icon

Čo si obliecť na oslavu 50-ky na chate?

mista4
Dnes o 10:56

Ahoj mám dilemu ideme na 50-tku ale je na chate a neviem čo by sa tam hodilo onliect

maca1984
Dnes o 10:59

My sme boli na 30 tke, 40 tke ako hostia a všetci do jedného sme boli v teplákoch, legínach, vrátane oslávencov. Nič strojené.

maca1984
Dnes o 10:59

Ale ak ťa to veľmi trápi, tak sa spýtaj oslávenca/organizátora ako sa obliecť, čo si predstavuje.

anonym_fc583a
Dnes o 11:00

To, co si normalne obliekas na chatu. Asi tazko sa do takeho prostredia budu hodit spolocenske saty alebo kancelarsky kostym. 😂

madliva
Dnes o 11:01

@mista4 keď to je na chate, tak by som isto zvolila nejaké legíny a top, aby si zase nebola dotrhaná ale spoločenské šaty sa isto hodiť nebudú

anonym_a99302
Dnes o 11:08

leginy 😲 len to nie

anonym_6caca9
Dnes o 11:09

@mista4 Ja by som leginy ani teplaky nedoporucovala, aj ked je to na chate, je to predsa len oslava zivotneho jubilea a aspon na tu oficialnu cast by som si obliekla nieco neformalne, kludne nejake letne nohavice a top/tricko. chlapi urcite budu mat kratasy, tak kludne aj ak mas riflovu suknu a k nej nejake pekne tricko. ziadne spolocenske saty, kostymy, saka. ale pre istotu by som sa spytala oslavenca pripadne toho kto to organizuje, lebo aby si nemala trapas, lebo nie je chata ako chata. moze to byt na chate v horskom prostredi kde je normalne sála a robia sa tam svadby alebo to moze byt chata vyslovene turistickeho razu ze kde sa chodi len opekat.

hederamonstera
Dnes o 11:09

Rifle a nejaky lepsi top

biba_18
Dnes o 11:13

tak. podľa toho aká chata… ale určite nie leginy. je kopec pohodlných ale vhodných oblečení ako leginy…
ak by to mala byť grilovačka, tak proste tak ako chodím na grilovačku…

anonym_52f090
Dnes o 11:14

@anonym_autor denim šaty, ak máš a letné tenisky??

ktobytobolpovedal
Dnes o 11:19

Aka chata? To je velmi dolezite… ak klasicka “opekacka” a typicka chatovica, tak asi by som si dala bud rifle a nejake “lepsie”tricko, pripadne volne nohavice alebo aj saty na bezne nosenie…

anonym_a764fe
Dnes o 11:19

Ja poradim urcite sa opytaj ako si to predstavuju. My sme takto isli sice nie na chatu, ale do penzionu na oslavu 40. Mali sme mat obed a potom turistiku a tak boli sme tam tri dni, my sme prisli tak obycajne a zvysok rodiny, ktoru vsetci byvaju pri sebe a.dohodli sa, dobre ze nie v satach ako na svadbu. Ja som mala saty ako na zmrzku, trocha trapas, ale tak nevadi.

eternity24
Dnes o 11:21

@mista4 teplaky, rifle…

evkamotka
Dnes o 11:30

Pojdem na 60 na zahradu a planujem sive rifle a pekne tricko

sisska96
Dnes o 11:33

Opýtaj sa organizátora či je nejaký dresscode. Ja by som šla buď šortky ak bude teplo, alebo nejaké rifle + tričko. V teplákoch veľmi nie, max by som si zobrala so sebou na prezlečenie.

lulana79
Dnes o 11:37

Boli sme na chate na 40. aj 70. Na chate pre 20ludi - cize sme tam boli iba my a bolo to aj s prespavanim. Mali sme vsetci kratase a tricka, ked sa ochladilo, tak mikina, rifle/teplaky... proste klasika ako na chate...

7miriam77
Dnes o 11:44

Pohodlné šaty a tenisky, sukňa a tričko, nohavice a tričko, 3/4 nohavice a košeľa....máš veľa možností a aj na chatu sa dá pekne a pohodlne obliecť. A vzala by som aj dačo na prezlečenie

klotildabazarik
Dnes o 12:06

@mista4 sak rifle a tricko, to co nosis bezne, ale určite nie teplaky

tilly
Dnes o 12:15

Teraz v lete? Kratasy a top. Nie úplne obyčajné tričko, ale aspoň trošku zvláštny top, alebo pohodlné šaty.
Ak bude chladnejšie, široké gate, top, bundičku/svetrík.

anonym_c3c361
Dnes o 12:19
@anonym_6caca9

@mista4 Ja by som leginy ani teplaky nedoporucovala, aj ked je to na chate, je to predsa len oslava zivotneho jubilea a aspon na tu oficialnu cast by som si obliekla nieco neformalne, kludne nejake letne nohavice a top/tricko. chlapi urcite budu mat kratasy, tak kludne aj ak mas riflovu suknu a k nej nejake pekne tricko. ziadne spolocenske saty, kostymy, saka. ale pre istotu by som sa spytala oslavenca pripadne toho kto to organizuje, lebo aby si nemala trapas, lebo nie je chata ako chata. moze to byt na chate v horskom prostredi kde je normalne sála a robia sa tam svadby alebo to moze byt chata vyslovene turistickeho razu ze kde sa chodi len opekat.

@anonym_6caca9 Presne…tepláky, legíny- čistá sedláčina…akoby sa nedalo obliecť niečo pohodlne casual

gondyo
Dnes o 12:23

Niečo pohodlné,nie extra slávnostné..my sme nedávno boli na oslave,malo to byť vonku v altánku s krbom,mala som na sebe pleteninovú sukňu pod kolená a blúzku,tenisky...syn polo tričko a také slušnejšie svetlé rifle

anonym_525ec1
Dnes o 12:43

Inšpirácie podla chatgpt

anonym_525ec1
Dnes o 12:44

Ja by som si dala takúto blúzku/topik, mám podobnú doma, šortky a platené tenisky

maca1984
Dnes o 12:47
@anonym_c3c361

@anonym_6caca9 Presne…tepláky, legíny- čistá sedláčina…akoby sa nedalo obliecť niečo pohodlne casual

@anonym_c3c361 kľudne ma označ 😉
Áno, podľa teba sme boli všetci za sedlákov. Ale takto to šlo v oboch prípadoch od oslávencov čo si máme obliecť. V oboch prípadoch to boli víkendové chaty s prespaním, varením gulášu, grilovaním a opekaním.

natalka13
Dnes o 12:49

Ked niekoho pozvem domov na gulasparty nebeham v leginach ani v teplakoch. Niesom male decko.
A ani k niekomu na chatu na oslavu by som v tom nesla.

biba_18
Dnes o 13:03
@natalka13

Ked niekoho pozvem domov na gulasparty nebeham v leginach ani v teplakoch. Niesom male decko.
A ani k niekomu na chatu na oslavu by som v tom nesla.

@natalka13 vieš čo, ja mám kamošku čo všade v legínach, aj keď ona k tomu nosí dlhé tuniky, fakt jej zadok nevidno - ale ja to neznášam. vždy keď príde ku mne (žije v inej krajine) a máme ísť niekam spolu von - vždy ju prezliekam 😂 že sa za ňu nebudem hanbiť…
ale ona tie leginy proste berie ako normálnu vec. žiadna neúcta alebo čo, nosí leginy lebo je to leginový typ…