icon

Čo si obliecť na pohreb v lete?

nadka17
26. máj 2026

Dobrý deň , chcem sa opýtať na vašu radu ohľadom šiat na pohreb . Už je aj dosť teplo, tak by som chcela zvoliť tieto šaty ci sú vhodne a či je nutne mať silonky … ?
K šatám zvolim lodičky . Ďakujem vopred za názory 😊

Čo si obliecť na pohreb v lete?
Strana
z2
anonym_4383a0
26. máj 2026

Su vhodne. Ja osobne by som sla v ciernych silonkach.

anonym_81b0cf
26. máj 2026

@nadka17 Šaty dĺžkou a strihom sú v pohode, ale čierne silonky by som určite nevynechala

anonym_58e02d
26. máj 2026

@nadka17 Sú veľmi pekné a elegantné. Silonky nemusíš mať. Podľa toho ako sa lepšie cítiš.

zuzana2910
26. máj 2026

Sú vhodné, silonky netreba.

anonym_a68c58
26. máj 2026

saty ok, silonky urcite ano, tie najtensie co najdes telove alebo cierne

anonym_c2222a
26. máj 2026
@zuzana2910

Sú vhodné, silonky netreba.

@zuzana2910 ja osobne som zato aby v horúčavach nemuseli byť silonky. Módny guru však hovoria niečo iné, nikdy bez siloniek. Lebo faux paus 🧐 By som zdochla z toho tepla. Ináč ja som raz nešla kvôli tomu na pohreb. Šaty pekné, kde si kúpila?

nadka17
autor
26. máj 2026
@anonym_c2222a

@zuzana2910 ja osobne som zato aby v horúčavach nemuseli byť silonky. Módny guru však hovoria niečo iné, nikdy bez siloniek. Lebo faux paus 🧐 By som zdochla z toho tepla. Ináč ja som raz nešla kvôli tomu na pohreb. Šaty pekné, kde si kúpila?

@anonym_c2222a najradšej by som si nedala, ale keď viaceré baby píšu že treba, radšej si dám nech to nie je prejav neslušnosti … už za tu hodinu zvládnem. Šaty sú kúpené cez wearmee , niektoré veci ma veľmi pekne , odporúčam 😇 uvažujem ešte že ak by som si nedala k tomu lodičky čierne ale také ako balerínky s otvorenou pätou bude to ok s tými silonkami? …

anonym_c2222a
26. máj 2026
@nadka17

@anonym_c2222a najradšej by som si nedala, ale keď viaceré baby píšu že treba, radšej si dám nech to nie je prejav neslušnosti … už za tu hodinu zvládnem. Šaty sú kúpené cez wearmee , niektoré veci ma veľmi pekne , odporúčam 😇 uvažujem ešte že ak by som si nedala k tomu lodičky čierne ale také ako balerínky s otvorenou pätou bude to ok s tými silonkami? …

@nadka17 módnu guru hovoria, že nie otvorené topánky

sara07
26. máj 2026

neviem si predstavit byt naboso v lodičkách, absolutne
to už potom radšej volna päta a bez siloniek

anonym_2313b8
26. máj 2026

pred 2 rokmi sme mali pohreb - svokra. Silonky som nemala, boli obrovské horúčavy. Mala som len holé nohy. Ľudia stáli pod stromami a my s truhlou na slnku.

xckaretxxx
26. máj 2026

@nadka17 každopádne si daj pancuchy

anonym_962259
26. máj 2026

@nadka17 za mňa ok, silonky netreba

biba_18
26. máj 2026

práve pre tie silonky som zvolila dlhú sukňu 😒 aj keď vo štvrtok už nemá byť tak teplo ...

anonym_44413b
26. máj 2026

Ak nechceš lodičky daj si mokasiny. My sme boli pred mesiacom na pohrebe tiež som mala podobne šaty, čierne silonky a mokasiny. Ale tak neboli také veľké horúčavy brala som to aj tak že sme rodina ideme na kar tak reku viac si ma všimnú ľudia 😅

andulka220989
26. máj 2026

Určite netreba silonky v takomto teple.

anonym_e10531
26. máj 2026

Pohreb nie je ples v opere, aby sa riešilo či musia byt silonky, nebohého si neúctiš o nič menej, keď ich nebudeš mať… naozaj to posledné, čo som na akomkoľvek pohrebe riešila bola hra na módnu políciu a riešiť kto má čo oblečené, aj keď to boli tmavé rifle a mikina

cimage
26. máj 2026

Ja som bola na pohrebe pred rokom. Bolo vyse 40st a ziadne prehresky tam nikto neriesil. Zeny boli bez siloniek, v slapkach, kratke, dlhe saty. Muzi v sortkach. Nie vsetci boli v ciernom. Myslim si, ze tomu zosnulemu to je jedno, dolezite je, ze sa dosiel rozlucit.

biba_18
26. máj 2026
@anonym_e10531

Pohreb nie je ples v opere, aby sa riešilo či musia byt silonky, nebohého si neúctiš o nič menej, keď ich nebudeš mať… naozaj to posledné, čo som na akomkoľvek pohrebe riešila bola hra na módnu políciu a riešiť kto má čo oblečené, aj keď to boli tmavé rifle a mikina

@anonym_e10531 zažila som na pohrebe minisukňu. to bolo teda dosť nevhodné, ti poviem 😒

terezka1947
26. máj 2026

Si blízka rodina?ak nie, vezmi normálne balerínky a bez siloniek. Zase sa nehrajme na módnu políciu a nie je to pohreb štátnika,či kráľa,pri všetkej úcte.

anonym_f2c44a
26. máj 2026

Podobné som mala v pondelok, bolo horúco, bezvetrie. Mala som čierne silonky a baleríny kvôli terénu na cintoríne.

anonym_f2c44a
26. máj 2026
@biba_18

@anonym_e10531 zažila som na pohrebe minisukňu. to bolo teda dosť nevhodné, ti poviem 😒

@biba_18 áno, aj my tento týždeň. Babenka prišla v obtiahnutých minišatách, 10 cm opatok na sandáloch (tie boli biele). Bez siloniek. Na viacerých to pôsobilo vulgárne, ale tak keď sa tak cítila dobre....

anonym_dd2692
26. máj 2026

@nadka17 šaty su uplne v pohode, kludne si ich daj. v stvrtok uz ma byt len 24 stupnov, daj si aj tie silonky. mozno by som zvazila ten kriklavy ruzovy lak na nechtoch, ked uz ich mas take dlhe, hned som si to vsimla.

anonym_a74ece
26. máj 2026

Nam zomrela babicka v lete v juli, posledne, na co som myslela, boli nejake modne zalezitosti. Nemala som do horucavy nic cierne, okrem upletovych siat s uzlikom na boku, z Lidla, take puzdrove, dajme tomu, a k tomu zlate sandale, teda obula som si lodicky, ale dotlacili ma, tak na kar som si dala tie sandale. Ani cierne nemam, mam mali a siroku nohu, takze tak. A hole nohy, inak by som umrela od horucavy. Pochybujem, ze niekto vedel, co som mala na sebe. Len dcere 10 rocnej, som sla do Reservedu kupit cierne madeirove saty, to ai pamatam, lebo nemala nic cierne. Takze ja som tim - bez siloniek kludne. Nie ze tam odpadnes.

maryetta
26. máj 2026

Bola som uprostred leta na pohrebe. Mala som cierne pancusky.
Niektore nemali ziadne. Niektore telove....

anonym_5ae877
26. máj 2026
@anonym_dd2692

@nadka17 šaty su uplne v pohode, kludne si ich daj. v stvrtok uz ma byt len 24 stupnov, daj si aj tie silonky. mozno by som zvazila ten kriklavy ruzovy lak na nechtoch, ked uz ich mas take dlhe, hned som si to vsimla.

@anonym_dd2692 Tie nechty nepatria autorke, ale modelke/ majiteľke e-shopu 🙂

anonym_dd2692
26. máj 2026
@anonym_5ae877

@anonym_5ae877 fakt? to som nepostrehla 🙈 tak potom beriem späť 😉

anonym_ede58e
26. máj 2026

Vám to hrabe na tie makovice. 🤦🤦🤦 Nechoď v silónkach, odpadneš od tepla. Kašli na tieto priblblé komentáre. Už len na pohrebe ti bude niekto pozerať po nohách. A keby aj pozeral, tak je to debil a takého maj u riti.

simca06022011
26. máj 2026

Pohreb je o rozlucke so zosnulym a podpore pozostalych. Ucta sa prejavuje pritomnostou, empatiou a dostojnym spravanim, nie denierom (hrubkou) siloniek na nohach. Ak su saty strihovo vhodne a decentne, nikto so zdravym usudkom nebude riesit holu kozu. ANo saty su vhodne, a ci si das / nedas silonky je na tebe. Dokonca deti davno na pohreby v ciernom nechodia. U nas na pohreby v ciernom chodi fakt iba nauzsia rodina, uplne najblizsi a aj to velakrat muzi ani celkom nie, napr vela ich nezhana cierne kosele a pod. Nikto neriesi nechty, topanky, a farbu silonok...

ivicatolic
26. máj 2026

@nadka17 👍

nadka17
autor
26. máj 2026
@anonym_5ae877

@anonym_5ae877 ďakujem 🙏🏼

Strana
z2