icon

Hľadám letné šaty pre ženy nad 40 rokov

23. jún 2026

Som náročná?Hľadám šaty mám 45 r pochodila som všetky nákupné centrá v Ba.Maju mať zakryté ramená, alebo dlhé rukávy, nie výstrih na chrbáte, nie prehliadne môžu byť úplne dlhé, alebo nad kolená nie do officu, ale ležérny štýl.Idealne ackoveho strihu, nie košeľové mám brucho a nechcem opasok, ani prestrihnuty pás.Urcite nie polyester, ale bavlna, viskóza.Nic extra normálne slušne letné šaty k slapkam.Ramena môžu byť španielskeho typu

anonym_bd5d6c
23. jún 2026

@anonym_autor to je fakt problém kúpiť v dnešnej dobe šaty? Vek je kritérium?

nikolani
24. jún 2026
@anonym_bd5d6c

@anonym_autor to je fakt problém kúpiť v dnešnej dobe šaty? Vek je kritérium?

@anonym_bd5d6c veru je (problem. Nie vek ako kriterium). Ak mas jasnu predstavu co chces, tak to vie byt fakt problem. Chces ackovy strih a rukavy a ako naschval su skoro vsetky na ramienka alebo s uzkou suknou (len priklad). Ja som tak tiez velakrat nevedela najst co som hladala, v roznom veku 🙈

autor
24. jún 2026
@nikolani

@anonym_bd5d6c veru je (problem. Nie vek ako kriterium). Ak mas jasnu predstavu co chces, tak to vie byt fakt problem. Chces ackovy strih a rukavy a ako naschval su skoro vsetky na ramienka alebo s uzkou suknou (len priklad). Ja som tak tiez velakrat nevedela najst co som hladala, v roznom veku 🙈

@anonym_bd5d6c tak odpovedaj k veci Vek je kritérium preto, že si nekúpim polyesterove šaty na ramienka ako 20 r., keď chcem zahaliť ramená.
@nikolani áno, tak...chcem áčkove šaty s pol rukávmi, alebo celé, balonove.Presla som 7 obchodov handry nad handry.Neobjednavam z webu najradšej materiál vidím, ale poradím si.Cakala som, že niekto napíše konkrétne weby.Nasla som krásne a otvor cez pol chrbta