Čo si obliecť na pohreb v lete?
@nadka17 Šaty dĺžkou a strihom sú v pohode, ale čierne silonky by som určite nevynechala
@nadka17 Sú veľmi pekné a elegantné. Silonky nemusíš mať. Podľa toho ako sa lepšie cítiš.
saty ok, silonky urcite ano, tie najtensie co najdes telove alebo cierne
Sú vhodné, silonky netreba.
@zuzana2910 ja osobne som zato aby v horúčavach nemuseli byť silonky. Módny guru však hovoria niečo iné, nikdy bez siloniek. Lebo faux paus 🧐 By som zdochla z toho tepla. Ináč ja som raz nešla kvôli tomu na pohreb. Šaty pekné, kde si kúpila?
@zuzana2910 ja osobne som zato aby v horúčavach nemuseli byť silonky. Módny guru však hovoria niečo iné, nikdy bez siloniek. Lebo faux paus 🧐 By som zdochla z toho tepla. Ináč ja som raz nešla kvôli tomu na pohreb. Šaty pekné, kde si kúpila?
@anonym_c2222a najradšej by som si nedala, ale keď viaceré baby píšu že treba, radšej si dám nech to nie je prejav neslušnosti … už za tu hodinu zvládnem. Šaty sú kúpené cez wearmee , niektoré veci ma veľmi pekne , odporúčam 😇 uvažujem ešte že ak by som si nedala k tomu lodičky čierne ale také ako balerínky s otvorenou pätou bude to ok s tými silonkami? …
@anonym_c2222a najradšej by som si nedala, ale keď viaceré baby píšu že treba, radšej si dám nech to nie je prejav neslušnosti … už za tu hodinu zvládnem. Šaty sú kúpené cez wearmee , niektoré veci ma veľmi pekne , odporúčam 😇 uvažujem ešte že ak by som si nedala k tomu lodičky čierne ale také ako balerínky s otvorenou pätou bude to ok s tými silonkami? …
@nadka17 módnu guru hovoria, že nie otvorené topánky
neviem si predstavit byt naboso v lodičkách, absolutne
to už potom radšej volna päta a bez siloniek
pred 2 rokmi sme mali pohreb - svokra. Silonky som nemala, boli obrovské horúčavy. Mala som len holé nohy. Ľudia stáli pod stromami a my s truhlou na slnku.
práve pre tie silonky som zvolila dlhú sukňu 😒 aj keď vo štvrtok už nemá byť tak teplo ...
Ak nechceš lodičky daj si mokasiny. My sme boli pred mesiacom na pohrebe tiež som mala podobne šaty, čierne silonky a mokasiny. Ale tak neboli také veľké horúčavy brala som to aj tak že sme rodina ideme na kar tak reku viac si ma všimnú ľudia 😅
Pohreb nie je ples v opere, aby sa riešilo či musia byt silonky, nebohého si neúctiš o nič menej, keď ich nebudeš mať… naozaj to posledné, čo som na akomkoľvek pohrebe riešila bola hra na módnu políciu a riešiť kto má čo oblečené, aj keď to boli tmavé rifle a mikina
Ja som bola na pohrebe pred rokom. Bolo vyse 40st a ziadne prehresky tam nikto neriesil. Zeny boli bez siloniek, v slapkach, kratke, dlhe saty. Muzi v sortkach. Nie vsetci boli v ciernom. Myslim si, ze tomu zosnulemu to je jedno, dolezite je, ze sa dosiel rozlucit.
Pohreb nie je ples v opere, aby sa riešilo či musia byt silonky, nebohého si neúctiš o nič menej, keď ich nebudeš mať… naozaj to posledné, čo som na akomkoľvek pohrebe riešila bola hra na módnu políciu a riešiť kto má čo oblečené, aj keď to boli tmavé rifle a mikina
@anonym_e10531 zažila som na pohrebe minisukňu. to bolo teda dosť nevhodné, ti poviem 😒
Si blízka rodina?ak nie, vezmi normálne balerínky a bez siloniek. Zase sa nehrajme na módnu políciu a nie je to pohreb štátnika,či kráľa,pri všetkej úcte.
Podobné som mala v pondelok, bolo horúco, bezvetrie. Mala som čierne silonky a baleríny kvôli terénu na cintoríne.
@anonym_e10531 zažila som na pohrebe minisukňu. to bolo teda dosť nevhodné, ti poviem 😒
@biba_18 áno, aj my tento týždeň. Babenka prišla v obtiahnutých minišatách, 10 cm opatok na sandáloch (tie boli biele). Bez siloniek. Na viacerých to pôsobilo vulgárne, ale tak keď sa tak cítila dobre....
@nadka17 šaty su uplne v pohode, kludne si ich daj. v stvrtok uz ma byt len 24 stupnov, daj si aj tie silonky. mozno by som zvazila ten kriklavy ruzovy lak na nechtoch, ked uz ich mas take dlhe, hned som si to vsimla.
Nam zomrela babicka v lete v juli, posledne, na co som myslela, boli nejake modne zalezitosti. Nemala som do horucavy nic cierne, okrem upletovych siat s uzlikom na boku, z Lidla, take puzdrove, dajme tomu, a k tomu zlate sandale, teda obula som si lodicky, ale dotlacili ma, tak na kar som si dala tie sandale. Ani cierne nemam, mam mali a siroku nohu, takze tak. A hole nohy, inak by som umrela od horucavy. Pochybujem, ze niekto vedel, co som mala na sebe. Len dcere 10 rocnej, som sla do Reservedu kupit cierne madeirove saty, to ai pamatam, lebo nemala nic cierne. Takze ja som tim - bez siloniek kludne. Nie ze tam odpadnes.
Bola som uprostred leta na pohrebe. Mala som cierne pancusky.
Niektore nemali ziadne. Niektore telove....
@nadka17 šaty su uplne v pohode, kludne si ich daj. v stvrtok uz ma byt len 24 stupnov, daj si aj tie silonky. mozno by som zvazila ten kriklavy ruzovy lak na nechtoch, ked uz ich mas take dlhe, hned som si to vsimla.
@anonym_dd2692 Tie nechty nepatria autorke, ale modelke/ majiteľke e-shopu 🙂
@anonym_5ae877 fakt? to som nepostrehla 🙈 tak potom beriem späť 😉
Vám to hrabe na tie makovice. 🤦🤦🤦 Nechoď v silónkach, odpadneš od tepla. Kašli na tieto priblblé komentáre. Už len na pohrebe ti bude niekto pozerať po nohách. A keby aj pozeral, tak je to debil a takého maj u riti.
Pohreb je o rozlucke so zosnulym a podpore pozostalych. Ucta sa prejavuje pritomnostou, empatiou a dostojnym spravanim, nie denierom (hrubkou) siloniek na nohach. Ak su saty strihovo vhodne a decentne, nikto so zdravym usudkom nebude riesit holu kozu. ANo saty su vhodne, a ci si das / nedas silonky je na tebe. Dokonca deti davno na pohreby v ciernom nechodia. U nas na pohreby v ciernom chodi fakt iba nauzsia rodina, uplne najblizsi a aj to velakrat muzi ani celkom nie, napr vela ich nezhana cierne kosele a pod. Nikto neriesi nechty, topanky, a farbu silonok...
@anonym_5ae877 ďakujem 🙏🏼

Su vhodne. Ja osobne by som sla v ciernych silonkach.