icon

Dávate šperky dole na noc alebo ich nosíte stále?

topshop_sperky
Dnes o 15:01

Zaujíma nás, či si ľudia dávajú šperky dole na noc, alebo ich nosia stále?

o__o
Dnes o 15:04

Davam dole

lindous
Dnes o 15:07

Náušnice si nechávam a prstene, náramok dávam dole, keď idem večer do sprchy

catherin4
Dnes o 15:10

Nosim stale, ale ja mam len prstene

anos18
Dnes o 15:15

@topshop_sperky ja mám náušnice aj v noci, dávam si ich dolu len v posilke, alebo keď si umývam vlasy. Hodinky a prsteň si dávam hneď po príchode domov dolu

tenerifka
Dnes o 15:17

Nenosim ziadne sperky okrem nausnic, najnovsie mam zlate s perlou a idu pred spanim dole....

anonym_18e621
Dnes o 16:36

@topshop_sperky prsteň a retiazka na krku ostáva, hodinky a náušnice dávam dole na noc dole vlastne hneď ako prídem z práce

weleda123
Dnes o 16:36

Prstene a retiazku mám stále. Náušnice si vyberám. Tie mi v noci vadia.

anonym_e56110
Dnes o 16:38

Zo šperkov nosím len snubný a svadobný prsten a tie nedávam z ruky dole nikdy. Okrem tretieho trimestra😁

janulka1802
Dnes o 16:43

Niekedy som nechávala aj prstene, náušnice... teraz dávam dolu... len takú jemnučkú retiazku si nechávam... vôbec ju necítim na sebe a zle sa mi zapína... nevidím poriadne na tie drobné očká.😁

petamich
Dnes o 17:25

Okrem nausnic si vsetko nechavam.

cimage
Dnes o 17:29

Ja si nechavam sperky aj hodiny (nausnice + 1prsten). Hodiny si davam dole, len ked si farbim vlasy. Mam ich vodeodolne a nemudre, takze baterku riesim raz za 10r.

guiseppinka
Dnes o 17:31

Vyberam nausnice tak, aby ma netlacili. Prstene a retiazku nenosim, ked som nosila, tak som ich dole nedavala. Hodinky iba pred sprchou dole a rano na ruku... takze som bud alebo

ichbinich
Dnes o 17:33

Náušnice aj retiazky som sa odnaucila nosiť kvoli deťom, ked boli bábätká. A náušnice mi vadia v noci.
Ale ked prídem domov, dam dole hodinky, snubny prsteň (nosim ho, lebo sa mi páči), aj obrucku.

domkakvet
Dnes o 17:39

@topshop_sperky vsetko davam dole, okrem zlatej retiazky, aj zlate nausnice davam dole, ale z nausnic aj tak nosim najviac bizuteriu.

crazy_cat_lady
Dnes o 17:40

Nausnice davam dole, prstene nosim stale

rozculena
Dnes o 19:09

Náušnice aj náramok mám stále

katkazatka
Dnes o 19:13

Bude aj priama propagácia vašej stránky?😁
Alebo ste si založili účet len na zistenie tejto nepotrebnej informácie?