icon

Dávate šperky dole na noc alebo ich nosíte stále?

topshop_sperky
13. jún 2026

Zaujíma nás, či si ľudia dávajú šperky dole na noc, alebo ich nosia stále?

o__o
13. jún 2026

Davam dole

lindous
13. jún 2026

Náušnice si nechávam a prstene, náramok dávam dole, keď idem večer do sprchy

catherin4
13. jún 2026

Nosim stale, ale ja mam len prstene

anos18
13. jún 2026

@topshop_sperky ja mám náušnice aj v noci, dávam si ich dolu len v posilke, alebo keď si umývam vlasy. Hodinky a prsteň si dávam hneď po príchode domov dolu

tenerifka
13. jún 2026

Nenosim ziadne sperky okrem nausnic, najnovsie mam zlate s perlou a idu pred spanim dole....

anonym_18e621
13. jún 2026

@topshop_sperky prsteň a retiazka na krku ostáva, hodinky a náušnice dávam dole na noc dole vlastne hneď ako prídem z práce

weleda123
13. jún 2026

Prstene a retiazku mám stále. Náušnice si vyberám. Tie mi v noci vadia.

anonym_e56110
13. jún 2026

Zo šperkov nosím len snubný a svadobný prsten a tie nedávam z ruky dole nikdy. Okrem tretieho trimestra😁

janulka1802
13. jún 2026

Niekedy som nechávala aj prstene, náušnice... teraz dávam dolu... len takú jemnučkú retiazku si nechávam... vôbec ju necítim na sebe a zle sa mi zapína... nevidím poriadne na tie drobné očká.😁

petamich
13. jún 2026

Okrem nausnic si vsetko nechavam.

cimage
13. jún 2026

Ja si nechavam sperky aj hodiny (nausnice + 1prsten). Hodiny si davam dole, len ked si farbim vlasy. Mam ich vodeodolne a nemudre, takze baterku riesim raz za 10r.

guiseppinka
13. jún 2026

Vyberam nausnice tak, aby ma netlacili. Prstene a retiazku nenosim, ked som nosila, tak som ich dole nedavala. Hodinky iba pred sprchou dole a rano na ruku... takze som bud alebo

ichbinich
13. jún 2026

Náušnice aj retiazky som sa odnaucila nosiť kvoli deťom, ked boli bábätká. A náušnice mi vadia v noci.
Ale ked prídem domov, dam dole hodinky, snubny prsteň (nosim ho, lebo sa mi páči), aj obrucku.

domkakvet
13. jún 2026

@topshop_sperky vsetko davam dole, okrem zlatej retiazky, aj zlate nausnice davam dole, ale z nausnic aj tak nosim najviac bizuteriu.

crazy_cat_lady
13. jún 2026

Nausnice davam dole, prstene nosim stale

rozculena
13. jún 2026

Náušnice aj náramok mám stále

katkazatka
13. jún 2026

Bude aj priama propagácia vašej stránky?😁
Alebo ste si založili účet len na zistenie tejto nepotrebnej informácie?

anonym_a48eb1
13. jún 2026

Niekedy som davala dole teraz mam nonstop. Muz na mna hundre ked volaco robime v zahrade alebo tak ze mam prsten 🙈
Akurat hodinky davam dole. Ale uz sa mi parkrat stalo ze som zaspala s nimi.

anonym_232f1b
14. jún 2026

Nosila som roky, hlavne obrucka nikdy nešla dole ani na noc. Čo čert nechcel, raz v noci som sa zobudila
na to že som dostala alergickú reakciu a prsteň mi už skrtil prst. Na pohotovosti mi rozpilili obrucku :/

ivelina43
15. jún 2026

Prstene dávam dole ale predtým som spávala aj s nimi. No puchnú mi strašne palce takže dávam teraz dole, ale inak spím s náušnicami aj retiazkami

maialeo
15. jún 2026

@topshop_sperky ake sperky? Zlato? ... alebo tie šmejdy z Aliku?