Kde nakupovať pohodlné letné šaty pre ženy?
Žienky, kde nakupujete saty? Mam na mysli kratke saty, s krátkym rukávom z príjemného materiálu typu bavlna, bavlna s prímesou atd. Žiadne umeliny v ktorých sa clovek potí. Ja som uz zúfalá, ked vidim tie handry a otrasne materiály tak mam pocit ze budem chodiť hola lebo neviem nic poriadne kúpiť. Ak máte link na konkrétny produkt kludne ho sem hoďte. Dakujem
@anonym_autor shein 🤷🏻♀️
@anonym_3e2888 odtiaľ mam dvoje a totálna umelina 😏
@anonym_3e2888 odtiaľ mam dvoje a totálna umelina 😏
@anonym_autor treba čítať, pozerať poriadne recenzie. Ja mám asi desatoro a všetky ľahké, ani ich na sebe necítim.
@anonym_autor treba čítať, pozerať poriadne recenzie. Ja mám asi desatoro a všetky ľahké, ani ich na sebe necítim.
@anonym_3e2888 vies priložiť fotku? Väčšina je tam z polyesteru a to nie je zrovna materiál ktory chcem
shein ani náhodou. mne tiež kamoška vravela aké úžasné šaty, ľahučké, treba čítať - a došla v nich, dačo strašné ... ee...
@anonym_3e2888 vies priložiť fotku? Väčšina je tam z polyesteru a to nie je zrovna materiál ktory chcem
@anonym_autor napríkad tieto Breezaya Dámské květinové mini šaty se špagetovým ramínkem na zavazování
Objevil(a) jsem úžasné výrobky na SHEIN.com, prohlédněte si je!
https://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjum... , materiál ľahučký
kupujem na totych internetoch - aboutyou, answear, zalando - rôzne značky ... žiadne tredyol a podobné haluze... materiál si vieš aj vyfiltrovať ...
@anonym_autor napríkad tieto Breezaya Dámské květinové mini šaty se špagetovým ramínkem na zavazování
Objevil(a) jsem úžasné výrobky na SHEIN.com, prohlédněte si je!
https://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjum... , materiál ľahučký
@anonym_3e2888 uhm. polyester + elastan ...
Ja som si teraz kúpila v medicíne, čistá bavlna, lahucke, ani neviem, že mám niečo na sebe
Tiež mám nejaké zo Shein, človek to dá 2x seba a može vyhodiť, je to zle šité, materiál otras.
Mám x rokov šaty Guess, KL, Liu Jo, CK atď tie sú pekné stále v nich mi je aj tak najlepšie a rárohy už nekúpim.
@anonym_3e2888 uhm. polyester + elastan ...
@biba_18 presne. Uplne nevhodné materiály na leto
Uf, 95% polyester. To by som blaznila za 5 minút. Moja rozmaznaná pokožka znesie len hodváb, bavlnu a občas aj viskózu.
Na reserved vieš zohnať aj mohito má, ale treba čítať zloženie, tiež zvyknú mať rôzne umelé úlety, vieš zohnať aj krásnu madeiru bavlnenú
Na reserved vieš zohnať aj mohito má, ale treba čítať zloženie, tiež zvyknú mať rôzne umelé úlety, vieš zohnať aj krásnu madeiru bavlnenú
@tilly skúsim pozrieť, dakujem
@tilly dakujem, pozriem si
Kazdy si pod tym predstavuje ine. To ze je polyester umele. Ale tenky 🤣🙈
To ako sáčok. Alebo proste nekvalitna zaclona. Proste des na leto. Tiez som si chcela na leto. Ale v obchodoch sice kooooopa veci ale nic dokopy.
Súhlasím s tebou autorka, na trhu sú otrasné šaty ja mám každý rok problém kúpiť, pozerala som asi týždeň všetky e-shopy, za jedno buď sú dlhé, široké takmer strašne strihy maju v reservede, mohite ....skúsim si tam a vyzerám ako stará tetka, neforemné, otrasné materiály, tento rok som prvýkrát našla šaty podľa mňa aj keď ešte o tych 5centi keby boli dlhšie tak su ideálne, len ja som žirafa, pozri si na about you a vyfiltruj značku LASCANA, sú síce trošku drahšie ale sú brutalne príjemné a nechápem ale strašne ľahké, a nevyzerá v nich človek ako vo vreci, aj keď záleží akú máš postavu dost
Ja som si teraz kúpila v medicíne, čistá bavlna, lahucke, ani neviem, že mám niečo na sebe
@tilly ano presne, maju dobry vyber ale vacsinou su to take pestre vzorovane latky. a tiez nakupujem na zalande, su tam teraz aj akcie, pripadne reserved a tatuum ma pekne saty tiez
No za mna teda nikde. Mam uz tento rok pozrete vsetky eshopy a teda pekne volne bavlnene saty som nevidela. Nechutny polyester vsade a cudujem sa ludom,ze to kupuju. Keby nekupovali tak by to nevyrabali.
No za mna teda nikde. Mam uz tento rok pozrete vsetky eshopy a teda pekne volne bavlnene saty som nevidela. Nechutny polyester vsade a cudujem sa ludom,ze to kupuju. Keby nekupovali tak by to nevyrabali.
@iwesska presne tak, ja nechapem kto si to dokaze na seba navliecť. Potom sa ani nečudujem ze ked clovek okolo niekoho prejde v obchode tak ten druhy smrdí tak, ze ta napne
Súhlasím s tebou autorka, na trhu sú otrasné šaty ja mám každý rok problém kúpiť, pozerala som asi týždeň všetky e-shopy, za jedno buď sú dlhé, široké takmer strašne strihy maju v reservede, mohite ....skúsim si tam a vyzerám ako stará tetka, neforemné, otrasné materiály, tento rok som prvýkrát našla šaty podľa mňa aj keď ešte o tych 5centi keby boli dlhšie tak su ideálne, len ja som žirafa, pozri si na about you a vyfiltruj značku LASCANA, sú síce trošku drahšie ale sú brutalne príjemné a nechápem ale strašne ľahké, a nevyzerá v nich človek ako vo vreci, aj keď záleží akú máš postavu dost
@zuzubb007 dakujem za typ, idem pozrieť 😊
Sekac a čím som staršia, tým viac materiál, čiže bavlna, hodváb, lan, viskóza. Radšej menej a kvalitnejšie.
@tilly ano presne, maju dobry vyber ale vacsinou su to take pestre vzorovane latky. a tiez nakupujem na zalande, su tam teraz aj akcie, pripadne reserved a tatuum ma pekne saty tiez
@anonym_6937ba ja len jednofarebné a je pravda, že majú výraznú farbu, čo v mojom šatníku nie je bežné. Ja skôr kapsulovo biela, čierna, olivová, čokoládová a tieto šaty tam svojou ostro červenou farbou svietia 😅

@anonym_autor shein 🤷🏻♀️