Džínsy pre svalnaté postavy
Ahojte, možno má niektorá z vás podobný problém ako ja a bude mi vedieť poradiť 🙂
Tie z vás čo cvičia /majú výraznejšie boky a zadok, kde kupujete vhodné rifle?
Ja nosím bežné veľkosť S, ale to čo je v bežných obchodoch je des a hrôza. Cvičím, takže nejaké stehná aj zadok tam sú a aj napriek tomu keď si dám veľkosť S, všetko mi nenormálne odstava na chrbte a v páse. XS však neoblečiem skrz tie nohy.
Hľadám normálne džínsy s klasickým pásom, teda žiadne bedrové baggy neviem čo, klasika strih, mom fit a podobne.
Mám jedny z gym glamour, tie sú super ale žiaľ nemajú taký výber strihov (skinny veľmi nenosím a zvonove mi stačia jedny)
Máte skúsenosti s nejakou značkou, ktorá robí tým nohaviciam normálne pásy?
Ďakujem 💪
keď máš výraznejšie štíhlejší pás k bokom, žiadne resp. takmer žiadne ti nebudú dobré, iba mrkvače 😏
ja to riešim tak že nosím rifle na bokoch 🤷♀️
Roky kupujem v Bershka inde neviem zohnat nosim odtial velkost 32, tiez sportujem takze napriek tej velkosti nie som kost a koza a stehna/zadok mam svalnatejsie.
@anonym_9db9cf ďakujem, zodpovedajú veľkosti realite? Bershku nemám k dispozícii ako kamennú predajňu, jedine objednať môžem.
keď máš výraznejšie štíhlejší pás k bokom, žiadne resp. takmer žiadne ti nebudú dobré, iba mrkvače 😏
ja to riešim tak že nosím rifle na bokoch 🤷♀️
@biba_18 noo ja neznesiem nízko položený pás, vadí mi. Myslela som skôr či niekto nepozná ešte niečo na štýl gym Glamour, kde je to uspôsobené
Aj ja si davam zuzovat pas, inak mi nesedia 🤷🏻♀️
@nacomeno2 levis mom fit a traper mi sedia - majú úzky pás a širšie nohy. No inak rifle moc nemusím.
@anonym_9db9cf ďakujem, zodpovedajú veľkosti realite? Bershku nemám k dispozícii ako kamennú predajňu, jedine objednať môžem.
@nacomeno2 mne sedia z Bershky beriem rifle, do prace mam nohavice a sukne z H&M a Zary rovnaku velkost a zovsadial sedia presne.

Roky kupujem v Bershka inde neviem zohnat nosim odtial velkost 32, tiez sportujem takze napriek tej velkosti nie som kost a koza a stehna/zadok mam svalnatejsie.