto ja mam mega problém. Poradíte? Ďakujem
@hrabovo daj foto tých nohavíc. Akože nič osobne, ale mne satén nepripadá ako fajn materiál. A súhlasím s názorom, že tenisky asi tiež nie. Záleží od strihu nohavíc a typu tenisiek, celkový štýl a look, druh oslavy. Je rozdiel oslava na záhrade s gulášom a rozdiel v krásnom Chateau...Skús dať aj fotku nohavíc do google lens a možno ti vyhodì foto outfitov rôznych influenceriek v tých istých nohaviciach.
Satén je parádny, ak si XS 🤷🏼♀️ inak ani veľmi nie. Tenisky? K saténu ani do kancelárie, nie ešte ani oslavu (tam predsa tenisky vôbec nie). Nenapísala si veľa informacií o tej oslave..
a kde je ta oslava? U nic doma? Alebo idete niekde do restauracie? za mna tenisky nie su problem, ak si mlada baba. Co si doteraz nosila k tym nohaviciam?
a kde je ta oslava? U nic doma? Alebo idete niekde do restauracie? za mna tenisky nie su problem, ak si mlada baba. Co si doteraz nosila k tym nohaviciam?
Ja by som vobec nesla na oslavu rodicov mojho velmi cerstvo noveho priatela 😅
Ahoj, sandálky bez podpätku by boli lepšie, nemusíš dávať vysoké štekle.
Ja by som vobec nesla na oslavu rodicov mojho velmi cerstvo noveho priatela 😅
@anonym_a5a6a1 a co som To mala odmietnuť? To by bolo vhodnejšie? Za mňa, keď mi volali, by to bol pekný prepal ich odmietnuť
To asi nebude až tak nový priateľ keď ťa volajú na rodinnú oslavu a majú na teba číslo, nie? Ja by som si dala pekné letné šaty nie čierne nohavice. Ak chceš túto kombináciu tak k tomu slušné topánky, žiadne tenisky.
@anonym_a5a6a1 a co som To mala odmietnuť? To by bolo vhodnejšie? Za mňa, keď mi volali, by to bol pekný prepal ich odmietnuť
@hrabovo Jasne že choď, nebuď drzá. Daj si hocijakú bluzku. Ale bude teplo, ja by som si obliekla letné šaty, lebo sa uvaríš v dlhých nohaviciach
Dlhé čierne saténové nohavice (predpokladám z polyesteru) asi nebudú najvhodnejšou voľbou v týchto horúčavách. Nejaké baleríny alebo sandále na nízkom podpätku nemáš? A nad sukňou alebo šatami si neuvažovala?
K tým nohaviciam si dať nejakú peknú blúzku bielu alebo aj ružovú a tenisky radšej nie, ale nejaké sandale na nízkom podpätku.
To asi nebude až tak nový priateľ keď ťa volajú na rodinnú oslavu a majú na teba číslo, nie? Ja by som si dala pekné letné šaty nie čierne nohavice. Ak chceš túto kombináciu tak k tomu slušné topánky, žiadne tenisky.
@januska12323 keď ma, nie mi, je tam preklep, sme spolu mesiac.... Takže čerstvé všetko
@januska12323 keď ma, nie mi, je tam preklep, sme spolu mesiac.... Takže čerstvé všetko
@hrabovo ja v tom nevidím nič zlé že po mesiaci tam ideš. Nejdeš na dovolenku iba na obed.
@hrabovo cierne satenove nohavice v tom teple urcite nie, saten sa navyse hrozne krci a tenisky uz vobec nie. hlavne nie na oslavu do restauracie kde ta predstavia aj ostatnej rodine. ked uz baleriny si daj ak nechces byt vyssia ako priatel. daj si nejake pekne letne saty a sandalky na nizkom opatku alebo tie baleriny. a ten obrazok co si dala, taka cierno biela kombinacia gate a bluzka, no neviem, ako z minuleho storocia ked nic pekne nebolo dostat. dnes mas super vyber plno obchodov, chod poskusat a vybrat nieco aktualne.

@hrabovo k čiernym nohaviciam hocijaký farebný top alebo blúzku, kľudne aj vzorovanú. Len si nedávaj tenisky, určite máš aj pekné lodičky alebo sandále