icon

Kde nakupovať pohodlné letné šaty pre ženy?

Dnes o 14:14

Žienky, kde nakupujete saty? Mam na mysli kratke saty, s krátkym rukávom z príjemného materiálu typu bavlna, bavlna s prímesou atd. Žiadne umeliny v ktorých sa clovek potí. Ja som uz zúfalá, ked vidim tie handry a otrasne materiály tak mam pocit ze budem chodiť hola lebo neviem nic poriadne kúpiť. Ak máte link na konkrétny produkt kludne ho sem hoďte. Dakujem

Strana
z2
anonym_3e2888
Dnes o 14:17

@anonym_autor shein 🤷🏻‍♀️

autor
Dnes o 14:18
@anonym_3e2888

@anonym_autor shein 🤷🏻‍♀️

@anonym_3e2888 odtiaľ mam dvoje a totálna umelina 😏

anonym_3e2888
Dnes o 14:19
@anonym_autor

@anonym_3e2888 odtiaľ mam dvoje a totálna umelina 😏

@anonym_autor treba čítať, pozerať poriadne recenzie. Ja mám asi desatoro a všetky ľahké, ani ich na sebe necítim.

blancheporte
Dnes o 14:21

@anonym_autor Zalando

autor
Dnes o 14:29
@anonym_3e2888

@anonym_autor treba čítať, pozerať poriadne recenzie. Ja mám asi desatoro a všetky ľahké, ani ich na sebe necítim.

@anonym_3e2888 vies priložiť fotku? Väčšina je tam z polyesteru a to nie je zrovna materiál ktory chcem

biba_18
Dnes o 14:31

shein ani náhodou. mne tiež kamoška vravela aké úžasné šaty, ľahučké, treba čítať - a došla v nich, dačo strašné ... ee...

anonym_3e2888
Dnes o 14:33
@anonym_autor

@anonym_3e2888 vies priložiť fotku? Väčšina je tam z polyesteru a to nie je zrovna materiál ktory chcem

@anonym_autor napríkad tieto Breezaya Dámské květinové mini šaty se špagetovým ramínkem na zavazování
Objevil(a) jsem úžasné výrobky na SHEIN.com, prohlédněte si je!
https://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjum... , materiál ľahučký

biba_18
Dnes o 14:35

kupujem na totych internetoch - aboutyou, answear, zalando - rôzne značky ... žiadne tredyol a podobné haluze... materiál si vieš aj vyfiltrovať ...

biba_18
Dnes o 14:38
@anonym_3e2888

@anonym_autor napríkad tieto Breezaya Dámské květinové mini šaty se špagetovým ramínkem na zavazování
Objevil(a) jsem úžasné výrobky na SHEIN.com, prohlédněte si je!
https://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjum... , materiál ľahučký

@anonym_3e2888 uhm. polyester + elastan ...

ssimusska
Dnes o 14:39
@biba_18

@biba_18 ako všetko na shein 😂😂

biba_18
Dnes o 14:40
@ssimusska

@biba_18 ako všetko na shein 😂😂

@ssimusska veď práve. mne keď niekto povie že shein alebo temu super ľahké úžasné šaty ... tak si pomyslím dobre. nech si nechá ...

tilly
Dnes o 14:41

Ja som si teraz kúpila v medicíne, čistá bavlna, lahucke, ani neviem, že mám niečo na sebe

titla
Dnes o 14:42

Zalando, Reserved

anonym_74c970
Dnes o 14:42

Tiež mám nejaké zo Shein, človek to dá 2x seba a može vyhodiť, je to zle šité, materiál otras.
Mám x rokov šaty Guess, KL, Liu Jo, CK atď tie sú pekné stále v nich mi je aj tak najlepšie a rárohy už nekúpim.

autor
Dnes o 14:43
@biba_18

@biba_18 presne. Uplne nevhodné materiály na leto

tilly
Dnes o 14:45

Uf, 95% polyester. To by som blaznila za 5 minút. Moja rozmaznaná pokožka znesie len hodváb, bavlnu a občas aj viskózu.

tilly
Dnes o 14:46

Na reserved vieš zohnať aj mohito má, ale treba čítať zloženie, tiež zvyknú mať rôzne umelé úlety, vieš zohnať aj krásnu madeiru bavlnenú

autor
Dnes o 14:54
@tilly

Na reserved vieš zohnať aj mohito má, ale treba čítať zloženie, tiež zvyknú mať rôzne umelé úlety, vieš zohnať aj krásnu madeiru bavlnenú

@tilly skúsim pozrieť, dakujem

anonym_3e2888
Dnes o 15:08
@biba_18

@ssimusska veď práve. mne keď niekto povie že shein alebo temu super ľahké úžasné šaty ... tak si pomyslím dobre. nech si nechá ...

@biba_18 ja som raz objednávala, všade bolo písané ľahké, úžasný materiál a prišli mi šaty hrubé ako sveter do -30 ale iné ok

ssimusska
Dnes o 15:16
@biba_18

@biba_18 objednávala som top a hneď letel 😄 ale inak s koženou bundou som spokojná, asi jediný kvalitnejší kúsok ako na sk.

autor
Dnes o 15:24
@tilly

@tilly dakujem, pozriem si

anonym_da40e4
Dnes o 15:28

Kazdy si pod tym predstavuje ine. To ze je polyester umele. Ale tenky 🤣🙈
To ako sáčok. Alebo proste nekvalitna zaclona. Proste des na leto. Tiez som si chcela na leto. Ale v obchodoch sice kooooopa veci ale nic dokopy.

zuzubb007
Dnes o 15:30

Súhlasím s tebou autorka, na trhu sú otrasné šaty ja mám každý rok problém kúpiť, pozerala som asi týždeň všetky e-shopy, za jedno buď sú dlhé, široké takmer strašne strihy maju v reservede, mohite ....skúsim si tam a vyzerám ako stará tetka, neforemné, otrasné materiály, tento rok som prvýkrát našla šaty podľa mňa aj keď ešte o tych 5centi keby boli dlhšie tak su ideálne, len ja som žirafa, pozri si na about you a vyfiltruj značku LASCANA, sú síce trošku drahšie ale sú brutalne príjemné a nechápem ale strašne ľahké, a nevyzerá v nich človek ako vo vreci, aj keď záleží akú máš postavu dost

anonym_6937ba
Dnes o 15:34
@tilly

Ja som si teraz kúpila v medicíne, čistá bavlna, lahucke, ani neviem, že mám niečo na sebe

@tilly ano presne, maju dobry vyber ale vacsinou su to take pestre vzorovane latky. a tiez nakupujem na zalande, su tam teraz aj akcie, pripadne reserved a tatuum ma pekne saty tiez

iwesska
Dnes o 15:42

No za mna teda nikde. Mam uz tento rok pozrete vsetky eshopy a teda pekne volne bavlnene saty som nevidela. Nechutny polyester vsade a cudujem sa ludom,ze to kupuju. Keby nekupovali tak by to nevyrabali.

autor
Dnes o 16:27
@iwesska

No za mna teda nikde. Mam uz tento rok pozrete vsetky eshopy a teda pekne volne bavlnene saty som nevidela. Nechutny polyester vsade a cudujem sa ludom,ze to kupuju. Keby nekupovali tak by to nevyrabali.

@iwesska presne tak, ja nechapem kto si to dokaze na seba navliecť. Potom sa ani nečudujem ze ked clovek okolo niekoho prejde v obchode tak ten druhy smrdí tak, ze ta napne

autor
Dnes o 16:27
@zuzubb007

Súhlasím s tebou autorka, na trhu sú otrasné šaty ja mám každý rok problém kúpiť, pozerala som asi týždeň všetky e-shopy, za jedno buď sú dlhé, široké takmer strašne strihy maju v reservede, mohite ....skúsim si tam a vyzerám ako stará tetka, neforemné, otrasné materiály, tento rok som prvýkrát našla šaty podľa mňa aj keď ešte o tych 5centi keby boli dlhšie tak su ideálne, len ja som žirafa, pozri si na about you a vyfiltruj značku LASCANA, sú síce trošku drahšie ale sú brutalne príjemné a nechápem ale strašne ľahké, a nevyzerá v nich človek ako vo vreci, aj keď záleží akú máš postavu dost

@zuzubb007 dakujem za typ, idem pozrieť 😊

martinkatinka
Dnes o 16:43

Ja v sekaci, uz nejedny super letne saty som tam vychytala 😉

zuzudrnda
Dnes o 16:54

Sekac a čím som staršia, tým viac materiál, čiže bavlna, hodváb, lan, viskóza. Radšej menej a kvalitnejšie.

tilly
Dnes o 16:58
@anonym_6937ba

@tilly ano presne, maju dobry vyber ale vacsinou su to take pestre vzorovane latky. a tiez nakupujem na zalande, su tam teraz aj akcie, pripadne reserved a tatuum ma pekne saty tiez

@anonym_6937ba ja len jednofarebné a je pravda, že majú výraznú farbu, čo v mojom šatníku nie je bežné. Ja skôr kapsulovo biela, čierna, olivová, čokoládová a tieto šaty tam svojou ostro červenou farbou svietia 😅

Strana
z2