icon

Ktoré rifle najlepšie sadnú postave typu hruška?

Dnes o 06:21

Dobré ránko, poraďte aké rifle sú najlepšie pre typ postavy hruška (ramená kúsok užšie ako boky/zadok). Nosím skinny, ako som čítala tie by pre hrušku mali byť trestný čin 😂.

ivicatolic
Dnes o 06:29

@anonym_autor trestný čin sú tie obrovské zvony..... dievčatko má 40 kg , rifle vážia 20😆👁️😁, chlapci pudlá pod kolenami - nevieš , či už sral, alebo sa ešte len ide ...👎👎👎

biba_18
Dnes o 06:29

musíš pridať objem pod zadkom - teda bootcut (rozšírené od kolien), rovné džínsy (straight leg - ale to tiež nie všetky) alebo flared (zvonové). skinny určite nie a ani baggy, tie sú celkovo také veľké ... ale barrel ak by bol pekný strih by tiež mohol byť a s vyšším sedom ... ale to by som musela vidieť, tam je to také ošemetné ...
a každopádne niečo na pridanie šírky ramien - pufové rukávy, lodičkový výstrih, hranatý výstrih, vypchávky ...

anonym_c77451
Dnes o 06:31
@ivicatolic

@anonym_autor trestný čin sú tie obrovské zvony..... dievčatko má 40 kg , rifle vážia 20😆👁️😁, chlapci pudlá pod kolenami - nevieš , či už sral, alebo sa ešte len ide ...👎👎👎

@anonym_autor vysoký pás a rovný alebo mierne rozšírený strih
@ivicatolic trestný čin je takto sa vyjadrovať o mladých ľuďoch, móda je móda, nechce každý chodiť v slušivých šatočkách a slušných rifličkách. Nechaj mladých nech sa v tomto veku vyjadria aj módnymi vychytávkami, majú na to vek a obdobie.

autor
Dnes o 06:44
@biba_18

musíš pridať objem pod zadkom - teda bootcut (rozšírené od kolien), rovné džínsy (straight leg - ale to tiež nie všetky) alebo flared (zvonové). skinny určite nie a ani baggy, tie sú celkovo také veľké ... ale barrel ak by bol pekný strih by tiež mohol byť a s vyšším sedom ... ale to by som musela vidieť, tam je to také ošemetné ...
a každopádne niečo na pridanie šírky ramien - pufové rukávy, lodičkový výstrih, hranatý výstrih, vypchávky ...

@biba_18 vďaka za tipy 😉

simsalabim
Dnes o 06:54
anonym_edd1e8
Dnes o 08:17

Tak hrusek nesvedcia obtiahnute rifle,Podla mna idu teraz tie co su moderne rozsirene od hora.

thereisabear
Dnes o 08:24

Mne najviac vyhovujú wide.

anonym_c76df6
Dnes o 08:40

Pozri si na youtube drews beauty co nosi, ona je hruska

billy_jean
Dnes o 09:08
autor
Dnes o 09:33

Po práci pôjdem do obchodného centra, skúsim tie bootcut a flare ☺️

anonym_c77451
Dnes o 09:40
@anonym_autor

@anonym_autor vyskúšaj aj iné typy, nielen tie dole rozšírené, pofoť sa v nich a podľa fotiek porovnaj ktoré ti najlepšie sedia.

ria_sprout
Dnes o 09:47

Bootcut sú na tento typ postavy najkrajšie, sama takú mám a veľmi rada nosím tento typ. Objednávam z bonprixu, tam mi sedia najlepšie.

anonym_1c04b1
Dnes o 09:57
@anonym_autor

@anonym_autor tak tie urcite nie, to je na zadku a stehnach obtiahnute. To je ako skinny so zvoncami na konci 😂
Mam taku postavu, tak viem. Urcite najlepsie obrazok 1 a 5, este aj 4 moze byt. Ale, nesmie byt napr hruba riflovima, skor nieco ladne splivave, padave, nie tenke. Mne idu aj balonove, ale, zalezi od latky. Latka ukaze, ktore su ok. Nakolko tvrde a hrube zvyrania velku prdeeeel. To je ten o nekonecnpm skusani

ria_sprout
Dnes o 10:03
@anonym_1c04b1

@anonym_autor tak tie urcite nie, to je na zadku a stehnach obtiahnute. To je ako skinny so zvoncami na konci 😂
Mam taku postavu, tak viem. Urcite najlepsie obrazok 1 a 5, este aj 4 moze byt. Ale, nesmie byt napr hruba riflovima, skor nieco ladne splivave, padave, nie tenke. Mne idu aj balonove, ale, zalezi od latky. Latka ukaze, ktore su ok. Nakolko tvrde a hrube zvyrania velku prdeeeel. To je ten o nekonecnpm skusani

@anonym_1c04b1 no a čo keď je to obtiahnuté, veď nie každý čo má postavu typu hruška musí mať extra veľký zadok.

autor
Dnes o 10:06
@anonym_1c04b1

@anonym_1c04b1 to by manžel asi nerozdýchal keby neboli obtiahnuté aspoň na zadku 😂

anonym_c77451
Dnes o 10:06
@anonym_1c04b1

@anonym_1c04b1 ja s tebou súhlasím, mne tiež tie zvonce pripadajú na úrovni skinny džínsov, to už by som zostala radšej pri skinny. Čo sa týka tej prdele, lepšia veľká prdel ako žiadna prdel. Bezprdelové typy jablko to majú 100x horšie ako hrušky😅

autor
Dnes o 10:07
@ria_sprout

@anonym_1c04b1 no a čo keď je to obtiahnuté, veď nie každý čo má postavu typu hruška musí mať extra veľký zadok.

@ria_sprout skôr taká jemná hruška by som to nazvala, nejaký extra veľký zadok nemám

anonym_c77451
Dnes o 10:08
@anonym_autor

@ria_sprout skôr taká jemná hruška by som to nazvala, nejaký extra veľký zadok nemám

@anonym_autor ja som tiež bola dlho team skinny džínsov, ale odkedy som vyskúšala rovné (straight), iné nechcem. Ale nie som hruška. Je to otázka zvyku.

ria_sprout
Dnes o 10:25
@anonym_autor

@anonym_autor ja mám tiež takú postavu, jemná hruška - kilá navyše sice áno, ale nie nalepene len na zadku, ale tak rovnomerne a najlepšie vyzerám v bootcut. Mám aj nejaké rovné a tam mám práveže silný pocit,.že mi pridávajú kila, zhrubsuju nohy, nerada ich nosím. Niekomu sa možno hodia ale nemusia sa nutne každému, pretože aj keď je typ postavy hruška, nie každá máme rovnaké proporcie.

autor
Dnes o 10:30
@ria_sprout

@anonym_autor ja mám tiež takú postavu, jemná hruška - kilá navyše sice áno, ale nie nalepene len na zadku, ale tak rovnomerne a najlepšie vyzerám v bootcut. Mám aj nejaké rovné a tam mám práveže silný pocit,.že mi pridávajú kila, zhrubsuju nohy, nerada ich nosím. Niekomu sa možno hodia ale nemusia sa nutne každému, pretože aj keď je typ postavy hruška, nie každá máme rovnaké proporcie.

@ria_sprout ja mám cca 168cm a nejakých 65kg, takže extra kilá navyše ani nemám, ale tie rovné sa mi teda moc nepáčia, aj z toho obrázku kde bolo tých 5 strihov ma hneď zaujali bootcut a flare

anonym_486ec8
Dnes o 10:38
@anonym_autor

@ria_sprout ja mám cca 168cm a nejakých 65kg, takže extra kilá navyše ani nemám, ale tie rovné sa mi teda moc nepáčia, aj z toho obrázku kde bolo tých 5 strihov ma hneď zaujali bootcut a flare

@anonym_autor ja mám 172 cm, 63 kg a mám kilá navyše 🙂

anonym_0eaf28
Dnes o 10:53
@anonym_autor

@anonym_autor ja mam 168 a 55kg, kym som bola na vysokej a mala som 50kg tak som nosila rada skinny, teraz nosim slimky, ale ja vzdy nosim vrchne diely sirsie, sirsie tricka, volne mikiny, pripadne tricka s ozdobnymi volanovymi rukavmi, ktore pridaju objem.
Mozno by som sa tak uplne nefixovala len na spodne diely a ich korekciu postavy, ale skusila to vyvazit aj vrchnymi dielmi, tym si vies pomoct.

anonym_0eaf28
Dnes o 10:55
@anonym_autor

@anonym_autor ja nemam na sebe rada rovne rifle alebo cokolvek, co ma spodok nohavice sirsi, neviem to racionalne vysvetlit, ale mne osobne to vadi, ze mi to nejak prefukuje nohu, potrebujem to mat obtiahnute, takze slimky mne vyhovuju ale doladim to vrchnym dielom oblecenia ako hruskovity typ.

autor
Dnes o 14:39

Dnes sa do nákupneho centra nedostanem, zmena plánov, ale ešte som do ChatGPT nahrala pár fotiek nech zhodnotí postavu: Podľa týchto fotiek by som povedal, že tvoja postava sa najviac približuje typu hruška – ale s tým, že z fotografií sa to nedá určiť na 100 %.
Moje pozorovania:
ramená pôsobia o niečo užšie ako boky,
boky a stehná sú výraznejšie,
pás je pomerne pekne naznačený,
horná polovica tela pôsobí subtílnejšie ako spodná.
To sú typické črty postavy hruška.
Zároveň pôsobíš proporčne a pevne – na druhej fotke v športovom oblečení je vidieť, že nohy máš silné a postava nepôsobí neforemne.

bobbula
Dnes o 17:32
@anonym_autor

Dnes sa do nákupneho centra nedostanem, zmena plánov, ale ešte som do ChatGPT nahrala pár fotiek nech zhodnotí postavu: Podľa týchto fotiek by som povedal, že tvoja postava sa najviac približuje typu hruška – ale s tým, že z fotografií sa to nedá určiť na 100 %.
Moje pozorovania:
Zároveň pôsobíš proporčne a pevne – na druhej fotke v športovom oblečení je vidieť, že nohy máš silné a postava nepôsobí neforemne.

@simsalabim skvelá stránka
@anonym_autor chcela som ta upozorniť, neviem, či si štíhlejšie, alebo naopak veľmi plná hruška, silná žena ako sa hovorí. Aby tie bootcut gate, zvonivého nepôsobili mohutne ako stĺpy. Ako je na tej stránke, nohavice vyšší pas, jemne kopírujúce stehná a potom bud rovné alebo jemne zúžene. Asi takto na obrázku (tie stredne sa mne osobne nepáčia). A ešte väčší pozor by som si dala na vyber materiálu, ani príliš hrubý, ani jemný tenký neforemny uplet. Skôr niečo, čo drží tvar, pôsobí prisposobivo, no nie príliš mäkko. Padave áno, tenká riflovina áno, stredná pevnejšia bavlna.

bobbula
Dnes o 17:47
@anonym_autor

Moje pozorovania:

@anonym_autor pokojne aj niečo svetlejšie napríklad krémová, smotanová, jemná taupe, piesková. 4. fotka - môže prekvapivo dobre pôsobiť, padava latka, previazanie smeruje oko späť dovnútra postavy a odvádza pozornosť od bokov, čo pôsobi mierne užšie. A 5. fotka. Tam sú pekné tie manžety dole alebo jemne vyhrnuté okraje nohavíc, aj na nejakých bavlnených či rifliach, lebo to uzemňuje, ukončuje, a proporčne vyvažuje postavu. Len ten gumickovy pás nie je najvhodnejší, ten jemne prekryť (nie niečím pridlhym).

lacibo
Dnes o 19:16

@anonym_autor to mas postavu uplne ako ja.. 😉ja mam rifle vo viacerych strihoch ale vzdy vzdy vysoky pas.. davam si pozor aby mi nebol prilis volny pas, ale presne sedel, na zadku tak akurat, nie tesne, ale najlepsie na mne vyzeraju dlhe lanove nohavice , dole rozsirene a vysoky pas

anonym_150c3f
Dnes o 19:28

Boky este obtiahnute a odtial rovne dole..prioadne jemne rozsirene.. su aj pohodlne aj neplantaju sa na lytkach.. dobre vyzeraju z kazdej strany