Čo si obliecť na prvý deň do školy ako rodič?
Pekný večer. Prosím Vás, čo je vhodné si zajtra obliecť? Dcérka ide do prvej triedy. Ja si nepamätám, čo mala moja mama pred 100 rokmi..nosím len športové oblečenie alebo rifle🙈 šaty mam len riflove k tomu nosim tenisky.. ale neviem ci je to vhodné.. pripadne normálne skinny rifle, tenisky, jednofarebné tričko a sako? Poraďte čo je vhodné.. velmi pekne ďakujem
@anonym_autor chod vratit obciansky preukaz lebo to neni mozne aby sa jedna dospela zena a matka musela takto vypytovat.
@anonym_autor chod vratit obciansky preukaz lebo to neni mozne aby sa jedna dospela zena a matka musela takto vypytovat.
@anonym_f7f80d no, ja si myslim, ze sa tu uz pytali zeny ovela vacsie blbosti.
@anonym_autor autorka ako deťom tak aj pani učiteľkám a mamičkám bude jedno suma fuk čo budeš mať na sebe. To už ženy bez mk akože ani na wc nepohnú?
@anonym_autor so staršou som mala tuším rifle, tričko a taký dlhy sveter. Bolo chladno. Pri mladšej som mala šaty, čo nosím aj do práce. Bolo teplo. Ľudia však boli rôzne oblečení - aj v teplákoch (najmä maminy s mladšími deťmi), aj v luxusných šatách (najmä Ukrajinky, ktoré tak chodia bežne), ale väčšina v tom, v čom inokedy, ako do práce, kde potom aj išli…
Rodičia chodia obleceni rôzne, dokonca aj tak ako keby si na prvý školský deň odbehli z rybičky. Za mna by to malo byt trochu slusnejsie, keďže sa jedna o slávnostnejší deň. Ja som mala dlhu sukňu a elegantnejší top.
Rodičia chodia obleceni rôzne, dokonca aj tak ako keby si na prvý školský deň odbehli z rybičky. Za mna by to malo byt trochu slusnejsie, keďže sa jedna o slávnostnejší deň. Ja som mala dlhu sukňu a elegantnejší top.
@hederamonstera veľmi krásne dakujem 🙏🩷
@anonym_c98dbc
@gab1sol dakujem vám baby🙏🩷
@tramtada31
@ivik4
@minenkaa
@zuzubb007
@anonym_c98dbc dakujem baby. Ja viem ze nikoho nezaujíma co ma rodič na sebe, ale žijeme zvláštnu dobu a to, co bolo kedysi cez čiaru a nevhodné sa dnes toleruje, napríklad do banky na stretnutie v teplakovej súprave, alebo po úradoch ci k dr.. a keďže sa neohybujem moc medzi ľuďmi už neviem čo je dnes slušne a co je nevhodné.
@anonym_autor ako to, že sa “nepohybujes moc medzi ludmi” ? Ja som pred MD tiež robila prevažne z domu, ale to predsa neznamená, že žijeme v jaskyni. Ved v praci si trebars 8h denne a zvyšok času predpokladam ideš aj nakúpiť, aj pre dieta do škôlky, aj za zábavou, niečo povybavovat, atd. Nestretávas iných ľudí/rodicov či čo? V čom si bola na zápise?
@anonym_autor so staršou som mala tuším rifle, tričko a taký dlhy sveter. Bolo chladno. Pri mladšej som mala šaty, čo nosím aj do práce. Bolo teplo. Ľudia však boli rôzne oblečení - aj v teplákoch (najmä maminy s mladšími deťmi), aj v luxusných šatách (najmä Ukrajinky, ktoré tak chodia bežne), ale väčšina v tom, v čom inokedy, ako do práce, kde potom aj išli…
@gab1sol a keď isli potom rodičia do prace, kam isli deti? Tie prvý deň predsa nezostávajú dlho v skole, aspoň teda nie u nás. Ani obed v skd nemajú. My už sme o 10tej boli na zmrzline
Jeansy, bluzku
Preboha🙈, daj si niečo basic, čo nosíš bežné dni - rifle, obyčajné tričko, nejaký ľahký svetrík na ráno, keď bude chladno.. aj tak nikoho nebudeš zaujímať.🙈
hocico v com chodis napr. do roboty, milion deti, chaos, nikoho nezaujima oblecenie matky
Ja idem tiez zajtra s malou prvý deň do skoly a idem si dat saty a slapky alebo na vysokom, ešte uvidím podla počasia. Ale určite idem pekne elegantne. Tiež som doma nechodim moc medzi ludi, ale chodím na vysoku školu tak nejaké elegantne kúsky mam. A nic si z Toho nerobte u nas na skúšky chodia v teplákoch alebo leginach.
Hlavne ciste gatky, ak ta vezmu do nemocnice, aby si sa nehanbila.
@anonym_autor Mam dojem, ze niektore ste uz fakt ako nesvojpravne. Fakt toto sa pytat je moc, niektore sa uz bez MK ani nevyseriete
Pane bože však si obleč čo chceš absolútne nikoho tam nebudeš zaujímať čo máš na sebe
@ivik4
@minenkaa
@zuzubb007
@anonym_c98dbc dakujem baby. Ja viem ze nikoho nezaujíma co ma rodič na sebe, ale žijeme zvláštnu dobu a to, co bolo kedysi cez čiaru a nevhodné sa dnes toleruje, napríklad do banky na stretnutie v teplakovej súprave, alebo po úradoch ci k dr.. a keďže sa neohybujem moc medzi ľuďmi už neviem čo je dnes slušne a co je nevhodné.
@anonym_autor nejdeš ani do banky, ani k lekárovi. Ideš odniesť dcéru do skolky. Cize v pohode si aj tu teplákoch súpravu môžeš obliecť. Pokial je slušná a keď ešte aj značková, tak nie je o com. Ak ti to pomôže, ja idem v uplne obyčajných rifliach a tričku. Tepláky doma nemám. Pokial bude už ráno teplo, tak si dám leginy. A k tomu baleninky, lebo tenisky nenosím.
@anonym_autor ahoj, nás zajtra tiež čaká prvý deň v škole. Zároveň máme hneď aj rodičovské združenie. Určite pôjdem elegantnejsie oblečená. Uvidím ráno podľa počasia, buď si dám šaty a sandále alebo elegantné gate, košeľu, sako a k tomu biele tenisky.
V tom sa cítim najpohodlnejšie. V športových leginach a tielku by som nešla. Cítila by som sa divne. Ale to som ja. V tejto dobe sa nosí všetko a všade.
Prajem pekný prvý deň v škole 😊
@anonym_autor nejdeš ani do banky, ani k lekárovi. Ideš odniesť dcéru do skolky. Cize v pohode si aj tu teplákoch súpravu môžeš obliecť. Pokial je slušná a keď ešte aj značková, tak nie je o com. Ak ti to pomôže, ja idem v uplne obyčajných rifliach a tričku. Tepláky doma nemám. Pokial bude už ráno teplo, tak si dám leginy. A k tomu baleninky, lebo tenisky nenosím.
@lienka.7 tak napriklad ja by som si skor obliekla teplakovu supravu k lekarovi ako s dcerou na 1.den do skoly. za mna su teplaky na tuto prilezitost absolutne nevhodne bez ohladu na to ci su znackove ci nie. a sorry, detto leginy. a to som jej pisala ze moze kludne ist v rifliach, saku a tricku. ale isty bonton by mal byt podla mna zachovany.
@lienka.7 tak napriklad ja by som si skor obliekla teplakovu supravu k lekarovi ako s dcerou na 1.den do skoly. za mna su teplaky na tuto prilezitost absolutne nevhodne bez ohladu na to ci su znackove ci nie. a sorry, detto leginy. a to som jej pisala ze moze kludne ist v rifliach, saku a tricku. ale isty bonton by mal byt podla mna zachovany.
@anonym_c98dbc jaj, cize rifle sú podľa bontonu, ale leginy už nie. Ôk 🙈🤣
@anonym_c98dbc jaj, cize rifle sú podľa bontonu, ale leginy už nie. Ôk 🙈🤣
@lienka.7 presne tak. rifle nemam na mysli dotrhane ale klasicke tmave cierne ci tmavomodre co vyzeraju ako nohavice a urcite su vhodnejsie ako leginy. pokial si k nim da nejaky top a sako navrch, vzdy to bude lepsie vyzerat ako leginy a tricko.
Pošli s dcérkou muža a máš po probléme. 😌
@lienka.7 presne tak. rifle nemam na mysli dotrhane ale klasicke tmave cierne ci tmavomodre co vyzeraju ako nohavice a urcite su vhodnejsie ako leginy. pokial si k nim da nejaky top a sako navrch, vzdy to bude lepsie vyzerat ako leginy a tricko.
@anonym_c98dbc ano, mas samozrejme pravdu. Ešteže je v ten deň dôležitejšie dieta ako nejake handry jeho matky.
@anonym_autor a ty akože bežne nechodíš medzi ľudí len travis cele dni doma v teplakoch a na ihriskách v teniskách? Potom že niektorým matkám odumiera mozog…
@anonym_autor Skús si dohľadať fotky z dcérinej školy (alebo z nejakej inej) z minulého roka a budeš vidieť, aké parády - neparády sa tam v prvý deň školského roka robia. Budeš vedieť, čo ťa čaká, a nemusíš stresovať, že tam budeš vyzerať divne.
@anonym_autor Skús si dohľadať fotky z dcérinej školy (alebo z nejakej inej) z minulého roka a budeš vidieť, aké parády - neparády sa tam v prvý deň školského roka robia. Budeš vedieť, čo ťa čaká, a nemusíš stresovať, že tam budeš vyzerať divne.
@minka201 A z toho, čo si napísala, by som si ja osobne na tvojom mieste dala nejaké tmavšie rifle alebo nohavice, biele tenisky, biele tričko a sako. Nech to pôsobí slušnejšie.
@anonym_c98dbc ano, mas samozrejme pravdu. Ešteže je v ten deň dôležitejšie dieta ako nejake handry jeho matky.
@lienka.7 ja si myslim, ze ten den je rovnako dolezity aj pre matku a pokial to tu autorka riesi, tak asi ze jej to neni jedno v com tam pojde.
panecku len leginy neradit, gadzovina von s tym chodit pokial nesportuje clovek
Ja ti napíšem, že u nás chodia maminky oblečené v teniskách, farebných legínach, teplákoch a tričkách 🫣
Takže kľudne rifle, tenisky, košeľu a budeš top 😁
A inak na rodičko chodia tiež tak, no čo už, divná doba.
Nepohybuješ sa moc medzi ľuďmi? To žiješ v jaskyni? Nechodíš na prechádzku s dieťatom, do obchodu, k lekárovi keď nevieš čo nosia ľudia oblečené? A dieťaťu vieš čo máš obliecť?

Kludne mozes elegantnejsie ak tak vnimas ten prvy den v skole🙂 uzite si to zajtra❤️