Dávate šperky dole na noc alebo ich nosíte stále?
Zaujíma nás, či si ľudia dávajú šperky dole na noc, alebo ich nosia stále?
@topshop_sperky ja mám náušnice aj v noci, dávam si ich dolu len v posilke, alebo keď si umývam vlasy. Hodinky a prsteň si dávam hneď po príchode domov dolu
Nenosim ziadne sperky okrem nausnic, najnovsie mam zlate s perlou a idu pred spanim dole....
@topshop_sperky prsteň a retiazka na krku ostáva, hodinky a náušnice dávam dole na noc dole vlastne hneď ako prídem z práce
Zo šperkov nosím len snubný a svadobný prsten a tie nedávam z ruky dole nikdy. Okrem tretieho trimestra😁
Niekedy som nechávala aj prstene, náušnice... teraz dávam dolu... len takú jemnučkú retiazku si nechávam... vôbec ju necítim na sebe a zle sa mi zapína... nevidím poriadne na tie drobné očká.😁
Ja si nechavam sperky aj hodiny (nausnice + 1prsten). Hodiny si davam dole, len ked si farbim vlasy. Mam ich vodeodolne a nemudre, takze baterku riesim raz za 10r.
Vyberam nausnice tak, aby ma netlacili. Prstene a retiazku nenosim, ked som nosila, tak som ich dole nedavala. Hodinky iba pred sprchou dole a rano na ruku... takze som bud alebo
Náušnice aj retiazky som sa odnaucila nosiť kvoli deťom, ked boli bábätká. A náušnice mi vadia v noci.
Ale ked prídem domov, dam dole hodinky, snubny prsteň (nosim ho, lebo sa mi páči), aj obrucku.
@topshop_sperky vsetko davam dole, okrem zlatej retiazky, aj zlate nausnice davam dole, ale z nausnic aj tak nosim najviac bizuteriu.
Bude aj priama propagácia vašej stránky?😁
Alebo ste si založili účet len na zistenie tejto nepotrebnej informácie?

Davam dole